ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/08 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο αστρικός Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ένα «πικάντικο» όσο και απροσδόκητο φλερτ, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια ξαφνική χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου τείνει να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλαιότερο εργασιακό μοντέλο, το οποίο ενδέχεται να συνδέεται και με άτομα της οικογενείας σου ή με παραδοσιακές εφαρμογές και τεχνικές. Σε αυτό συνηγορεί και η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Επιπλέον, αν σε ταλαιπωρεί κάποιο θέμα υγείας, φαίνεται πως τα αίτιά του ανάγονται στο παρελθόν ή το οικογενειακό ιστορικό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο αστρικός Ήλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε ενθαρρύνει να κάνεις αλλαγές στον χώρο σου, ενώ σε φέρνει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που είναι «παρεξηγημένο» Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό και υποκειμενικό στις προσεγγίσεις σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Αν μάλιστα σου «βγουν» φοβίες ή εμμονές, να ξέρεις ότι η αφετηρία τους βρίσκεται σε μια πρότερη κατάσταση, που έχει αφήσει σημάδια στην ψυχή σου και χρήζουν διερεύνησης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να θυμηθείς και ευχάριστες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να προσδώσεις στον χώρο σου ένα πιο παραδοσιακό χρώμα, ενώ αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μια παλιά συνταγή θα σε «ξελασπώσει». Ίσως μάλιστα μια επαγγελματική υπόθεση να γίνει και οικογενειακή, επ’ ωφελεία σου. Επιπλέον είναι πιθανό να σε επισκεφθούν κάποια άτομα που έχεις να δεις καιρό τα οποία θα σου θυμίσουν πολλά. Παράλληλα, ο αστρικός Ήλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα ταξίδια αναζήτησης, ενώ μπορεί να λάβεις και μια απρόσμενη είδηση. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα ξεχωριστό αξεσουάρ ή μια high tec συσκευή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να ονειρευτείς και να απαλύνεις τις εντάσεις, ενώ «παίζει» και η ενασχόλησή σου με κάτι καλλιτεχνικό. Επιπλέον, ο Ερμής στον 3ο ηλιακό οίκο σου αυξάνει την ευαισθησία σου, όσο και την τάση σου να παρελθοντολογείς κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η κι ανίκανος/η να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση. Παράλληλα βέβαια, ο αστρικός Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο σου ανατρέπει το σκηνικό στα οικονομικά σου κι επειδή αυτά που περιμένεις να λάβεις δεν θα έρθουν, ψάξε έγκαιρα για μια εναλλακτική πηγή εσόδων.

ΛΕΩΝ

Ο αστρικός Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να κινηθείς πρωτοποριακά και να βάλεις μπρος τις πιο «ευφάνταστες» ή «αιρετικές» ιδέες σου, αφού σήμερα αυτές είναι που θα… προκόψουν, σε πείσμα των πιθανοτήτων! Επιπλέον σε συμφέρει να κυνηγήσεις την έκπληξη και το «απίθανο». Παράλληλα, ο Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου επαναφέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με σκοπό να αξιοποιηθούν ανενεργές προοπτικές. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι που έχει σχέση με ακίνητα, παραδοσιακές καλλιέργειες ή αντίκες. ενώ μπορεί να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό-οικογενειακό σου, είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να φορτιστείς συναισθηματικά, σίγουρα χρειάζεσαι μια πιο «ψυχρή» κι επιστημονική ματιά, ώστε τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι δημιουργικά και να μην εγκλωβιστείς σε δεισιδαιμονίες ή αναπόδεικτα σχήματα. Παράλληλα, ο αστρικός Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μια αποκάλυψη που θα σε «ξεσηκώσει», ενώ δεν αποκλείεται να βιώσεις ένα ξέσπασμα απωθημένων, που θα «σοκάρει».

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να δείξεις και να κρύψεις ότι θες! Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου ενθαρρύνει τις πιο… extreme αναζητήσεις σου, ενώ είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που παρότι διαφέρει σε πολλά με σένα, μπορεί να σου σταθεί σαν φίλος/η και συνοδοιπόρος. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον 12ο ηλιακό οίκο σου επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτό. Επιπλέον είναι πιθανό να μάθεις ένα μυστικό ή να μυηθείς σε μια «εσωτερική» τέχνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο αστρικός Ήλιος στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σε μπολιάζει με τύχη στα δύσκολα και τα… απίθανα, διευκολύνοντας ένα τολμηρό εγχείρημά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις μια απροσδόκητη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Αντίθετα όμως μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση σου θα «στραβώσει». Παράλληλα, ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αναβιώσει ενδιαφέροντα του παρελθόντος ή σε σχέση με αυτό αλλά και μια προσωπική υπόθεση, με την οποία σχετίζεται άμεσα ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ίσως μάλιστα να ξαναβρεθείς με άτομα που έχεις να δεις καιρό και σου θυμίζουν πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να επικεντρωθείς στο παρελθόν σου, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα, που συνδέεται με αυτό, είτε για μια προσωπική υπόθεση, που σε ταλανίζει. Ίσως μάλιστα να συνειδητοποιήσεις την αφετηρία μιας «ανεξήγητης» κακοδαιμονίας που σε «κυνηγά» Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να διαρρυθμίσεις τον χώρο σου στο σπίτι ή το γραφείο. Παράλληλα, ο αστρικός Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με μια ξένη κουλτούρα ή με «αιρετικές» ιδέες, ενώ σηματοδοτεί και μια απρόσμενη μετακίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε παροτρύνει να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου μόνον στην περίπτωση που θα κινηθείς έξω από πλαίσια ή κανόνες, ενώ μπορεί να λάβεις κι ένα απρόσμενο δώρο. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να εντρυφήσεις σε θέματα σχετικά με το παρελθόν, αναζητώντας λογικές απαντήσεις μεταξύ θρύλου και πραγματικότητας! Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με παλιά έγγραφα ή αντικείμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο αστρικός Ήλιος απέναντί σου αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θα έχεις μάλιστα την δυνατότητα να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με την βοήθεια κάποιων που δεν είχες… υπολογίσει! Από την άλλη φαίνεται να αλλάζουν οι όροι μιας τρέχουσας κατάστασης. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διερευνήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση, ίσως μάλιστα να βρεις ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Επιπλέον, καλείσαι να αξιοποιήσεις την όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί σε σχέση με ακίνητα ή μια αποδοτική καλλιέργεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής απέναντί σου επηρεάζεται από τον Χείρωνα, ορίζοντας μια πιο συναισθηματική φάση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια πρώην κατάσταση, ενώ μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο σχέδια ή προτάσεις σχετικές με την αναμόρφωση ενός παραδοσιακού μοντέλου. Επιπλέον, καλείσαι να συνθέσεις την λογική και το συναίσθημά σου, με επιλογές που… ισορροπούν ανάμεσά τους! Παράλληλα, ο αστρικός Ήλιος στον 6ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί αλλαγές στα εργασιακά σου κι αν δεν θες να ενοχληθείς από αυτές δεν έχεις παρά να τις… προκαλέσεις!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/08 : Οι επαγγελματικοί στόχοι πραγματοποιούνται ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ