ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην ζωή σου και δεν αποκλείεται να «ξεσκάσεις» εκδρομικά και με καλή παρέα. Επιπλέον, μια ευχάριστη είδηση θα σου ανεβάσει το ηθικό, ίσως και την… ερωτική σου διάθεση! Παράλληλα βέβαια ο Άρης στους Ιχθύς ενεργοποιεί το παρασκήνιο και όσο πιθανό είναι να σου βάλουν «τρικλοποδιές» οι ανταγωνιστές σου, άλλο τόσο είναι να λάβεις στήριξη από κάποιον/α που σε θαυμάζει… κρυφά! Σε κάθε περίπτωση πάντως έχε τον νου σου και στην υγεία σου, αφού ένα «ξεσάλωμα» θα έχει σίγουρα τις επιπτώσεις του σε αυτήν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου και θα δικαιωθείς είτε πρόκειται για μια επενδυτική κίνηση ή αγορά, είτε για την διεκδίκηση όσων σου αναλογούν. Παράλληλα, με τον Άρη στους Ιχθύς δείχνεις πρόθυμος/η να πάρεις στις πλάτες σου μια συλλογική προσπάθεια, που όμως διέπεται από αντιπαραθέσεις και η διατήρηση των ισορροπιών μόνον εύκολη δεν είναι, γι’ αυτό πρόσεξε που… πας και μπλέκεις! Επιπλέον, κάποιες ζήλειες και παρεξηγήσεις θα σε αποσπάσουν από τις προτεραιότητες σου, εκτός πια κι αν το κύριο μέλημά σου είναι η κατάκτηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει να μην ανέχεσαι περιορισμούς και σε στρέφει προς τις απολαύσεις κάθε… είδους! Αυτό όμως μόνο κακό δεν είναι, αφού έχεις όλα τα περιθώρια για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Ιχθύς να σε «τσιγκλάει», κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, αφού αν μπλεχτείς ή σε μπλέξουν με άλλους/ες, το πιθανότερο είναι ότι θα εκνευριστείς ή θα τσακωθείς, χαλώντας πέρα από την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που δεν θα έπρεπε ή απλά δεν ευθύνονται για όλη αυτήν την ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους δίνει έναν… εξυπηρετικό τόνο στις δουλειές σου, ενώ είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κι ένα «γαργαλιστικό» μυστικό. Επιπλέον, φαίνεται πως ευνοείσαι από παρασκηνιακές ενέργειες. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς ταράζει την καθημερινότητα σου με ποικίλα περιστατικά μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνον με… υπομονή και είτε πρόκειται για παρενοχλήσεις είτε για αυθαιρεσίες σε βάρος σου, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με τις αντιπαραθέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να πετύχεις πολλά λειτουργώντας υπό πίεση.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να εμπιστευτείς έναν φίλο ή μια φίλη, που έχει τον δικό του/της τρόπο για να σε βοηθήσει. Ίσως βέβαια να σου ζητήσει και κάτι πιο… προσωπικό ως «αντάλλαγμα», με την συνέχεια να είναι ανοικτή. Επιπλέον, μια συλλογική προσπάθεια αποκτά μεγαλύτερη έμφαση. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς δημιουργεί μια καταναλωτική «έξαψη» αλλά και εκατέρωθεν διεκδικήσεις στα οικονομικά σου, με κίνδυνο να.. ξεπενταριαστείς εντελώς! Από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις κάποιον χρηματοδότη ή να κερδίσεις αρκετά ύστερα από ένα ρίσκο που θα πάρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσφέρει μια καλή ευκαιρία κοινωνικής ή επαγγελματικής ανόδου, μέσα από την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου μπορεί να σε κάνει περισσότερο επιτακτικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που μπορεί να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές συνέπειες. Γιατί από την μια πλευρά θα έχεις άμεσα και γρήγορα τις κατακτήσεις σου, από την άλλη όμως δεν θα αποφύγεις και τις «αψιμαχίες» κι όχι απαραίτητα για σημαντικά ζητήματα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου δηλαδή κινούνται μεταξύ… έρωτα και πόλεμου!

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να εξέλθεις αλλά και να πεις ή να κάνεις πολλά… ευχάριστα, ίσως μάλιστα να επεκτείνεις την δράση σου και στο εξωτερικό ή να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Ιχθύς πρέπει να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια εργασιακά θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή. Ωστόσο μέσα στις εντατικές ενασχολήσεις σου, καλό είναι να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για ξεκούραση, αφού κινδυνεύεις από μια αδιαθεσία που μπορεί να είναι προϊόν υπερκόπωσης ή κακής διαχείρισης της ενέργειας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τις αγορές και τα οικονομικά-επενδυτικά ανοίγματα, ίσως μάλιστα να βρεις ορθάνοικτες κάποιες «πόρτες», που μέχρι χθες παρέμεναν κλειστές για σένα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς φέρνει «μια φούντωση μια φλόγα μέσα στην καρδιά», βάζοντας σε πρώτο πλάνο ζήλειες και ανταγωνισμούς, κινδυνεύεις λοιπόν να άγεσαι και να φέρεσαι από τα «καμώματα» κάποιων, που ποντάρουν είτε στην «κάψα» σου, είτε στις ευαισθησίες σου, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να βάλεις στην άκρη τα πάθη σου αλλά και να λειτουργήσεις «πυροσβεστικά».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη απέναντί σου οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου γίνονται πιο πολύ του γούστου σου, ενώ δεν αποκλείεται να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τα μέσα για να σε διευκολύνουν! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς σε θέλει πιο αποφασιστικό/η αλλά και συνετό/η σε οικογενειακά θέματα, αφού ναι μεν κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν… χθες αλλά αν αφήσεις τους εγωισμούς και τις αντιζηλίες να επικρατήσουν, ουδείς θα ωφεληθεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου ή σε μια μετακόμιση που όσο να ‘ναι θα σε αναστατώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να διεκπεραιώσεις τις δουλειές σου «σβηστά» και ξεκούραστα, ίσως μάλιστα να βρεις χρόνο για να κάνεις και τα… μποτέ σου! Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις ένα όμορφο pet. Παράλληλα, με τον Άρη στους Ιχθύς μπορεί να μάθεις πολλά και γρήγορα, φαίνεται όμως πως κάποιος/α συγγενής ή γνωστός αποφασίζει για σένα χωρίς εσένα, πράττοντας ότι τον/την… βολεύει! Ωστόσο, το ότι κάποιος/α αυθαιρετεί απέναντί σου δεν πρέπει να σε παρασύρει να πράξεις το ίδιο, αφού κινδυνεύεις να χάσεις το δίκιο σου ένεκα της συμπεριφοράς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου φέρνει διασκεδαστικές στιγμές, ενώ προοιωνίζει και μια επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς σου δημιουργεί την τάση να ξοδέψεις τα… πάντα προκειμένου να εκπληρωθούν επιθυμίες, είτε δικές σου, είτε άλλων, πρόσεξε ωστόσο και κάποια «αρπακτικά» που καιροφυλακτούν να σου κάνουν πρώτα «τα γλυκά μάτια» και ύστερα την… ζημιά! Από την άλλη πλευρά όμως, σε βοηθά να καλύψεις γρήγορα το πλάνο σου, ενώ μπορεί να προβείς σε μια επιτυχημένη επενδυτική κίνηση υψηλού ρίσκου ή σε ένα «πακέτο» αγορών.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει περισσότερες ανέσεις αλλά και ευχάριστες επισκέψεις στο σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να δράσεις για να ξεμπλοκάρεις διαδικασίες και να κάνεις άμεσα όλα εκείνα που καθυστερούν, ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια μεγάλη επίδοση. Ωστόσο σε αυτήν σου την προσπάθεια να βρεις την συμπαράσταση ατόμων που έχουν για σένα και… άλλου είδους βλέψεις, δεν αποκλείεται λοιπόν να «ξεστρατίσεις» τελικά ρίχνοντας το βάρος στις προσωπικές-ερωτικές υποθέσεις σου!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/06: Παρασκηνιακές ενέργειες και καταστάσεις στα εργασιακά χρειάζονται προσοχή ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ