ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε τους ίδιους προβληματισμούς και συμφωνείτε σε πολλά. Ίσως μάλιστα μέσα από το παιχνίδι να «βγουν» αλήθειες και ταλέντα, ενώ αν έχεις παιδιά θα «καμαρώσεις» για μια επιτυχία τους. Παράλληλα όμως, στα εργασιακά σου, οφείλεις να «το ψάξεις», αφού με τον Ποσειδώνα στον 12ο ηλιακό οίκο σου κάποιες προοπτικές απλά… δεν υπάρχουν! Επιπλέον, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πέσεις θύμα μιας συνωμοσίας, από την άλλη πλευρά όμως, ο «φύλακας άγγελος» σου μπορεί να σε προστατεύσει από ορατούς και αόρατους κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει επισκέψεις αλλά και μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να ανανεώσεις μέρος της επίπλωσης ή του οικιακού εξοπλισμού σου, ενώ «παίζουν» και εξελίξεις σχετικές με μισθώσεις ακινήτων. Επιπλέον μπορεί να «λάμψεις» σε μια κοινωνική εκδήλωση. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο δοτικό/η απέναντι σε φίλους/ες αλλά και πάσχοντες και το σίγουρο είναι ότι θα πάρεις περισσότερη δύναμη, εμψυχώνοντας τους άλλους ή συμμετέχοντας σε μια ανθρωπιστική συλλογική προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα προσφέρεται για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από καθημερινές υποθέσεις, αξιοποιώντας τις «άκρες» και τις γνωριμίες σου, ενώ αναμένεται να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ίσως μάλιστα να μπεις σε δίκτυο ή να κάνεις ένα μικρό ταξίδι. Παράλληλα όμως, ο Ποσειδώνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου παραπέμπει σε λάθη ή αφηρημάδες, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα, όπου τα φαινόμενα μπορεί και να… απατούν! Ίσως μάλιστα να σου «τάξουν» κάτι που δεν πρόκειται να γίνει κι αν «τσιμπήσεις» απλά θα χάσεις χρόνο και χρήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ικανοποιήσεις μέρος των αναγκών σου αλλά κι εκείνες των αγαπημένων σου προσώπων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να ενδώσεις σε κάθε «καπρίτσιο»! . Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει ακόμη πιο ευαίσθητο/η απέναντι σε πάσχοντες, καλό είναι όμως να εξαντλήσεις την βοήθειά σου σε εμψυχωτικές κινήσεις και μόνον, αφού κάποιοι/ες «κλαίγονται» για να σου… τα πάρουν! Επιπλέον, «κάτι» μπορεί να ακυρώσει μέρος των δραστηριοτήτων σου, δίνοντάς σου περισσότερο χρόνο για να εντρυφήσεις σε θεάματα, διαβάσματα ή ακροάματα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να κοινωνικοποιηθείς και να αναδείξεις τα προσόντα και τις αρετές σου, κερδίζοντας την γενική αναγνώριση. Επιπλέον όμως προσπάθησε να ελέγξεις τον εγωισμό σου και την ματαιοδοξία σου. Παράλληλα ο Ποσειδώνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να κάνεις μια καλή πράξη αλλά και να αποκτήσεις κάτι που συνδυάζει την χρησιμότητα με την καλλιτεχνική αξία. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε καλεί να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε υλικές υποσχέσεις ή «προοπτικές», που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» αλλά είναι απατηλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να αποσυρθείς για λίγο από τις δραστηριότητές σου, ώστε να γεμίσουν οι «μπαταρίες» σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να προβείς σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στην υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας απέναντί σου μπορεί να φέρει λάθη η παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον, ενδέχεται να «εξαφανιστεί» κάποιος/α, που σου είναι απαραίτητος/η, ενώ στις συνεργασίες σου, υπάρχουν αδιευκρίνιστες πτυχές, που μπορεί να υποκρύπτουν και παγίδες. Αντίθετα, όσον αφορά σε δράσεις με καλλιτεχνικό ή ανθρωπιστικό περιεχόμενο, έχεις το «οκ».

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα προσδίδει μια νέα δυναμική στις φιλικές σου σχέσεις αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την συμμετοχή σου σε ομάδες ή συλλογικούς φορείς, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε «ζαλίσει» με τα προσωπικά του. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο δύσπιστο/η στα εργασιακά σου, αφού θα λάβεις «πλάνες» υποσχέσεις, που απλά αποσκοπούν στο να εφησυχάσεις, δεν αποκλείεται ωστόσο να «πέσεις» πάνω σε μια κομπίνα. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, ίσως μάλιστα να λάβεις μια «εύφημο μνεία» ή μια βοήθεια από έναν «ισχυρό» παράγοντα. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να διαφημιστείς ή να προωθήσεις το έργο σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει να υποψιάζεσαι τον λάθος άνθρωπο, αφού αν κάποιος/α σε κοροϊδεύει, ξέρει να φυλάγεται και να ενοχοποιεί άλλους. Υπάρχουν βέβαια… ράμματα και για την δική σου γούνα, στην περίπτωση που «παραμυθιάσεις» τους άλλους για να επωφεληθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει την φιλομάθειά σου κι είναι πιθανόν να μυηθείς σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική αλλά και να κάνεις εσύ μια παρουσίαση. Επιπλέον, η ημέρα σου αναμένεται να είναι «ζωηρή» σε επαφές και μετακινήσεις, ενώ ανοίγει ο δρόμος και για το εξωτερικό. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 4ο ηλιακό οίκο σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσεις-φιλοξενήσεις κόσμο ή να κάνεις μια καλή πράξη. Σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα ωστόσο μπορεί να σε κάνει να εθελοτυφλείς πιστεύοντας πως οι άλλοι έχουν τις δικές σου αγαθές προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να αποκαταστήσεις την ισορροπία στα οικονομικά σου, αποφεύγοντας αγορές που καλύπτουν μόνον την… ματαιοδοξία σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν νέα δεδομένα για δάνεια, ασφάλειες και φορολογικά ζητήματα. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 3ο ηλιακό οίκο σου, το «στοίχημα» σου είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει μέσα από δημιουργικές εφαρμογές. Ωστόσο στον «πραγματικό» κόσμο μπορεί να υπάρξουν αναβολές, ακυρώσεις και.. μπόλικα fake news!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, αφού μέσω των άλλων μπορείς να βρεις λύσεις σε κάθε πρόβλημά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, που διευρύνει τους ορίζοντές σου, ενώ ευνοείσαι και σε κάθε δράση που απευθύνεται στο κοινό. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, αφού είναι πολύ εύκολο είτε να εξαπατηθείς, είτε να κάνεις λάθος κινήσεις, παρασυρμένος/η από «πλαστές» ανάγκες. Μπορείς όμως να χαρίσεις κάτι σε κάποιον/α ή να κάνεις ένα «ψυχικό».

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους υπευθυνότητες, που σημαίνει ότι θα πρέπει κι εσύ να ιεραρχήσεις τις δουλειές σου για «να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό»! Επιπλέον, φύλαξε τις δυνάμεις σου, αφού και η υγεία σου δεν είναι στα καλύτερά της. Παράλληλα όμως, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου θα έχεις μια ακόμη καλή ευκαιρία για να πιστοποιήσεις ότι η πίστη και η φαντασία μπορεί να υλοποιήσουν το «αδύνατο», όχι μόνον στις δικές σου υποθέσεις αλλά και στις ζωές εκείνων που περιμένουν από εσένα μια «χείρα βοηθείας» σε ψυχολογικό κυρίως επίπεδο.

 

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/05 : χρειάζεται προσοχή αυτό το διάστημα ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ