ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο σε πιέζει να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα, που έχει πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους παραμέτρους, και δεν αποκλείεται τελικά να εγκλωβιστείς ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, πέφτοντας σε αδράνεια και σε μια μάλλον καταθλιπτική κατάσταση. Ίσως μάλιστα στο δίλημμά σου να εμπλέκεται και κάποιος από την οικογένεια σου. Το σωστό βέβαια θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, αποφεύγοντας σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Ωστόσο μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή την αξιοποίηση αδιάθετου υλικού.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε φέρνει ενώπιον περίπλοκων καταστάσεων, που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις κι αναποδιές και βέβαια αν καταφέρεις να «τα φέρεις βόλτα» θα αποδείξεις πρωτίστως στον εαυτό σου, ότι τα καταφέρνεις μια χαρά ακόμη και στα πιο δύσκολα! Αν ωστόσο αποτύχεις μπορεί να κριθείς αυστηρά ή να σε κυριεύσουν οι τύψεις κι οι ενοχές, γι’ αυτό ας μην επιχειρήσεις κάτι που δεν κατέχεις καλά ή δεν «σου βγαίνει». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να καταβληθείς από μια μελαγχολία, ανεξάρτητα με το αν υπάρχουν εξωτερικά συμβάντα που να την δικαιολογούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Ίσως μάλιστα πιεστείς να κόψεις μια συνήθεια που σε βλάπτει ή αναγκαστείς να ακυρώσεις τις δραστηριότητές σου εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας, παραμένοντας σχετικά απομονωμένος/η. Παράλληλα, μπορεί να σου αποκαλυφθεί κι ένα παρασκήνιο, που ναι μεν θα σε στενοχωρήσει, από την άλλη πλευρά όμως, η γνώση του θα σου δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι/ες σε στηρίζουν πραγματικά και ποιοι/ες όχι. Επιπλέον, ένα νομικό ή γραφειοκρατικό θέμα σου δυσκολεύει την ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο σε πιέζει να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό, δεν θα πρέπει ωστόσο να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να δώσεις «λευκή επιταγή» σε κάποιον/α, αφού μπορεί να σε εκμεταλλευτούν, συναισθηματικά και οικονομικά. Επιπλέον, μια αρνητική εξέλιξη στις υποθέσεις ενός φίλου ή μιας φίλης μπορεί να σε στενοχωρήσει, ίσως όμως και να αντιληφθείς ότι σε έχει «πουλήσει» και να τον/την βγάλεις από την ζωή σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια… δόξα και τιμή σε όποιον/α δικαιώσει την εμπιστοσύνη σου!

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Ταύρο σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πιεστικά καθήκοντα που δεν έχουν κάτι το… χαρούμενο και η πρώτη σου επιλογή είναι «να σκύψεις το κεφάλι», βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα που σε ευχαριστούν. Επειδή όμως μπορεί να «πέσεις» πάνω σε «αφεντικά» ή συνεργάτες που τα θέλουν όλα δικά τους, φρόντισε κι εσύ να διασφαλίσεις την θέση σου, βάζοντας τις δικές σου «κόκκινες γραμμές» αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να γίνεις ο αποδιοπομπαίος τράγος για τις δικές τους παραλείψεις. Το σωστό και το δίκαιο θα ήταν να αναλάβει ο καθείς τις ευθύνες πουν του αναλογούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο αναδεικνύει την προνοητικότητα και την ικανότητά σου να οργανώνεις και να ιεραρχείς καταστάσεις, δίνοντας έμφαση σε λεπτομέρειες που για κάποιους άλλους είναι απλά… αόρατες! Και πάλι όμως, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αφού όλα κινούνται αργά ή καθόλου. Μην «απλωθείς» επίσης αν δεν έχεις τις προδιαγραφές. Επιπλέον, καλό είναι να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα ή τις αποδείξεις των συναλλαγών σου, αφού θα σου ζητηθούν. Αν πάλι αφιερώσεις τον χρόνο σου σε διαβάσματα και μελέτες, θα μάθεις πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο σε πιέζει να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ατυχίες ή να αυξηθούν οι πιέσεις και τα προβλήματα, ίσως μάλιστα να είναι εμπλεκόμενο στην όλη υπόθεση κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Καλό είναι λοιπόν να διαχειριστείς σωστά την κατάσταση, δίνοντας μόνον εκεί που πρέπει, χωρίς να υποκύψεις σε δήθεν «επιτακτικές» ανάγκες. Αν πάλι προκύψει μια έκτακτη ανάγκη και οι οικονομικές δυνάμεις σου δεν αρκούν, πάγωσε το θέμα μέχρι νεωτέρας. Εννοείται βέβαια ότι δεν είναι σοφό να προβείς σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής απέναντί σου μπορεί να κάνει έναν συνεργάτη ή έναν «δικό σου» άνθρωπο αρκετά επικριτικό αλλά φταις κι εσύ που έχεις δώσει τέτοια δικαιώματα. Γιατί αν δεν είχες πάρει επάνω σου μια υπόθεση, τώρα θα ήσουν «αραχτός/η και λάιτ» να δίνεις συμβουλές εκ του ασφαλούς! Αν πάντως «στριμωχτείς», προτίμησε να μεταθέσεις τις διαπραγματεύσεις σου στο εγγύς μέλλον, όταν πια οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο δύσκαμπτα άτομα. Παράλληλα βέβαια ενδέχεται να στενοχωρηθείς από μια αρνητική εξέλιξη σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σου προκαλέσει μια αδιαθεσία ή να σωματοποιήσει ψυχικές πιέσεις που δέχθηκες όλο το προηγούμενο διάστημα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχεις ανάγκη από ξεκούραση, έστω κι αν σου… επιβληθεί! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου προκύψουν δουλειές, που δεν είναι τόσο της αρμοδιότητάς σου αλλά προϊόν της αδυναμίας ή άρνησης κάποιων να τις διεκπεραιώσουν κι εδώ δεν έχεις παρά να πεις κι εσύ το δικό σου «όχι». Επιπλέον, σήμερα κάθε πρόβλημα είναι πολυσύνθετο και θα ήταν σοφό από την πλευρά σου να μην αναλάβεις κάτι που απλά δεν «το ‘χεις»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο να… συντονίζεται με τον Κρόνο, εκείνο που προέχει είναι να κόψεις τα… πολλά ψυχαγωγικά και να ασχοληθείς με την επίλυση προβλημάτων, μεθοδικά και υπομονετικά, όπως ξέρεις, ξεκινώντας από την ακριβοδίκαιη κατανομή πόρων. Αν βέβαια έχεις αναθέσει «εν λευκώ» μια σημαντική υπόθεσή σου σε άλλον/η, τότε… λυπάμαι αλλά έχασες, αφού θα «φορτωθείς» και το δικό του/της μερίδιο. Κατά τα άλλα όμως καλό είναι να «ζυγίσεις» την στάση σου απέναντι σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αφού πέρα από την κριτική θα χρειαστεί και την συμπαράστασή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε στενόχωρες καταστάσεις, τόσο σε σένα προσωπικά, όσο και στο σπίτι και την οικογένεια σου, αν όμως πρόκειται για καθαρά πρακτικά ζητήματα είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαιτούμενες λύσεις, αρκεί να κινηθείς προσεκτικά και μεθοδευμένα, στα πλαίσια μιας ρεαλιστικής πολιτικής. Επιπλέον, μπορεί να ξεφορτωθείς ή να πουλήσεις αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι πια. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να νοιώσεις πως ένα δικό σου άνθρωπος σε απορρίπτει ή σε μειώνει, μπορεί όμως να βρίσκεται και κάτω από μεγάλη πίεση, οπότε δικαιολόγησέ τον..

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο… πιέζεται και σε πιέζει να διευθετήσεις πρακτικά θέματα της καθημερινότητας κι όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ή συγκυρίες. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξουν εμπλοκές ή καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η σε αυτά που κάνεις και να έχεις μαζί σου κάθε αναγκαίο έγγραφο. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για εργασίες ρουτίνας αλλά και για να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου η να το ρίξεις στο διάβασμα και τις μελέτες αφήνοντας για μια άλλη φορά κάθε είδους ψυχαγωγική δραστηριότητα.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/04 : Οι συναισθηματισμοί σου δημιουργούν διλήμματα στα εργασιακά ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ