ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ φαίνεται πως κάποιος/α φίλος/η σου εμποδίζει την πρόοδό σου. Ευκαιρία όμως και για σένα να χωρίσεις «τα πρόβατα από τα ερίφια». Επιπλέον φαίνεται να προσφέρεις πολλά περισσότερα από εκείνα που σου αναλογούν σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα βέβαια, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Δία στον Αιγόκερω, κάποιες από τις υποθέσεις σου θα προχωρήσουν ύστερα από την παρέμβαση ενός «μεγάλου» κι από την στιγμή που έχεις διαθέσιμη την «εύκολη λύση» γιατί να κουράζεσαι;

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σου δυσκολεύει κατά τι την ζωή, μέσα από σύνθετα προβλήματα και περίπλοκες καταστάσεις κι αν δεις πως δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, μην επιμείνεις. Επιπλέον, ένα πρόσωπο νεαρής ηλικίας γίνεται το… βασανάκι σου! Παράλληλα όμως με τον Δία στον Αιγόκερω, μπορεί να λάβεις βοήθειες από συγγενικά σου πρόσωπα, ενώ σε κάθε περίπτωση οι συναλλαγές σου με το εξωτερικό θα έχουν πολύ καλύτερη τύχη κι ίσως πρέπει να ενθαρρύνεις μια τέτοια προοπτική. Επιπλέον, μια είδηση θα σε κάνει να αναθαρρήσεις, ενώ μπορεί να «σκάσει μύτη» κι ο… θείος από την Αμερική!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο αναδεικνύει τεχνικά ζητήματα, που δεν θα βρουν εύκολα την λύση τους, με ενδεχόμενη συνέπεια να μπλοκάρουν ή να καθυστερήσουν κάποιες διαδικασίες. Ίσως μάλιστα να ταλαιπωρηθείς από ζημιές στον εξοπλισμό σου. Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα δεν προχωρά σύμφωνα με τις επιθυμίες σου και θα χρειαστεί να εξαντλήσεις την καπατσοσύνη σου για να «σώσεις» την κατάσταση. Παράλληλα βέβαια ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν είναι πληρώνοντας κάτι παραπάνω να γλιτώσεις από όλους τους μπελάδες σου, μην διστάσεις να το πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σου φέρνει έκτακτα έξοδα, ενώ οι προσπάθειές σου να αποκομίσεις κέρδη και οφέλη θα πάνε «υπέρ πίστεως και πατρίδος», αφού κάποιες καταστάσεις είναι προκαθορισμένες –ή ακόμη και «στημένες»- και δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Έχοντας ωστόσο ένα πολύ καλό «χαρτί» στα χέρια σου, δηλαδή τον Δία απέναντί σου, θα σου δοθεί η δυνατότητα να καλύψεις τις όποιες «αβαρίες» σου, μέσα από την βοήθεια άλλων και ιδιαίτερα ενός «ισχυρού» προσώπου, που σε «πάει». Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια πολύ «αβανταδόρικη» πρόταση.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής απέναντί σου καθιστά δύσκολη την συνεννόησή σου με νεαρά κυρίως άτομα, που βλέπουν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Επιπλέον ένας συνεργάτης σου μπορεί να χειριστεί εντελώς ακατάλληλα μια υπόθεση κι εδώ υπάρχει ένα επιπλέον ζήτημα, μήπως δηλαδή δεν πρόκειται περί απλού λάθους αλλά το άτομο είναι «βαλτό». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω σου προσφέρει λύσεις και βοήθειες από απλούς εργαζόμενους ή «ανθρώπους της διπλανής πόρτας» και πέρα από τα οφέλη που θα αποκομίσεις, θα συνειδητοποιήσεις το σε ποιους μπορείς να ποντάρεις και σε ποιους όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει επιπρόσθετα προβλήματα στην δουλειά σου κι αν μεν πρόκειται για τεχνικά ζητήματα, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο, μια λύση θα την βρεις. Αν όμως σου προκύψουν καταστάσεις με άτομα που εργάζονται μαζί σου, να ξέρεις ότι πίσω από κάθε είδους άρνηση και κόντρα, υπάρχει μια προσωπική αντιζηλία. Το να μένεις και να κολλάς όμως σε αυτά, δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα, πέραν της απόφασής σου να μην έχεις πολλά-πολλά. Αντίθετα καλείσαι να επικεντρωθείς σε πιο «υγιεινές» καταστάσεις, ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο «δοκιμάζεται», το ίδιο και σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, που είτε περνούν δύσκολα και χρειάζονται την συμπαράστασή σου, είτε σου πάνε κόντρα γιατί δεν τους κάνεις τα χατίρια. Όμως η σχέση σας δεν μπορεί να είναι μόνον ωφελιμιστική και καλό είναι να τους το ξεκόψεις μια και καλή. Παράλληλα βέβαια, ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα εξελίσσεται πολύ καλύτερα του αναμενομένου, ενώ για το κάθε τι που σε απασχολεί μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από τους οικείους σου και θα την λάβεις. «Παίζει» ακόμη η έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο δυσκολεύει διαδικασίες που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να προκύψουν τεχνικές δυσκολίες, που θα καθυστερήσουν την εξέλιξη των πραγμάτων. Επιπλέον, μπορεί να εκφραστεί δυσφορία από ένα οικείο σου πρόσωπο, εσύ πάντως σε κάθε περίπτωση τσέκαρε αν όλες αυτές οι αναποδιές είναι τυχαίες ή οφείλονται σε «ξένο δάκτυλο». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω σου προσφέρει «δυνατές» εναλλακτικές κι ίσως τελικά τα προβλήματα να έχουν ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση των δυνατοτήτων σου σε μέσα και εξοπλισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο δυσκολεύει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστείς κάποια χαρτιά που απλά… δεν τα έχεις! Για διαβάσματα και μελέτες βέβαια είναι μια χαρά, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου υπάρχει το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση όμως με τον Δία στον Αιγόκερω να αναλαμβάνει δράση, μπορεί να αποκομίσεις ένα μεγάλο όφελος ή κέρδος κι έτσι όλες οι αναποδιές θα μοιάζουν τελικά ασήμαντες. Μέχρι και λεφτά στον… δρόμο μπορεί να βρεις! Ακόμη όμως κι αν δεν τύχεις τέτοιας εύνοιας, ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα σου κάνει όλα τα χατίρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο φαίνεται να δικαιώνει τις επιφυλάξεις σου για ένα οικονομικό εγχείρημα, που κάποιοι είχαν «περί πολλού», ενώ σε σχέση με τις δικές σου βλέψεις η προνοητικότητά σου θα σε φέρει σίγουρα σε πλεονεκτική θέση. Υπάρχει βέβαια και ο πιο εύκολος δρόμος για να αβγατίσεις τα λεφτά σου κι αυτόν σου τον προσφέρει ο Δίας στο ζώδιό σου, δεν έχει να κάνει όμως με κάποιου είδους προσπάθεια, αφού πρόκειται για καθαρή τύχη. Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα λοιπόν να δοκιμάσεις την δική σου τύχη, ενώ αν βρεις… λαχείο στον δρόμο μην το κλωτσήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου δεν είναι στις καλές του και μπορεί να σε ζώσουν «μαύρες» σκέψεις για κάποια πράγματα που παίχτηκαν στο παρασκήνιο και τώρα «ξεφουρνίζουν» τις συνέπειές τους. Επιπλέον, έχεις κάθε λόγο να προνοήσεις για ζητήματα που αφορούν στην υγεία σου, αφού αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, απλά θα μοιάζεις με… στρουθοκάμηλο που χώνει το κεφάλι της στην άμμο! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω σε αναδεικνύει μέσα από την δουλειά σου, ενώ σου φέρνει κι έναν κρυφό προστάτη, που θα «σπρώξει» τα πράγματα επ’ ωφελεία σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ενοχλήσεις στην υγεία σου ή να σε ρίξει σε… βαθιά μελαγχολία εξ αιτίας της συμπεριφοράς ή των επιλογών κάποιων ατόμων που θέλουν να λέγονται φίλοι σου αλλά η στάση τους αλλού παραπέμπει. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για «βαλτούς», που πρώτα κέρδισαν την εμπιστοσύνη σου κι ύστερα ‘»καρφώνουν» τα μυστικά σου στα «αφεντικά» τους. Έχεις όμως κι εσύ «άκρες» για να πιαστείς κι αν ο Δίας στον Αιγόκερω σου τείνει χείρα βοηθείας από ένα πρόσωπο που είναι «στα μέσα και στα έξω» δεν έχεις παρά να την… πιάσεις!ΠΗΓΗ