ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να δράσεις για να ξεμπλοκάρεις διαδικασίες και να πας μπροστά, ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια μεγάλη επίδοση. Επιπλέον, σε αυτήν σου την προσπάθεια, πέρα από τους ανταγωνιστές που θα «κατατροπώσεις», θα τύχεις και μιας ένθερμης συμπαράστασης από άτομα, που σε θαυμάζουν κι έχουν για σένα και… άλλου είδους βλέψεις! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη φέρνει επιτυχίες και κατακτήσεις στις δουλειές σου, ενώ είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό. Επιπλέον, ευνοείσαι από παρασκηνιακές ενέργειες, ενώ ένα θέμα υγείας βρίσκεται κοντά στην λύση του.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό λειτουργεί ως «κρυφός άσσος στο μανίκι σου» και είναι πιθανό να ευνοηθείς παρασκηνιακά. Ίσως μάλιστα να ξεσκεπάσεις μια υπόθεση που θα κάνει μεγάλο πάταγο! Σε κάθε περίπτωση πάντως έχε τον νου σου και στην υγεία σου, αφού «απειλείται» από περαστικά μεν αλλά έντονα συμπτώματα, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη σου φέρνει ικανοποιήσεις και βοήθειες από φίλους/ες, παρέες ή από έναν συλλογικό φορέα, ενώ έχεις κάθε λόγο να… πανηγυρίζεις για την νίκη της ομάδος σου και όχι μόνον στα σπορ!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια συλλογική προσπάθεια, η οποία όμως διέπεται από αντιπαραθέσεις και η διατήρηση των ισορροπιών μόνον εύκολη υπόθεση δεν είναι! Επιπλέον, κάποιες ζήλειες και παρεξηγήσεις θα σε αποσπάσουν από τις προτεραιότητες σου, εκτός πια κι αν το κύριο μέλημά σου είναι η κατάκτηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη είναι «το δέκα το καλό» για τις κεντρικές επιδιώξεις σου, αφού θα προοδεύσεις έχοντας το κίνητρο να ξεπεράσεις κάποιους/ες που σε προκαλούν ή να πετύχεις κάτι μοναδικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό να «βάζει φωτιά στα τόπια», κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, αφού αν μπλεχτείς ή σε μπλέξουν με άλλους/ες, το πιθανότερο είναι ότι θα εκνευριστείς ή θα τσακωθείς, χαλώντας πέρα από την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που δεν θα έπρεπε ή απλά δεν ευθύνονται για όλη αυτήν την ένταση. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη σου δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσεις στην πράξη κάποιες γνώσεις σου, ίσως μάλιστα να επεκτείνεις την δράση σου και στο εξωτερικό ή να κάνεις ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Κριό ταράζει την καθημερινότητα σου με ποικίλα περιστατικά μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνον με… υπομονή και είτε πρόκειται για παρενοχλήσεις είτε για αυθαιρεσίες σε βάρος σου, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με τις αντιπαραθέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να πετύχεις πολλά λειτουργώντας υπό πίεση ή στα πλαίσια ενός υγιούς ανταγωνισμού. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη ευνοεί τις αγορές και τα οικονομικά-επενδυτικά ανοίγματα, ίσως μάλιστα να βρεις ορθάνοικτες κάποιες «πόρτες», που μέχρι χθες παρέμεναν κλειστές για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει μια καταναλωτική «έξαψη» αλλά και εκατέρωθεν διεκδικήσεις στα οικονομικά σου, με τα έντονα σκαμπανεβάσματα να δείχνουν αναπόφευκτα. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις κάποιον χρηματοδότη ή να κερδίσεις αρκετά ύστερα από ένα ρίσκο που θα πάρεις. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου γίνονται πιο «spicy» δίνοντας νόημα στην ζωή σου. Επιπλέον μπορεί να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου ή να αντιμετωπίσετε από κοινού και με εξαιρετική επιτυχία μια εξωτερική πρόκληση.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει μια καταναλωτική «έξαψη» αλλά και εκατέρωθεν διεκδικήσεις στα οικονομικά σου, με τα έντονα σκαμπανεβάσματα να δείχνουν αναπόφευκτα. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις κάποιον χρηματοδότη ή να κερδίσεις αρκετά ύστερα από ένα ρίσκο που θα πάρεις. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου γίνονται πιο «spicy» δίνοντας νόημα στην ζωή σου. Επιπλέον μπορεί να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου ή να αντιμετωπίσετε από κοινού και με εξαιρετική επιτυχία μια εξωτερική πρόκληση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό να επιταχύνει τους ρυθμούς στην εργασία σου, καλείσαι να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή. Ωστόσο μέσα στις εντατικές ενασχολήσεις σου, καλό είναι να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για ξεκούραση, αφού κινδυνεύεις από μια αδιαθεσία που μπορεί να είναι προϊόν υπερκόπωσης ή κακής διαχείρισης της ενέργειας σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη σου φέρνει μια περιπετειώδη αλλά και «νικηφόρα» ημέρα, ενώ μπορεί να σηματοδοτήσει μια σπουδαία επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει συναισθηματικές εντάσεις, βάζοντας σε πρώτο πλάνο ζήλειες και ανταγωνισμούς. Κινδυνεύεις λοιπόν να άγεσαι και να φέρεσαι από τα «καμώματα» κάποιων, που «σε παίζουν», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να βάλεις στην άκρη τα πάθη σου αλλά και να λειτουργήσεις ψύχραιμα απέναντι σε προβλήματα αγαπημένων σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη είναι ένα καλό «χαρτί» για σένα σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα, όπου μπορείς «να τους πάρεις όλους παραμάζωμα» ενώ είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει πιο αποφασιστικό/η αλλά και συνετό/η σε οικογενειακά θέματα, αφού αν αφήσεις τους εγωισμούς και τις αντιζηλίες να επικρατήσουν, ουδείς θα ωφεληθεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου να είναι θετικά. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη σηματοδοτεί επιτυχίες για τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και για σένα, ενώ συνολικά φέρνει περισσότερες «exciting» στιγμές στην ζωή σου. Τόλμησε λοιπόν το κάτι παραπάνω κι έχε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες αλλά και την τύχη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό προσδίδει στην καθημερινότητά σου έντονους ρυθμούς και ανεξάρτητα με το ότι κάποιος/α αποφασίζει για σένα χωρίς εσένα ή αυθαιρετεί απέναντί σου, τελικά με τους κατάλληλους, όσο και… αστραπιαίους χειρισμούς, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Επιπλέον θα σου δοθεί η ευκαιρία για να ενταχθείς σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου κι αν ρισκάρεις, τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν, είτε πρόκειται για μια επενδυτική κίνηση, είτε για την διεκδίκηση όσων σου αναλογούν.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τα οικονομικά σου αλλά και με «αρπακτικά» που μπορεί να σου κάνουν την ζημιά. Από την άλλη πλευρά όμως, σε βοηθά να καλύψεις γρήγορα το πλάνο σου, ενώ μπορεί να προβείς σε μια επιτυχημένη επενδυτική κίνηση υψηλού ρίσκου ή σε ένα «πακέτο» αγορών. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη σε κάνει να μην ανέχεσαι περιορισμούς που μέχρι πρότινος θεωρούσες «φυσιολογικούς», αυτό όμως μόνο… κακό δεν είναι, αφού έχεις όλα τα περιθώρια για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/02: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ