ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/08 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από την «κηδεμονία» του Κρόνου και καλό είναι να συγκρατήσεις τις παρορμήσεις σου και να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα και τους αντικειμενικούς περιορισμούς που σου τίθενται. Και να θυμάσαι βέβαια ότι δεν «τρέχεις» σε αγώνα ταχύτητας αλλά αντοχής. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να μάθεις πολλά και σε καλεί να δικτυωθείς, αφού οι γνωριμίες σου θα συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φαίνεται μάλιστα να διευρύνεις τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου και το μορφωτικό σου επίπεδο, ενώ επίκειται κι ένα ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου κι ανεξάρτητα από την ορθή ή όχι διαχείριση που θα κάνεις, αναμένεται να πάρεις βοήθειες που θα σε «ξελασπώσουν», ενώ μπορείς και να δανειστείς με καλούς όρους. Επιπλέον η αίσθηση ευμάρειας που θα αποκομίσεις θα ανεβάσει την ψυχολογία σου στα ύψη! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια φάση εντατικής όσο και κουραστικής απασχόλησης, πάρε όμως τα πράγματα με… ρέγουλα, αφού «πάσχεις» από ενεργειακό έλλειμμα. Ωστόσο, κάποιος/α που θα θελήσει να «σου σκάψει τον λάκκο» θα πέσει ο ίδιος μέσα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε κινητοποιεί σε πολλά «μέτωπα» και το πρώτο που χρειάζεσαι είναι το να μην διασπάσαι διαρκώς, αφήνοντας τελικά τα πάντα ημιτελή, Σε κάθε περίπτωση όμως ο διαμεσολαβητικός σου ρόλος θα συμβάλλει θετικά στις δημόσιες σχέσεις σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, το πιθανότερο είναι να έρθεις σε αντιπαράθεση με φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, που δεν συμμερίζονται τις απόψεις ή την πολιτική σου αλλά κάπου κρύβεται και μια νέα φιλία με πρεσβύτερο, που θα σε στηρίξει σε πολλά, αρκεί κι εσύ να είσαι… καλό παιδί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει… πολλαπλές επιλογές και νέες πρωτοβουλίες στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να αλλάξεις προσωρινά πόστο. Πρόσεξε όμως μήπως ξεπεράσεις τις αντοχές σου, ενώ δείχνει σκόπιμο να φροντίσεις και για την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε παροτρύνει να δράσεις αποφασιστικά αλλά και με μέτρο, αναλαμβάνοντας ίσως και την διοίκηση των πραγμάτων, εκεί που διαφαίνεται μια τάση… χαλαρότητας! Κι αν κάποιος/α διαφωνεί ας αναλάβει τις δικές του ευθύνες, ξέροντας όμως ότι θα μείνει «εκτός νυμφώνος»!

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Τοξότη να σε κάνει πιο εκφραστικό/η και παιχνιδιάρη/α στις συναναστροφές σου, είναι το ίδιο εύκολο να εντυπωσιάσεις θετικά κάποιον/α, όσο και το να υπάρξουν αντιπάθειες, σε κάθε περίπτωση όμως, ας διαλέξει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει, χωρίς… παρεξηγήσεις! Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου είναι ότι… πρέπει για να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών, ωστόσο στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος, γι’ αυτό μην κάνεις «μαγκιές». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να πυροδοτηθεί μια νομική διαμάχη ή ένα θέμα με συγγενείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια γενική κινητικότητα γύρω από θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι είναι πιθανό να αναλάβεις δράση προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα, την ίδια στιγμή όμως ενδέχεται να υπάρξουν και αντιδράσεις που θα σε αποσυντονίσουν. Παράλληλα, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διασφαλίσεις κέρδη και οφέλη κι αν έχεις ανοικτό κάποιο θέμα στα οικονομικά σου, είναι προτιμότερο να το «παγώσεις», έστω κι αν χάνεις. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν και επιθετικές κινήσεις σε βάρος των κεκτημένων σου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη απέναντί σου, καλείσαι να διαχειριστείς έντονες καταστάσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου κι επειδή δεν… αντέχεις πλέον τους περιορισμούς, το πιθανότερο είναι να «τα σπάσεις» με όσους/ες αντιμάχονται την ανεξαρτησία σου, επιλέγοντας κάτι νέο. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Τοξότη να πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δίνοντας στην καθημερινότητά σου μια πιο ενδιαφέρουσα και περιπετειώδη διάσταση, το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι το να είσαι ανοιχτός/η στην… ενημέρωση κι όλο και κάτι καλό θα βγει από αυτό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια αστάθεια στις επιθυμίες και τα οικονομικά σου, κάτι που από την μια πλευρά θα σε βάλει να «τρέχεις» για να καλύψεις έκτακτες ανάγκες, από την άλλη όμως θα σου δώσει και έξτρα εισοδήματα ή κέρδη. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συνδυαστεί με την διεκπεραίωση ενός ρεαλιστικού εγχειρήματος στην δουλειά σου, τσέκαρε ωστόσο την επάρκεια του εξοπλισμού σου και μην υπολογίζεις σε βοήθειες από άλλους. Όλα μόνος/η θα τα κάνεις! Επιπλέον, αν δεν κάνεις σωστή κατανομή δυνάμεων, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου «βγάζει» το παιδί που κρύβεις μέσα σου και αναδεικνύει τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματά σου, σε κάθε περίπτωση όμως σε κάνει «το πρόσωπο της ημέρας». Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Παράλληλα, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει το ίδιο δημιουργικό/η, όσο και ρεαλιστή, αφού αν κάνεις… εντελώς του κεφαλιού σου, θα βιώσεις απόρριψη. Επιπλέον, τα προσωπικά σου «παίρνουν φωτιά», πρόσεξε όμως μήπως μέσα στην όλη «θέρμη», κάποιες οι ενέργειές σου παρεξηγηθούν ως εγωιστικές ή παρεμβατικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη θα σου φέρει μια σημαντική εκμυστήρευση ή ένα «προφητικό» όνειρο! Επιπλέον όμως είναι σκόπιμο να μην αμελήσεις ζητήματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Ίσως μάλιστα να γίνουν και έκτακτες εργασίες, που θα σε κουράσουν ή θα σε αναστατώσουν μεν αλλά θα σε αποζημιώσουν με το αποτέλεσμά τους. Επιπλέον όμως μπορεί να προκύψει και μια έντονη διαμάχη, είτε για ένα περιουσιακό ζήτημα, είτε με κάποιον οικείο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου γνωρίζει «κάθε καρυδιάς καρύδι» κι εσύ δεν έχεις παρά να παρακάμψεις τους «φελλούς» και να προωθήσεις το έργο και τις ιδέες σου εκεί που το/τις εκτιμούν. Ίσως μάλιστα ένας συλλογικός φορέας να αποδειχθεί ένα πολύ καλό «χαρτί» για τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει άμεσα, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητές σου για ένα επαγγελματικό ταξίδι, σε κάθε περίπτωση όμως πήγαινε «λάου-λάου». Επιπλέον, μπορεί να ενταχθείς σε ένα πρόγραμμα εντατικών σπουδών ή να μάθεις μια τεχνική.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως μάλιστα να σου γίνει μια «προκλητική» επαγγελματική πρόταση. Επιπλέον φαίνεται να αναβαθμίζεται συνολικά το επίπεδο διαβίωσής σου, ιδιαίτερα αν προσπεράσεις πεποιθήσεις και «κολλήματα» που σε κρατάνε πίσω. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να επιληφθείς δυναμικά κάποιων οικονομικών θεμάτων, αν όμως σου μπουν… ιδέες για να ρισκάρεις, καλύτερα να κάνεις πίσω, πριν «καείς». Επιπλέον φαίνεται πως θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς «σκληρά» για την ρύθμιση μιας υπόθεσής σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/08 : Υπερασπίσου τις ανάγκες ΣΟΥ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ