ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να κάνει το σπίτι σου… κέντρο διερχομένων κατά τα άλλα όμως σε ωθεί να ανιχνεύσεις μια παράδοση ή έναν «θρύλο» που σίγουρα κρύβει αλήθειες, ίσως μάλιστα να έρθεις κοντά σε πρεσβύτερους/ες που γνωρίζουν πολλά για όλα αυτά. Επιπλέον, φαίνεται να δρομολογείται ένα περιουσιακό ζήτημα ή/και η εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας, Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να καταναλώσεις ή/και να διεκδικήσεις περισσότερα αλλά συνάμα σε καλεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές ή τις απαιτήσεις φίλων και γνωστών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε βάζει να συζητάς… διάφορα με γνωστούς ή συγγενείς, όχι κατ’ ανάγκη σημαντικά, σίγουρα όμως ενθαρρύνει τις αναζητήσεις σου στο παρελθόν, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για πνευματικά ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα να «ξεθάψεις» έγγραφα και αντικείμενα αξίας ή να επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά, ενώ «παίζει» και η αξιοποίηση μιας παραδοσιακής συνταγής. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να ενεργοποιηθείς, σίγουρα όμως θα συναντήσεις αντιδράσεις και διαφωνίες που θα πρέπει να διευθετηθούν με… πολιτισμένο τρόπο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό στον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεών σου με συνέπεια να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που σε συγκινούν κι όχι σε εκείνα που σε… συμφέρουν! Σε κάθε περίπτωση βέβαια τα ψώνια για το σπίτι και την οικογένειά σου προηγούνται, μπορεί ωστόσο και να αποκτήσεις μια αντίκα ή κάτι που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για σένα.Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε θέλει «Κέρβερο» σε σχέση με το τι διαμείβεται στα παρασκήνια, ιδιαίτερα αν εμπλέκονται συγγενικά σου πρόσωπα ή αντιμετωπίζεις κάποιο νομικό θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, ίσως μάλιστα να αναλάβεις την προστασία προσώπων που αγαπάς ή «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα». Επιπλέον θα νοιώσεις την επιθυμία να αναβιώσεις δράσεις και σχέσεις του παρελθόντος ή να ασχοληθείς με αυτό, δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές μελαγχολίας και «κλεισίματος» στον εαυτό σου, ως «άμυνα» απέναντι σε ότι σε πληγώνει. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό πριμοδοτεί εντάσεις στις σχέσεις σου –ίσως μάλιστα το «διακύβευμα» να είναι οικονομικό, κι από πλευράς σου οφείλεις να είσαι συμβιβαστικός/η.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί στην συνειδητοποίηση ενός βάρους που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντας σου το έναυσμα για να το ξεφορτωθείς.. Επιπλέον σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους αλλά και σε ένα παλαιό πρόβλημα υγείας, που επανακάμπτει, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αποτραβηχτείς για λίγο από το προσκήνιο, μέχρι να νοιώσεις πάλι δυνατός/η κι έτοιμος/η για όλα! Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο φέρνει εντάσεις και διεκδικήσεις, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να εξαρτάται από το κατά πόσον γνωρίζεις καλά το αντικείμενό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον σου αλλά και να συναντήσεις πρόσωπα με τα οποία σε συνδέει κάτι από παλιά, ίσως μάλιστα αφορμής δοθείσης να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με κοινωνικό ή πολιτιστικό χαρακτήρα. Επιπλέον καλείσαι να ασχοληθείς και με τα προσωπικά προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί είτε μια «φανατική» συμπόρευση είτε… εντάσεις με γείτονες ή/και συγγενείς, ίσως όμως να σου προκύψει κι ένα νομικό ζήτημα, που συνδέεται με τα εργασιακά σου.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα σχετικά με την καριέρα σου και είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια αναδιάταξη των προτεραιοτήτων σου, με βάση αυτά που νοιώθεις κι όχι τόσο εκείνα που τυπικά σε συμφέρουν, ίσως μάλιστα τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σου να… γίνουν ένα! Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να αναζητήσεις τις ρίζες σου και να μυηθείς σε παραδόσεις.Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο, σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η και αγχωτικό/η σε σχέση με αυτά που έχεις ή… δεν έχεις, πρόσεξε μήπως πας για τα πολλά και χάσεις και τα λίγα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη την λήψη μιας λογικής απόφασης, ιδιαίτερα αν με αυτήν σχετίζονται πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα σου δώσει το έναυσμα για να ανατρέξεις στο παρελθόν, αλιεύοντας γνώσεις αλλά και ασχολούμενος με παλιά ενδιαφέροντά σου. Επιπλέον, θα συζητηθεί ένα περιουσιακό ή πολεοδομικό ζήτημα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου ανάβει «φωτιές» στις σχέσεις σου ή/και σε ένα οικογενειακό σου ζήτημα και σίγουρα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε παροτρύνει να ασχοληθείς με την κάλυψη αναγκών του σπιτιού ή/και της οικογένειάς σου αλλά και με οικονομικά ή περιουσιακά ζητήματα, που «κρατάνε» από παλιά. Είναι μάλιστα πιθανό να σου δοθεί ένα κληροδότημα., ίσως όμως να ανακαλύψεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας ή να αποκομίσεις κέρδη από καλλιέργειες. Παράλληλα βέβαια ο Άρης στον Ταύρο κτυπά «καμπανάκι» για την υγεία σου, ενώ αναμένονται κάποιες επείγουσες εργασίες, που καλό είναι να τις ολοκληρώσεις μεθοδικά κι αν δεις ότι οι δυνάμεις σου στερεύουν, απλά κάνε στην… άκρη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου, μια συναισθηματική αδυναμία σου, μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή για να περάσεις στιγμές… αγωνίας, ίσως όμως το πρόβλημα να αναφέρεται σε έναν δικό σου άνθρωπο κι εδώ είναι που θα πρέπει να κάνεις… σκόντο στην όποια κριτική σου και να ανοίξεις την αγκαλιά σου. Κατά τα άλλα μπορεί να αναβιώσει μια συνεργασία του παρελθόντος. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Ταύρο μπορεί να προκύψει «θέμα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που είτε δοκιμάζεται συναισθηματικά, είτε κάνει του… κεφαλιού του, κόντρα στην βούλησή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο σίγουρα υπάρχουν δουλειές που σε… περιμένουν, σε κάθε περίπτωση όμως μην παραμελήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Ίσως μάλιστα μια παραδοσιακή θεραπεία με βότανα να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Επιπλέον μπορεί να ασχοληθείς με ζώα ή/και φυτά αλλά και να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό, Παράλληλα βέβαια με τον Άρη στον Ταύρο εξακολουθεί να «μυρίζει μπαρούτι» στο σπίτι ή την οικογένειά σου, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να κάνεις εντατικές εργασίες στον χώρο σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο διεγείρει την τάση σου να λειτουργείς προστατευτικά για τους άλλους μπορεί ωστόσο τελικά να «βουλιάξεις» στον οίκτο ή να περιέλθεις σε μια μεγάλη συναισθηματική αδυναμία και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Αντίθετα σε δημιουργικό επίπεδο έχεις όλα τα φόντα για να μεγαλουργήσεις, ιδιαίτερα στο καλλιτεχνικό πεδίο. Παράλληλα βέβαια, μπορεί να ενοχληθείς από συγγενείς ή άτομα του περιβάλλοντός σου, που παρεμβαίνουν στην ζωή σου. Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο σε θέλει πιο προσεκτικό/η στην οδήγηση αλλά και την χρήση αιχμηρών αντικειμένων ή εύφλεκτων υλικών.

 

ΠΗΓΗ