ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να χαλαρώσεις και να δώσεις προτεραιότητα στις εσωτερικές ανάγκες σου. Είναι μάλιστα μια καλή μέρα για να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις κι ένα «μεταφυσικό» βίωμα. Αν τώρα σε καταβάλλει κάποια ίωση, αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να ακυρώσεις μια σειρά από δραστηριότητες. Παράλληλα και το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα καθιστά ασύμφορη την δράση σου στον εξωτερικό κόσμο, αφού το πιθανότερο είναι να λαθέψεις –αν δεν πέσεις θύμα αποπροσανατολισμού ή εξαπάτησης. Ο χορός πάντως επιτρέπεται, για να μην πω πως… επιβάλλεται!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να «ξεχαστείς» κοντά σε φίλους/ες ή να συμμετάσχεις σε μια παρέα-ομάδα, που ασχολείται με τις τέχνες και την φιλοσοφία. Επιπλέον, μπορεί να παίξεις ενεργό ρόλο σε εμψυχωτικές ενέργειες, να θυμάσαι όμως ότι όλα… τελειώνουν από την στιγμή που θα σου ζητηθεί κάποια οικονομική συνδρομή. Μπορείς φυσικά αν θες να πετάξεις τα λεφτά σου, εφ’ όσον δεν σε νοιάζει, με βάση τον χαρακτήρα σου ωστόσο κάτι τέτοιο δείχνει απίθανο, οπότε έχε τον νου σου στα ποικίλα «αρπακτικά» που σε περιτριγυρίζουν. Και βέβαια, ούτε να αγοράσεις κάτι σημαντικό, ούτε να επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς προάγει τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου, ενώ σε βοηθά να δείξεις στους άλλους και την κοινωνία το πρόσωπο που… θέλουν να δουν, φαίνεται ωστόσο πως και κάποιοι άλλοι κάνουν το ίδιο και τελικά μένει να δεις ποιος θα υπερισχύσει σε αυτήν την κόντρα των «μεταμφιέσεων». Σε κάθε περίπτωση πάντως το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα δεν ενδείκνυται για συνεργασίες και συμφωνίες, αφού στην καλύτερη περίπτωση δεν θα γίνει τίποτα, ενώ στην χειρότερη θα έχεις να κάνεις με «απατεώνες ολικής». Μπορεί ακόμη να αρρωστήσει ένας δικός σου άνθρωπος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ταξιδέψεις είτε στον πραγματικό κόσμο, είτε νοερά, ωστόσο οι συνθήκες και τα αποτελέσματα θα είναι όλως διόλου διαφορετικά, ανάλογα με το τι θα επιλέξεις. Γιατί στον εξωτερικό κόσμο, το πιθανότερο είναι να «βολοδέρνεις», με πολλές από τις ενέργειές σου να αποδεικνύονται «τζούφιες» και ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με την δουλειά σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε κάνει επιρρεπή σε ιώσεις, οπότε γιατί να εκτίθεσαι; Επιλέγοντας όμως να διαβάσεις, να φιλοσοφήσεις ή απλά να ονειρευθείς «εντός των τειχών», θα έχεις την ησυχία και την ασφάλειά σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει «αιθεροβάμονα» σε οικονομικά ζητήματα και η μέρα δεν προσφέρεται για σημαντικά πάρε-δώσε, ενώ αν σου «τάξουν» το οτιδήποτε να ξέρεις πως πρόκειται για «όνειρο… χειμερινής νυκτός»! Αν όμως νοιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις κόσμο ή να χαρίσεις κάτι, κάνε το τηρώντας φυσικά κάποιο μέτρο. Δεν αποκλείεται πάλι να σου χαρίσουν κάτι που θα αγγίξει τις πιο λεπτές χορδές της ψυχής σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα φέρνει προβλήματα στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, είτε πρόκειται για κάποιο θέμα υγείας, είτε για… απιστία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει να νοιώθεις πιο όμορφα, ενώ σε δημιουργικό επίπεδο σε βοηθά να συνδέσεις το φανταστικό με το πραγματικό και να κάνεις το «ασαφές» πιο συγκεκριμένο, αν μάλιστα ενεργοποιηθείς σε τομείς που έχουν από την φύση τους κάτι τέτοιο, τότε θα είσαι ακριβώς… to the point! Όσον αφορά όμως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου άλλα πιστεύεις ή σου λένε κι άλλα γίνονται, οπότε… κόψε κάτι κι έχε τον νου σου για απατεωνιές. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα δημιουργεί κινδύνους από το υγρό στοιχείο αλλά και από «ποντικούς», που έχουν στοχοποιήσει τον χώρο σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να αφήσεις στην άκρη δουλειές και υποχρεώσεις αφού όσο και να προσπαθήσεις δεν πρόκειται να γίνει κάτι το ουσιαστικό. Προτίμησε λοιπόν να ξεκουραστείς, χωρίς να κάνεις κάτι συγκεκριμένο, επιτρέποντας στον εαυτό σου να ζήσει ένα «κενό», που τελικά θα σε αναζωογονήσει. Μπορεί φυσικά να υπάρξει κι ένα θέμα υγείας που θα σε βγάλει «εκτός μάχης». Έτσι κι αλλιώς πάντως, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, στον έξω κόσμο σε περιμένουν λάθη και αστοχίες, οπότε «κάτσε στα αβγά σου», Επιπλέον, προστάτεψε τα προσωπικά σου δεδομένα από «χάκερς» κάθε είδους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς ενεργοποιεί ευαισθησίες, που με την σειρά τους θα σε οδηγήσουν στο να προσφέρεις στα πρόσωπα που αγαπάς αλλά και σε όσους/ες περνάνε δύσκολα. Το κατά πόσον θα σου το ανταποδώσουν βέβαια είναι μια… άλλη ιστορία, αλλά μην «ακουμπήσεις» καν αυτή τη διάσταση των πραγμάτων. Απλά «κάνε το καλό και ριξ’ το στο γυαλό». Με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα πάντως, είναι πιθανό να βιώσεις κάποιο είδος «προδοσίας», το «καμπανάκι» όμως κτυπά και για τα οικονομικά σου, όπου κινδυνεύεις να πέσεις θύμα εξαπάτησης ή ακόμα και μιας δικής σου -εντελώς άστοχης- καχυποψίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να «κουρνιάσεις» στο καταφύγιό σου, είτε πρόκειται για το «μυστικό σου μέρος», είτε φιλοξενηθείς κάπου κρυμμένος/η από όλα αυτά που σε «κυνηγούν». Ίσως βέβαια να περιθάλψεις κι εσύ κάποιον/α που περνά δύσκολα, σε μια τέτοια περίπτωση όμως πρόσεξε μήπως πας να κάνεις το καλό και τελικά μπλεχτείς άσχημα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με ένα οικείο σου πρόσωπο, που δεν είναι και πολύ καλά. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα πρέπει επειγόντως να βρεις… που κρύβεται η απάτη, ενώ σε κάθε περίπτωση μείνε μακριά από το «ουσίες» και οτιδήποτε τοξικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να χάσεις έγγραφα ή αρχεία, ενώ τα μυστικά σου και τα προσωπικά σου δεδομένα μοιάζουν με «ξέφραγο αμπέλι». Ίσως μάλιστα να «την πατήσεις» από τους «φύλακες», γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι κανέναν, παρά μόνον τον εαυτό σου. Σε πιο πνευματικά ζητήματα ωστόσο τα πράγματα διαφέρουν, αφού η μέρα προσφέρεται για να «το φιλοσοφήσεις» και να ακολουθήσεις διαδρομές που υπαγορεύονται από την διαίσθησή σου. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα καλείσαι να ανιχνεύσεις έγκαιρα ποιος/α σου «παίζει παιχνίδια» στην δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να μην ξέρεις «που πατείς και που βαδίζεις» σε οικονομικά θέματα, αν όμως σε… αγαπάει ο θεός, όσα είχες προσφέρει κάποτε από την καλή σου την καρδιά, θα σου επιστραφούν με τόκο, από μια «άσχετη» κατεύθυνση. Αν βέβαια «επιμείνεις» να ασχολείσαι με τα γήινα και προσδοκάς σε κέρδη, μάλλον «θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένος/η». Παράλληλα το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να σε μπλέξει σε ίντριγκες και δολοπλοκίες που υφαίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, ίσως όμως και να ανακαλύψεις κάτι που έγινε πίσω από την πλάτη σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τια αρετές αλλά και τα πιο προβληματικά σημεία σου, που… τυχαίνει να έχουν την ίδια αφετηρία! Την ειδική σχέση σου δηλαδή, με το «φανταστικό» συν τις ιδιαίτερες ευαισθησίες σου σε συναισθηματικά ζητήματα. Έτσι λοιπόν όσον αφορά στις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις σου, έχεις το πράσινο φως για να αναπτυχθείς, ενώ η πίστη σου σε μια χαμένη προοπτική μπορεί να την «αναστήσει». Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να «βουλιάξεις» σε καθ’ όλα ανθυγιεινές καταστάσεις, είτε αυτές έχουν να κάνουν με τον τρόπο ζωής σου, είτε με «τοξικά» πρόσωπα.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/01: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ