ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σε κουράσει με «αδιέξοδες» επαφές ή μετακινήσεις και οφείλεις να επεξεργαστείς προσεκτικά κάθε στοιχείο και να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου, αφού όλο και κάποια «αναποδιά» θα σου συμβεί. Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις πολλά σε σχέση με την εργασία ή/και την οικονομική σου πολιτική, ίσως μάλιστα όλο αυτό να συνοδευτεί με ένα μπαράζ αποκαλύψεων για πρόσωπα και πράγματα. Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε αλλαγές στην διατροφή σου αλλά και να αποκτήσεις ένα ιδιαίτερο pet.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις look και… μυαλά, δοκιμάζοντας κάτι νέο ή πρωτοποριακό, ίσως μάλιστα να σε «σπρώξει» σε αυτό ένα φιλικό σου άτομο ή η ανάγκη της προσαρμογής σου σε ένα νέο περιβάλλον. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους ενδέχεται να σε παρασύρει σε οικονομικές επιλογές που θα αναθεωρηθούν στο εγγύς μέλλον, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να περιμένεις! Μάλιστα, στα πλαίσια μιας προπαρασκευαστικής διαδικασίας, μπορεί να πληροφορηθείς για αγοραστικές ή επενδυτικές ευκαιρίες, δρομολογώντας τις κινήσεις σου για λίγο αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε καλεί να «κλείσεις» πρώτα μια παλιά υπόθεσή σου κι ύστερα να μπεις στην διαδικασία ενός νέου ξεκινήματος. Ίσως μάλιστα να μάθεις πολλά για τα «πώς» και τα «γιατί» μιας υπόθεσης που δεν «τράβηξε» στο παρελθόν. Κατά τα άλλα όμως μην προβείς σε αισθητικές παρεμβάσεις και επεμβάσεις… επάνω σου! Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ουρανού φέρνει ανατροπές ή εκπλήξεις στην καριέρα σου, που θα είναι ευχάριστες στην περίπτωση που τα «έχεις βάψει μαύρα», αν όμως θεωρείς κάτι ως δεδομένο, τότε μπορεί να μείνεις «στα κρύα του λουτρού»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους αναμοχλεύει προσωπικές καταστάσεις, με το ζητούμενο να είναι η πλήρης διαλεύκανση όλων των… μυστηρίων! Ακόμη σε καλεί να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, τερματίζοντας ίσως μια λανθασμένη αγωγή. Παράλληλα, με το εξάγωνο Δήμητρας-Ουρανού ίσως χρειαστεί να… κάνεις την καρδιά σου πέτρα, αφήνοντας πίσω σου τα παλιά. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια είδηση που θα σε καταπλήξει, ενώ δεν αποκλείεται να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για κάτι ξεχωριστό.

ΛΕΩΝ

Με το εξάγωνο Δήμητρας-Ουρανού έχεις την τάση να προμηθευτείς είδη που δεν είναι πρώτης ανάγκης, ενδέχεται όμως να σου προκύψει κι ένα απρόσμενο κέρδος, από μια οικονομικά διαπραγμάτευση. Επιπλέον, κάτι αλλάζει στην καριέρα σου. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σου φέρνει άτομα από τα παλιά, επειδή ωστόσο κάποιοι/ες λένε πολλά περισσότερα από εκείνα που μπορούν να πράξουν, καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, σε σχέση με υποσχέσεις που θα σου δοθούν. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που (ξανά) συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια χρονοκαθυστέρηση στα επαγγελματικά σου ή σε σχέση με ένα κορυφαίο ζήτημα που σε απασχολεί, καθιστώντας μάλλον περίπλοκη την λήψη αποφάσεων. Ωστόσο ευκαιρίας δοθείσης, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις λύσεις που έχεις στο «συρτάρι». Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ουρανού θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο, που παρότι σε «ξενίζει» με τις επιλογές του, μπορεί να γίνει συνεργάτης σου ή και κάτι… ακόμη περισσότερο! Αντίθετα όμως είναι πιθανό να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να συνεχίσεις τις βολιδοσκοπήσεις σου για πρόσωπα και πράγματα… προσωπικού ενδιαφέροντος, χωρίς όμως να λάβεις κάποια οριστική απόφαση. Είναι ακόμη πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα και μέρη που σου θυμίζουν πολλά. Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ουρανού φέρνει έναν άνεμο ανανέωσης στα εργασιακά σου ίσως μάλιστα να σου προκύψει μια συνεργασία με κάποιον/α που μέχρι χθες ήσασταν «απέναντί».. Επιπλέον, στα οικονομικά σου από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα σου έρθει, είτε το καλό, είτε το… κακό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους δυσκολεύει τα οικονομικά και την κάλυψη των αναγκών σου, με τα πράγματα να μην εξελίσσονται κατά πως τα θες κι αν δεν έχεις «καβάντζες», πιθανότατα θα στερηθείς κάτι.  Επιπλέον, ζητήματα που άπτονται μιας χρηματοδότησης και γενικότερα των οικονομικών σου, μετατίθενται για το εγγύς μέλλον. Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ουρανού μπορεί να θίξει τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και από το κατά πόσον διαθέτεις ευελιξία και ανοικτό πνεύμα θα εξαρτηθεί το αν τελικά οι ανατροπές που θα υπάρξουν στην ζωή σου θα αποβούν υπέρ σου ή όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να διασαφηνίσεις λεπτομέρειες γύρω από μια σχέση ή συνεργασία σου, που κινήθηκε στον… αστερισμό της παρεξήγησης, ώστε να αποκτήσεις –επιτέλους- μια σωστή εικόνα για τα τεκταινόμενα! Την ίδια στιγμή πάντως φαίνεται να επανέρχονται στο προσκήνιο άτομα από το παρελθόν σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ουρανού φέρνει αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο, ίσως μάλιστα αυτό να συνδυαστεί με κάποια νέα δεδομένα που θα προκύψουν στα εργασιακά σου. Κατά τα άλλα όμως ένα συγγενικό σου πρόσωπο άλλα είπε κι άλλα κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε προειδοποιεί να επιβάλλεις την τάξη στους τεμπέληδες στην δουλειά σου, πριν επικρατήσει το «χάος»! Όσον αφορά όμως ζητήματα υγείας και διατροφής, ενδέχεται να ανοίξει μια «ενοχλητική» παρένθεση.Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ουρανού θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο που κινείται πολύ έξω από τις προδιαγραφές σου αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «τα ετερώνυμα έλκονται», ίσως μάλιστα να συμβούν όλα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Επιπλέον, σε νομικά ζητήματα και στις σπουδές σου  αναμένονται εξελίξεις εκτός προγράμματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους τονίζει θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, επαναφέροντας στο προσκήνιο μια υπόθεση για την οποία πολλά έχουν ειπωθεί ή ακουστεί αλλά τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα της αλήθειας! Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ουρανού συνηγορεί σε αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια, ίσως μάλιστα να κάνεις μια νέα σημαντική αρχή, που θα αλλάξει εντελώς το status σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου φέρει ένα έξτρα εισόδημα ή ένα ξεχωριστό δώρο, μπορείς ωστόσο κι εσύ να εκπλήξεις ευχάριστα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΕΙΣ

Το εξάγωνο Δήμητρας-Ουρανού εισάγει νέα ήθη στην προσωπική σου ζωή κι ίσως κάνεις κάτι για πρώτη φορά. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και κάποιο πολύ ιδιαίτερο άτομο, που θα σε «μυήσει» σε ένα διαφορετικό κόσμο.Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να μην αναλάβεις σημαντικές πρωτοβουλίες για το σπίτι, την οικογένειά ή τα περιουσιακά σου, θεωρώντας πως ότι πετύχεις θα είναι και οριστικό, αντίθετα στην πορεία θα αναθεωρηθεί. Κι αν προβείς σε καλλωπιστικές εργασίες στον χώρο σου, λάβε σοβαρά υπόψη σου ζητήματα… ευστάθειας!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/05 : Απόφυγε παρεξηγήσεις με συναδέλφους ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ