ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, από την άλλη πλευρά όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα, ακόμη κι αν σε συνδέει μαζί του/της ένας πολύ σημαντικός στόχος. Αν πάλι σου τύχει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε «σκοτεινά» μονοπάτια. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους φροντίζει για την διεξοδική ενημέρωσή σου γύρω από ποικίλα ζητήματα κι αν έχεις «μάτια» και «αυτιά», θα γλιτώσεις από πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο καθιστά περίπου μάταιη κάθε προσπάθεια ελιγμών ή μιας συνεννόησης με τους «εχθρούς» σου και είτε θα «τους πατήσεις κάτω», είτε θα υποστείς μια δεινή ήττα. Μέσος όρος δεν υπάρχει και δυστυχώς ούτε στην Δικαιοσύνη μπορείς να βρεις αποκούμπι, αφού τα πράγματα είναι στημένα. Αν βέβαια «το λέει η καρδούλα σου», μπορείς να πολεμήσεις μόνος/η, βγάζοντας στην φόρα και διάφορες «βρωμιές». Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στους Διδύμους είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θέλεις σε τιμή ευκαιρίας, ύστερα από τις σωστές πληροφορίες που θα λάβεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, τότε ο Άρης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην ουσία της υπόθεσης. Αντίθετα όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, μπορεί να πάθεις κάποια ζημιά ή απλά να πέσεις σε κακοτοπιές. Επιπλέον, μην επιμείνεις σε ένα πλάνο που δεν σου «βγαίνει», ενώ έχε τον νου σου και για ένα κακόβουλο «παιχνίδι» στα οικονομικά σου. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στο ζώδιό σου καλείσαι να καλύψεις την ανάγκη σου για επικοινωνία, ανεξάρτητα με το αν θα πεις ή θα κάνεις «σοβαρά» πράγματα. Μπίρι-μπίρι να γίνεται και τα υπόλοιπα θα τα βρεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στον Υδροχόο θα χρειαστεί να παλέψεις για να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου, έχοντας μάλιστα απέναντί σου κάποιους «κακούς» που χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές. Το αν θα βγεις νικητής ή χαμένος από αυτήν την μάχη εξαρτάται βέβαια από την τύχη σου αλλά πολύ περισσότερο από το αν διαθέτεις τα κατάλληλα «όπλα». Γιατί αν πας «γυμνός στα αγκάθια», τότε… μαύρο φίδι που σ’ έφαγε! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα «μήνυμα» από το υποσυνείδητό σου.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά ή/και τα εργασιακά σου. Κι εδώ δεν χωρούν ημίμετρα, αφού αν δεν δώσεις ριζικές λύσεις, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από «μοιραίες» ατυχίες ή πολιτικές χειραγώγησης. Ίσως βέβαια όλα αυτά να αφορούν έναν «δικό σου» άνθρωπο αλλά σε κάθε περίπτωση η Σελήνη στους Διδύμους ανανεώνει τις φιλίες και τις παρέες σου, προσφέροντάς σου μια πιο «υγιεινή» κι ανάλαφρη οδό… διαφυγής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο τείνει να κλείσει ένα κεφάλαιο στα εργασιακά σου, ορίζοντας μια νέα πορεία και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να την αποδεχθείς αρνούμενος/η να υποκύψεις σε εκβιασμούς! Επιπλέον ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί στην ζωή ενός συγγενούς σου ή σε ένα pet που έχεις αλλά ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι μια κρίσιμη απόφαση που θα πάρεις σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια αβεβαιότητα σε σχέση με όσα κορυφαία σε απασχολούν αλλά τελικά… ρωτώντας πας στην πόλη!

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στον Υδροχόο, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μην… δειλιάσεις αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να βγάλει και τον χειρότερο εαυτό σου. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο βρίσκεται σε κίνδυνο ή έχει μπλέξει άσχημα, προσπάθησε λοιπόν να το έχεις από κοντά. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους θα πολλαπλασιάσει συζητήσεις και διαδικτυακές αναζητήσεις, ίσως όμως και να… ξεπορτίσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια οικογενειακή υπόθεση, ώστε να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος δείχνει υψηλό για σένα. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του, κάποιος/α «της οικογενείας», δεν διστάζει τελικά μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να τον/την κάνεις πέρα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει ένα έξτρα έσοδο, ιδιαίτερα αν αξιοποιήσεις μια πληροφορία που θα σου δοθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για… θεωρίες συνωμοσίας, που κρύβουν κάποιες αλήθειες. Από την άλλη πλευρά, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να γίνει μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου και γενικότερα στον εξοπλισμό σου, με συνέπεια να «πάει πίσω» ο προγραμματισμός σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, συνάμα όμως σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και… εξοδούχο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει τα οικονομικά σου στην κόψη του ξυραφιού και το πρώτο που πρέπει να αποφύγεις είναι το να υποκύψεις σε ένα πάθος, αφού το πιθανότερο είναι να μείνεις «ταπί». Από εκεί και ύστερα έχε τον νου σου σε άτομα που αποσκοπούν στο να σου πάρουν αυτά που έχεις, χωρίς μάλιστα να είναι και τόσο… ευγενικά! Στον αντίποδα βέβαια, αν είσαι τυχερός/η, μπορεί να κάνεις μια μεγάλη «μπάζα». Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει «ανακατώματα» στα εργασιακά σου, συνάμα όμως σε καλεί να φροντίσεις και την υγεία ή την διατροφή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια υπόθεση που έχει και… κακούς. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, καλείσαι να το εξολοθρεύσεις, πριν πάρει έκταση. Κατά τα άλλα βέβαια, σήμερα για σένα ισχύει αυτό που είπε κάποτε ο Γούντι Άλλεν: Ότι κι αν ρωτήσεις, η απάντηση είναι το σεξ! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου προσφέρει αρκετές εναλλακτικές επιλογές στα προσωπικά σου, ίσως όμως αυτό να είναι και το πρόβλημα αφού «η περιέργεια έφαγε την γάτα»!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί, ίσως και να σου επιβάλλει να ανακαλύψεις τι παίζεται στο παρασκήνιο, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη ή αξιοπιστία. Ενδέχεται βέβαια να πάθεις κι εσύ τα… ανάλογα! Επιπλέον, οφείλεις να καταπολεμήσεις κάθε πιθανή εστία μόλυνσης, είτε γύρω σου, είτε στο σώμα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια κινητικότητα στο οικογενειακό σου περιβάλλον αλλά ακόμη κι αν ενοχληθείς ή αναστατωθείς, όλα θα περάσουν σύντομα.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/04: βρες τρόπους να απελευθερωθείς ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ