ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, ίσως έφτασε η στιγμή να καρπωθείς τα καλά των… εύκολων λύσεων κι αυτές θα σου τις προσφέρουν άτομα που έχουν την ισχύ για να το πράξουν. Έτσι κι αλλιώς, έχεις προσπαθήσει πολύ το τελευταίο διάστημα και μόνο τα κέρδη και η αναγνώριση σου λείπουν, οπότε πάρε την ευκαιρία που σου δίνεται κι ας μην έχεις εσύ την πρωτοβουλία. Επιπλέον αναμένονται καλά νέα και στον οικονομικό τομέα, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Παράλληλα, με τον Ερμή στους Ιχθύς, μπορεί να σου αποκαλυφθούν μυστικά της δουλειάς αλλά και… μπόλικα κουτσομπολιά!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις στα καλύτερα, σήμερα ωστόσο, το δυνατό σου σημείο είναι η επικοινωνία με τον «έξω κόσμο», ίσως μάλιστα να λάβεις και θετικές ειδήσεις. Όλα αυτά ωστόσο δεν θα έχουν απαραίτητα μια «ποιοτική» διάσταση, αφού το ζητούμενο είναι να… γελάσει το χειλάκι σου! Επιπλέον, ο Δίας στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει βοήθειες από συγγενείς αλλά και την πρόσβασή σου σε πληροφορίες «χρυσάφι». Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σου φέρνει νέους διαδικτυακούς φίλους και νέα ενδιαφέροντα, «ανοίγοντας» συνάμα και την οπτική σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να «ανοίξεις πανιά» και να δικτυωθείς, ενώ δεν αποκλείεται να «λάμψει» το ταλέντο που έχεις να βρίσκεις λύσεις για όλα. Αν λοιπόν νιώθεις πιεσμένος/η από όσα έχουν προηγηθεί, μην… χολοσκάς, αφού ο τροχός γυρίζει και αναμένονται επιτυχίες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου παρέχει μια κρυφή προστασία από κάθε τι που θα μπορούσε να σε θίξει, του… κορωναϊού συμπεριλαμβανομένου, ενώ ο Δίας στον Αιγόκερω, εξυπηρετεί τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι «μεγάλο».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα… τεστ σου τα πέρασες και σίγουρα σε περιμένουν κι άλλα στην συνέχεια, σήμερα όμως δεν έχεις παρά να «πάρεις» τις ευκολίες και τις ανέσεις που σου προσφέρονται. Αυτό τουλάχιστον… ισχυρίζεται ο Δίας απέναντί σου! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ταύρο βελτιώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ξεπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου και «ανοίξου», αφού ότι χρειαστείς θα είναι στην απόλυτη διάθεση σου και μόνον η ανασφάλεια και οι φοβίες σου μπορεί να σου το στερήσουν! Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο και την τεχνική σου κατάρτιση.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον Αιγόκερω σου παρέχει ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου και η ημέρα προσφέρεται είτε για να αναζητήσεις εργασία, είτε για να διευρύνεις το πελατολόγιό σου και να επεκτείνεις την δράση σου. Βέβαια, η καλύτερη δουλειά είναι να… κάθεσαι και να σου τα φέρνουν έτοιμα αλλά αν το θες θα γίνει κι αυτό! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, πρόθυμο να σε βοηθήσει στο έργο σου κι αν θες να ζητήσεις μια χάρη κάνε το άμεσα. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς αλλάζει υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής απέναντί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας, ενώ ευνοεί και την διαφήμιση ή προώθηση του έργου σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε θέλει χαρούμενο/η κι ευδιάθετο/η, δίνοντάς σου φυσικά και τα ανάλογα ερεθίσματα. Ξέχνα λοιπόν σκοτούρες πίκρες και φαρμάκια, χαμογέλασε και δείξε στους άλλους μα και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις, όταν έχεις θετική προδιάθεση και βέβαια μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, θα πάρεις κι ένα ευχάριστο μήνυμα.

ΖΥΓΟΣ

Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και θα είναι κρίμα να χάσεις την δική σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα οικονομικό ή οικογενειακό ζήτημα. Γι’ αυτό προσπέρασε κάθε επιφύλαξη που σε κρατάει μακριά από την επιτυχία και αφήσου στην αγκαλιά της… τύχης, αφού με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία δεν αποκλείεται να σου έρθουν όλα «στο πιάτο»! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να εξοπλίσεις το σπίτι ή το γραφείο σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να σου φέρει καλά νέα για ένα εργασιακό ζήτημα, ενώ διευρύνει το πελατολόγιό και τις τεχνικές δυνατότητές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε καλεί να απολαύσεις τα καλά της ζωής, χωρίς δεύτερες σκέψεις και εκμεταλλευόμενος/η την θετική προδιάθεση των άλλων απέναντί σου. Αν λοιπόν σου προταθεί μια συνεργασία, μην χρονοτριβείς και μπες κατ’ ευθείαν στο «ψητό». Επιπλέον, μπορεί να σου δοθεί ένα «ελευθέρας» για μετακινήσεις, ενώ είναι πιθανό να έχεις ευχάριστα συναπαντήματα ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, που θα σου ανεβάσει την διάθεση. Παράλληλα, με τον Ερμή στους Ιχθύς να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σου, δεν έχεις παρά να ρίξεις στο πυρ το εξώτερον κάθε «μαύρη» σκέψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου παρέχει ποικίλες διευκολύνσεις στα εργασιακά σου, αν όμως το επιθυμείς μπορείς σίγουρα να… τεμπελιάσεις, έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο. Επιπλέον, ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς συνετά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας τις αχρείαστες σπατάλες. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να τακτοποιήσεις οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα, ύστερα από την εξάλειψη κάποιων περιοριστικών παραμέτρων, ενώ ευνοεί και τις εσωτερικές αλλαγές στον χώρο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο κι αν «αξίζει» το να τα καταφέρνεις μόνος/η σου κι όχι με… ξένες πλάτες, δεν παύουν να έχουν την σημασία τους τόσο η τύχη όσο και οι «άκρες» που διαθέτεις. Κι αυτές ακριβώς έρχεται να ενεργοποιήσει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, γι’ αυτό διώξε κάθε «γκρίζα» σκέψη από το μυαλό σου και ατένισε το μέλλον σου με αισιοδοξία, είτε έχεις μεγάλα σχέδια, είτε αρκείσαι στις μικρές ικανοποιήσεις της ζωής. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σηματοδοτεί καλές ειδήσεις αλλά και την διάθεσή σου να ενημερωθείς επί παντός επιστητού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, με την βοήθεια της τύχης μπορείς κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, παραμερίζοντας ίσως τις πιο ποιοτικές αναζητήσεις σου, προς όφελος των συμφερόντων και της καλοπέρασής σου. Κι αν το πράξεις, τότε το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω, τόσο φανερά όσο και… κρυφά, ίσως μάλιστα να μάθεις ένα μυστικό που κυριολεκτικά είναι «όλα τα λεφτά»! Επιπλέον, κάθε «επεκτατικό» σχέδιό σου για το σπίτι ή την οικογένειά σου θα ευοδωθεί. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να βρεις κι άλλες πηγές εσόδων.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να αναδείξεις τα προσόντα σου και να δικτυωθείς, ενώ δεν αποκλείεται να παίξεις κι έναν σημαντικό διαμεσολαβητικό ρόλο. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σου φέρνει νέες γνωριμίες, που αν μη τι άλλο θα σε κάνουν να διασκεδάσεις. Αν μάλιστα συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνον να μην αρκεστείς σε υποσχέσεις, αφού αύριο μπορεί να μην ισχύουν. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ταύρο κομίζει ευχάριστες ειδήσεις, ενώ αν σου έχουν… λείψει τα αξεσουάρ ομορφιάς μπορείς να τα παραγγείλεις μέσω διαδικτύου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/03: Απόφυγε τον εκνευρισμό στις σχέσεις σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ