ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/08 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω να αναδεικνύει τας υπέρ και τα κατά σου θα κριθείς για την αποτελεσματικότητά σου, ωστόσο η τάση σου να βασίζεσαι μόνον στις δικές σου δυνάμεις και να αγνοείς την ιεραρχία ενδέχεται να προκαλέσει «τριβές», που σύντομα θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Παράλληλα και ο Ήλιος στην Παρθένο σε καλεί να μην ξεχάσεις και κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν είτε με την δουλειά ή το νοικοκυριό σου, είτε με ένα θέμα υγείας-διατροφής, με τους κάθε λογής ειδικούς να βρίσκονται στην διάθεσή σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να διαφημιστείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε καλεί να δείξεις την αγάπη και το ενδιαφέρον σου με έργα κι όχι μόνον με λόγια, δεν αποκλείεται όμως να επωφεληθείς και από μια ανάλογη στάση, που θα επιδείξει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον είναι «στα σκαριά» μια διάκριση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει επιπλέον ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, αντλώντας πληροφορίες αλλά και προωθώντας τα συμφέροντα για σένα! Ίσως μάλιστα να βγεις ιδιαίτερα κερδισμένος από ένα ταξίδι ή σεμινάριο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι που θα αναβαθμίσει εντελώς την καθημερινότητά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος στην Παρθένο ανακινεί οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μια ρύθμιση που θα «βολέψει» τόσο εσένα, όσο και τους άλλους. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω να δοκιμάζει τις οικονομικές δυνατότητές σου, εκείνο που προέχει είναι το να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου και να «καβατζάρεις» χρήματα, αν όχι άμεσα, τουλάχιστον έμμεσα, μέσα από μια ρύθμιση ή συμφωνία. Επιπλέον, ενδέχεται να προχωρήσεις σε ασφαλιστικές-φορολογικές ρυθμίσεις ή να αναζητήσεις χρηματοδότες, πριν οι εξελίξεις σε «στριμώξουν».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου να «φωνάζει» για την βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου, θα έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις κάθε ζήτημα που σε απασχολεί μέσα από βοήθειες ή την καλή προαίρεση των άλλων, ίσως μάλιστα μια συνεργασία να «απογειώσει» τις δυνατότητές σου. Ζήσε λοιπόν αυτό που σου δίνεται σήμερα. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σε καλεί να βρεις πρακτικές λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας, ανατρέχοντας αν χρειαστεί και σε ειδικευμένους τεχνικούς. Επιπλέον, φαίνεται να δρομολογείται ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ένα ειδικό σεμινάριο.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω να ευνοεί για την ώρα, τα εργασιακά σου, μπορείς να προωθήσεις κάθε ζήτημα που τα αφορά, είτε είσαι μισθωτός, είτε ελεύθερος επαγγελματίας. Στην δεύτερη περίπτωση μάλιστα είσαι σε θέση να προσελκύσεις πολύ «δυνατούς» πελάτες αλλά και να επεκτείνεις την δράση σου, να ξέρεις όμως ότι η συνέχεια θα είναι το ίδιο εύκολη. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο φέρνει μια πολύ «μελετημένη» αγορά ή επένδυση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις σημαντική βοήθεια και από ειδικούς στα χρηματοοικονομικά ή να επωφεληθείς από μια συμφωνία ή ρύθμιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε φέρνει πιο κοντά με άτομα που έχουν διάθεση συνεργασίας και μέσα από μια κοινή προσπάθεια θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Επιπλέον, βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας προσωπικής διάκρισης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου φέρνει πρώτα τα… καλά κι ευχάριστα, επιφυλάσσεται ωστόσο για την συνέχεια, αφού μετά τον Δία και τα «τυχερά» του, την «διακυβέρνηση» των προσωπικών σου αναλαμβάνει ο Κρόνος με τις… στενοχώριες του! Κάθε πράγμα στην ώρα του όμως κι εσύ προφταίνεις να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω θα υπάρξει μια κινητικότητα σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου και πέρα από τις μεταβολές σε πρόσωπα και συνθήκες διαβίωσης, σε καθαρά πρακτικά θέματα μάλλον πρέπει να… βιαστείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. αφού αύριο οι συνθήκες θα είναι πολύ πιο δύσκολες. Ενδέχεται πάντως να ωφεληθείς από την οικογένειά σου, χωρίς να καταβάλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Παράλληλα, με τον Ήλιο στην Παρθένο οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, μαθαίνοντας όλα αυτά που δεν… ξέρεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε βοηθά να δικτυωθείς με πρόσωπα και καταστάσεις και σου προσφέρει μια στήριξη μεν, με ανταλλάγματα δε, μέσω των προσφιλών σου προσώπων, Ανάλογο ανταποδοτικό κλίμα επικρατεί και σε σχέση με ομάδες ή συλλόγους που συμμετέχεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου υπόσχεται μια ενδιαφέρουσα καθημερινότητα, συνδυασμένη με επαφές και μετακινήσεις αλλά και πληροφορίες γύρω από ποικίλα ζητήματα, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσον που θα σου κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη. Αύριο ωστόσο θα είναι μια… άλλη μέρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε βοηθά να επεκτείνεις την δράση σου και να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο, είτε σε ένα καθαρά επαγγελματικό εγχείρημά σου, είτε σε μια υπόθεση που αφορά άλλους. Επιπλέον, φαίνεται να δρομολογείται μια επίσημη σύμβαση ή μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου φέρνει μια προσωρινή οικονομική ευχέρεια, ίσως και μια αύξηση των εσόδων σου μέσω της οικογένειάς σου, που με την σειρά της θα σε οδηγήσει σε αγορές ειδών που επιθυμείς ή σου λείπουν, καλό είναι όμως να φυλάξεις χρήματα για μια «δύσκολη ώρα», που έρχεται… οσονούπω!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά «το πρόσωπο της ημέρας» και σε μια πρώτη φάση σε βοηθά να ανταποκριθείς θετικά σε προκλήσεις και να πετύχεις με σχετική ευκολία κάποιους από τους στόχους σου, από τους πιο σοβαρούς μέχρι τους πιο «ανάλαφρους» κι εδώ το θέμα είναι το αν θα «δεις» τις ευκαιρίες ή αντίθετα θα τους κλείσεις την πόρτα… κατάμουτρα! Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σε παραπέμπει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή σεμινάριο, ίσως μάλιστα να τρέξει κι ένα πρότζεκτ με άτομα ή φορείς του εξωτερικού. Επιπλέον, μια νομική υπόθεση παίρνει τον δρόμο της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε βοηθά να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, κάτι που συμπεριλαμβάνει και την ρύθμιση ενός δανείου αλλά και φορολογικών ή ασφαλιστικών θεμάτων, με την συνδρομή των εκάστοτε ειδικών. Επιπλέον, τα λεφτά σου μπορεί να «αβγατίσουν», μέσα από μια συνεργασία. Παράλληλα, με την Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο σου να βρίσκεται αρχικά σε καλή φάση, στην υγεία και τα εργασιακά σου θα βρεις τις επιθυμητές λύσεις, προλαβαίνοντας ίσως κάποιες δύσκολες εξελίξεις που ακολουθούν, Ίσως μάλιστα να δεις κι ένα διαφωτιστικό όνειρο.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου σε παραπέμπει σε μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία με αμοιβαίο όφελος, Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και μάλιστα με άτομα που έχουν τα μέσα για να σε βοηθήσουν. Πέρα λοιπόν από την διασκέδαση που σου γνέφει, οι «πόρτες» που σου ανοίγονται είναι πολλές και μένει να δεις το ποια απ’ όλες θα ανοίξεις! Δες ακόμη τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από τους φίλους και τις φίλες σου ή από μια ομάδα, καλό είναι ωστόσο να μην χάσεις την ώρα σου με άτομα που «δηλώνουν» πολλά περισσότερα από αυτό που είναι στην πραγματικότητα.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/08: Η ΜΕΡΑ ΕΥΝΟΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ