ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο καθιστά ανθυγιεινό το εργασιακό σου περιβάλλον, είτε πρόκειται για ζηλόφθονες συμπεριφορές, είτε για εστίες μόλυνσης. Επιπλέον, δώσε μεγαλύτερη βάση στην υγεία σου, αφού πίσω από ένα «αθώο» σύμπτωμα μπορεί να κρύβεται κάτι άλλο, ενώ έχε τον νου σου και για κακόβουλες προσβολές στα ζώα ή τα φυτά που έχεις στην επίβλεψή σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς καλείσαι να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις κοντά στην φύση ή στο δικό σου «μυστικό μέρος», ίσως μάλιστα να δεις ένα «προφητικό» όνειρο ή να έχεις ένα υπερβατικό-μεταφυσικό βίωμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο κάνει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου «κολασμένες», με όλα τα συν και τα πλην που έχει αυτό. Γιατί η άλλη όψη ενός δυνατού, όσο και επιθυμητού πάθους είναι η ζήλια και η χειραγώγηση. Από πλευράς σου πάντως προσπάθησε να μην «πνίξεις» τους άλλους με το ενδιαφέρον σου, Ενδέχεται ωστόσο να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σηματοδοτεί «φάουλ» στις φιλίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθείς για έναν κοινό σκοπό, που όμως «ελέγχεται» για την διαφάνειά και τις αληθινές προθέσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε… καθοδηγεί να βρεις κάτι κρυμμένο, το οποίο ωστόσο μπορεί και να μην σου αρέσει! «Παίζει» βέβαια και το να απαλλάξεις τον χώρο σου από βρωμιές κάθε είδους. Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένειά σου ενδέχεται να συμβεί κάτι που έχει τις δυσάρεστες πλευρές του αλλά είναι επωφελές από οικονομική άποψη. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσφέρει πολλαπλές επιλογές στην καριέρα σου, εσύ όμως έχεις την τάση να επιλέξεις την πιο… άτοπη! Επιπλέον, θα λάβεις υποσχέσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν αλλά μπορείς κι εσύ να «παραμυθιάσεις» τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή ένα κακό συναπάντημα, ίσως όμως και να γίνουν ή να ειπωθούν πράγματα, που εκπορεύονται από ζήλια ή φθόνο. Από πλευράς σου βέβαια, δεν έχεις παρά να προσπεράσεις τα όσα προκύπτουν από την «σκοτεινή» ανθρώπινη φύση. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα μέρος που «μιλάει» στην ψυχή σου ή να γαληνέψεις μέσα από δράσεις που σε ταξιδεύουν μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Στον… πραγματικό κόσμο όμως είναι εύκολο να αποπροσανατολιστείς ή να παρασυρθείς από φήμες και fake news.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο βάζει σε… κυκλοφορία το «μαύρο χρήμα», ενώ σε φέρνει σε επαφή με άτομα, που θα σε δελεάσουν με παροχές ή ηδονές. Αν όμως ενδώσεις κινδυνεύεις να δεσμευτείς με τρόπο που μελλοντικά θα σε ζορίσει γι’ αυτό σκέψου το δύο φορές. Σε μια πιο απλή εκδοχή πάντως, «παίζει» και το να προβείς σε… σέξι αγορές! Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς, τόσο η λίμπιντό σου, όσο και η καταναλωτική διάθεσή σου τείνουν να λειτουργήσουν εκτός ελέγχου, πρόσεξε λοιπόν μήπως πέσεις θύμα κάποιου πάθους σου, πολύ περισσότερο που άλλα… φαντάζεσαι κι άλλα συμβαίνουν στην πραγματικότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ σέξι, κάτι όμως που δεν είναι απαραίτητα καλό, αφού έλκεις και άτομα που σε βλέπουν σαν «σκεύος ηδονής». Επιπλέον, μπορεί να ορίσει το τέλος μιας διαδικασίας που «δεν πάει άλλο», με συνέπεια να νοιώσεις απελευθερωμένος/η κι έτοιμος/η να ξεκινήσεις μια νέα πορεία. Αν όμως «κολλήσεις», τότε όλα θα γίνουν πιο επώδυνα. Παράλληλα, με την Σελήνη απέναντί σου δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση που… τουλάχιστον θα «σου χαϊδέψει τα αυτιά»! Σε κάθε περίπτωση όμως τίθεται ζήτημα εμπιστοσύνης ή μη ρεαλιστικών προοπτικών.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σου αποκαλυφθεί ένα «καυτό» μυστικό αλλά η πρόθεση του «καλοθελητή» δεν είναι και τόσο αγνή. Ίσως βέβαια απλά να συνειδητοποιήσεις το πόσο… βρώμικος είναι ο κόσμος! Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να αποτοξινωθείς, σωματικά και ψυχικά, αφού όλα αυτά που έχουν μαζευτεί μέσα σου, υποσκάπτουν την υγεία σου. Παράλληλα και η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να δώσεις έμφαση στο «μέσα» σου, έστω κι αν χρειαστεί να «φορτώσεις στον κόκορα» εργασίες και καθήκοντα. Εξ άλλου πολλές από αυτά που έχεις κατά νου, είτε δεν θα γίνουν, είτε θα «πάνε στράφι»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο «βαραίνει» το κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου μέσα από λυπηρές ή «εμμονικές» καταστάσεις. Επιπλέον, μπορεί να κλείσει ένας κύκλος στις φιλίες σου ή σε κάτι συλλογικό όταν αντιληφθείς ότι «εκεί μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα», εκτός πια κι αν… συμμετάσχεις πρόθυμα σε αυτά! Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς, ενδέχεται να υποψιαστείς τον λάθος άνθρωπο και να την πατήσεις από αλλού! Κι αν τυχόν «εξαφανιστεί» ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς είναι μήπως αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο «τραβάει» τα βλέμματα επάνω σου και σε βάζει σε μεγάλο πειρασμό, πριν όμως μπλέξεις με άτομα που σε δελεάζουν με ηδονές, σκέψου ότι η όλη κατάσταση μπορεί να κρύβει παγίδες και τελικά να μπεις σε έναν «βρώμικο» κύκλο, από τον οποίο δεν θα μπορέσεις να βγεις εύκολα. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς το σπίτι σου μπορεί να γίνει κέντρο διερχομένων, είναι ωστόσο το ίδιο πιθανό να φιλοξενηθείς εσύ κάπου εκτός έδρας, γνωρίζοντας και… μπόλικο κόσμο! Ίσως μάλιστα όλη αυτό το «πανηγύρι» να σε κάνει να ξεχάσεις οτιδήποτε δυσάρεστο σε «γυροφέρνει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να επηρεάζεται από τον Πλούτωνα μπορεί να δεις ή να ακούσεις κάτι που θα σου «μαυρίσει» την διάθεση, ίσως όμως και να πέσεις θύμα μιας «πονηρής» παρακολούθησης, οπότε λάβε τα… μέτρα σου! Σε μια διαφορετική εκδοχή βέβαια μπορείς να εντρυφήσεις σε έργα αγωνίας και μυστηρίου ή σε… πονηρές διαδικτυακές αναζητήσεις! Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς πολλά από αυτά που ακούς δεν είναι αληθινά, αποκτάς ωστόσο κι εσύ ένα δικαίωμα φυγής από τα δύσκολα μέσα από δράσεις ή επιλογές, που εξυπηρετούν ακριβώς αυτόν τον σκοπό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε κατευθύνει σε αγορές που τονίζουν τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητά σου Επιπλέον, συνηγορεί στο να λάβεις ένα κληροδότημα, έστω κι αν αυτό συνδυαστεί με δυσάρεστες καταστάσεις.. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να ζημιωθείς από ένα πάθος σου ή από την εμμονή σου σε μια υπόθεση που πρακτικά είναι τελειωμένη. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς κινδυνεύεις να εξαπατηθείς, ιδιαίτερα αν επικεντρωθείς μόνον στο τι θα κερδίσεις, Αν όμως μοιραστείς τα αγαθά σου με άλλους/ες, τότε όλοι/ες θα είναι ευτυχέστεροι/ες, ξεκινώντας από… σένα!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου ορίζει το πάθος ως βασικό παράγοντα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι βέβαια που έχει διπλή ανάγνωση, ανάλογα με την περίπτωση. Γιατί πώς θα σου φαινόταν αν διαπίστωνες ότι κάποιος/α σε θέλει μόνον για το κορμί σου ή ότι σε ζηλεύει παράφορα; Ίσως όμως να μάθεις και κάτι δυσάρεστο για έναν «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου ενεργοποιεί τάσεις φυγής, που όμως δεν πρέπει να γίνει «ανθυγιεινή», αντίθετα το «δυνατό» σου σημείο είναι οι καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου, ενώ «ακούγοντας» την διαίσθησή σου, θα γλιτώσεις από πολλά.

 

ΠΗΓΗ