ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό ίσως σε κάνει να χάσεις τον «μπούσουλα» ως προς το τι δίνεις και τι παίρνεις, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς και σε καταναλωτικές υπερβολές, τελικά όμως όπως θα διαπιστώσεις ο ισολογισμός σου θα έρθει «στα ίσα του». Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί για μια ακόμη φορά να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», είτε στην προσωπική σου ζωή, είτε στις συνεργασίες σου ωστόσο η φόρτιση που συνοδεύει τις προσπάθειές σου, μπορεί τελικά να σε οδηγήσει σε ακρότητες. Επιπλέον, ας είσαι πιο προσεκτικός στα μαστορέματα ή την χρήση ηλεκτρικών συσκευών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε βάζει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης ή συνεργασίας, επιδιώκοντας μια κάλυψη σε όλα τα επίπεδα, κάτι όμως που δεν θα βρεις εκεί που νομίζεις αλλά θα σου έρθει από… αλλού, γι’ αυτό μην λειτουργείς με «στεγανά». Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με θέματα των άλλων. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ένα ξαφνικό όσο και οξύ θέμα υγείας, Ακόμη, κάποιος/α μπορεί να σου χαλάσει τον ύπνο με την φασαρία που κάνει αλλά πολύ πιο… ενοχλητική θα αποβεί στην πράξη μια υπονόμευση από άτομο μάλιστα που δεν το περιμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό σε περιμένουν αρκετές έξτρα εργασίες και αν θες να τις ολοκληρώσεις με επιτυχία, θα πρέπει κατ’ αρχάς να τις ιεραρχήσεις. «κρατώντας» δυνάμεις, αφού δεν θέλει και πολύ για να «κλατάρεις». Επιπλέον, ας είσαι πιο προσεκτικός/η με την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, το κλίμα μπορεί να χαλάσει απότομα, εξ αιτίας μιας μη αναμενόμενης, όσο και «σοκαριστικής» εξέλιξης. Αν πάλι συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε ακρότητες ή φανατισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό ανακινεί συναισθηματικά θέματα κι αν μεν «φορτώσεις» σε αγκαλιές και όρκους «αιώνιας αγάπης», έχει καλώς. Αντίθετα αν καταληφθείς από το «μικρόβιο» της ζήλειας κι εσύ θα υποφέρεις και η άλλη πλευρά θα έχει κάθε λόγο να… εξανίσταται! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό εξακολουθεί να σε «τρέχει» με τα εύκολα να γίνονται δύσκολα και… αντιστρόφως! Όσο «απίθανο» δείχνει δηλαδή ένα εγχείρημα τόσο πιο αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας έχεις. Αντίθετα να φοβάσαι τα «σίγουρα», αφού το να υπάρξει μια ξαφνική κι απότομη ανατροπή των ισορροπιών είναι το πιο πιθανό.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για οικογενειακές υποθέσεις, που όμως έχουν αρκετές μεταβλητές και θα πρέπει να επιδείξεις την σχετική ευελιξία. Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να μετακομίσεις εσύ προσωρινά σε μια άλλη «έδρα». Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό είναι πολύ πιθανό να εμπλακείς σε διαξιφισμούς κι επειδή το ένα φέρνει το άλλο, πρόσεξε μήπως μια διαμάχη πάρει μεγάλες διαστάσεις –και νομικές- με συνέπεια να βρεθείς «στο μάτι του κυκλώνα». Επιπλέον κάτι ξαφνικό θα προκύψει με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ σε τροφοδοτεί με σχόλια και πληροφορίες που καλείσαι να αξιολογήσεις, ώστε να ασχοληθείς με εκείνα που έχουν πραγματικά σημασία κι όχι με τις εμμονές κάποιων. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σου δίνει το κίνητρο για να μαζέψεις όλο το χρήμα και όντως μπορείς να το πετύχεις με μια «κίνηση ματ». Από την άλλη πλευρά ωστόσο, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα ακροτήτων από «περιθωριακά στοιχεία» που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο, όταν βγαίνουν παγανιά για να κυνηγήσουν «ότι τους κάτσει».

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό το ενδιαφέρον σου περιστρέφεται γύρω από οικονομικά θέματα, όπου όμως δεν είναι σκόπιμο να τα πάρεις και πολύ «ζεστά», ούτε να αγχωθείς με κάτι που αύριο μπορεί να μην ισχύει. Απλά κάλυψε τις τρέχουσες ανάγκες σου, ξέροντας πως ακόμη κι αν βρεθείς στο μείον, σύντομα θα ανακάμψεις. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου προσδίδει στις εξελίξεις μια ανταγωνιστική χροιά με τους εγωισμούς και τα πάθη να ορίζουν τελικά το με ποιόν/α γίνεται να συμπορευτείς και με ποιόν/α όχι, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια ρήξη εντελώς ξαφνικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέτει ενώπιον προκλήσεων, όμως κάποια πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν ανησυχία, κάτι που μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις καχύποπτα ή με… κακία απέναντι στους άλλους. Στον αντίποδα βέβαια η ροπή σου προς το μυστήριο μπορεί «να ξετρυπώσει λαγούς»! Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό να σου φέρνει κάποιες επείγουσες εργασίες, είναι προτιμότερο να τις κάνεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή άλλων θα προκαλέσει εντάσεις. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου, είτε στην υγεία και την διατροφή σου, δίνοντας όμως σημασία και στην ψυχολογική σου κατάσταση, αφού από αυτήν ξεκινούν τα καλά και τα άσχημα. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σου φέρνει μια έξαψη αλλά καλλιεργεί και ανταγωνιστικές καταστάσεις που σε ταράζουν συναισθηματικά. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, τίποτε δεν θα κρατήσει αιώνια, οπότε κι εσύ μην τα παίρνεις όλα πολύ ζεστά. Αν όμως έχεις μικρά παιδιά έχε τα από κοντά, αφού ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σκαρώσουν ή να… πάθουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό μια νέα γνωριμία μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλα εκείνα που θα ήθελες να βρεις σε έναν άνθρωπο, ιδιαίτερα σε σχέση με την πίστη και την αφοσίωση που τον διέπουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, στις παρέες σου επικρατούν πάθη και αντιζηλίες, ίσως μάλιστα ένας φίλος ή μια φίλη να ζητήσει την… επείγουσα συνδρομή σου σε μια υπόθεσή του/της. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό εξακολουθεί να φέρνει εντάσεις μεταξύ οικείων ή στον χώρο σου, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια «έκρηξη» θυμικού ή απρόσμενα όσο και σπάνια προβλήματα τεχνικής φύσεως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό να «πειράζει» τις ισορροπίες στην ζωή και την καριέρα σου, οφείλεις να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε η κάθε πρόκληση που θα σου τύχει να γίνει εφαλτήριο προόδου. Επιπλέον όμως να ξέρεις ότι το οικονομικό σκέλος είναι εκείνο που «μετράει» για αυτόν/η που θα σε υποστηρίξει. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό να «πετάει την σκούφια του» για καβγά είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις στο περιβάλλον σου ή να πέσεις πάνω σε φανατικούς που δεν παίρνουν από λόγια και αντιδρούν ακραία. Επιπλέον μπορεί να κινδυνέψεις από πτώσεις ή… πτήσεις αντικειμένων!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει ένα «μπαράζ» επαφών ή μετακινήσεων, με συνέπεια να «μαζέψεις» πλήθος πληροφοριών άλλοτε χρήσιμων κι άλλοτε όχι, πολύ δημιουργική όμως θα είναι η συνεισφορά της σε διαβάσματα ή μελέτες. Επιπλέον μπορεί να λάβεις «αποκαλυπτικές» πληροφορίες. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε θέλει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική πολιτική σου, αφού αν κινηθείς σύμφωνα με τους κανόνες, μάλλον θα πέσεις στην περίπτωση, χάνοντας εκεί που όλοι κερδίζουν. Μπορεί ωστόσο να προκύψει κι ένα απρόσμενο έξοδο, ύστερα από μια ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/07 : Οι αποφάσεις σήμερα είναι πιο περίπλοκες ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ