ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να περάσεις όμορφα κοντά σε γνωστούς/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, καλό είναι ωστόσο να μην πάρεις στα σοβαρά τα όσα λέγονται ή γίνονται, αφού στην πλειοψηφία τους είναι απλά ευχολόγια ή προϊόν φαντασιώσεων. Επιπλέον, αν συμπαρασταθείς σε κάποιον/α, πρόσφερέ του/της ελπίδες και παρηγοριά, όχι όμως χρήματα, αφού εκεί κάτι θα πάει… λάθος! Μάλιστα, ο Ερμής στον Σκορπιό συνηγορεί στο να γίνεις πιο συναισθηματικός/η σε οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα όμως λειτουργεί υπέρ σου σε κληρονομικά ή περιουσιακά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα απαλύνει τις εντάσεις σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι εξαλείφθηκαν όλα τα προβλήματα κι αν «καθίσεις» πάνω στην εξιδανικευμένη εικόνα που σου παρουσιάζεται, στην πορεία θα διαψευστείς. Πρόσεξε ακόμη ποιον/α βάζεις στο σπίτι σου, αφού η καλοσύνη σου θα θεωρηθεί αδυναμία. Επιπλέον βέβαια έχεις το οκ για να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου μπορεί να αναβιώσει μια παλιά σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία σου, ενώ θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις οτιδήποτε το… παραδοσιακό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να εξωραΐσεις το περιβάλλον ή τον… εαυτό σου, ενώ σε παραπέμπει σε καλλιτεχνικά δρώμενα και οτιδήποτε σε κάνει να «ξεχαστείς» Στα πιο πρακτικά θέματα της καθημερινότητας βέβαια το πιθανότερο είναι να ακουστούν πολλά ωραία τα οποία ωστόσο δεν έχουν καμία προοπτική εφαρμογής. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να «φτιάξεις» μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στην δουλειά σου, ποντάροντας περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις, παρά στους κανόνες του μάρκετινγκ. Επιπλέον, είναι πιθανό να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή θεραπεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε φέρνει προ μιας ελπιδοφόρας εξέλιξης στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πετάξεις τα λεφτά σου στον βρόντο ή κυνηγήσεις μια ουτοπία. Επιπλέον, η διάθεση σου να προσφέρεις, μπορεί τελικά να αποβεί υπέρ κάποιων επιτήδειων, που είναι χρόνια στο κουρμπέτι! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό «δείχνει» τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, συνυφασμένες ενίοτε με υποθέσεις του παρελθόντος, με τις συγκινήσεις να… περισσεύουν, πρόσεξε ωστόσο μήπως πέσεις θύμα του υπερβολικού συναισθηματισμού σου και κάνεις παραχωρήσεις που δεν θα έπρεπε

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα στην ροή τους, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα το που και πώς θα εξαργυρώσεις την λάμψη σου. Επιπλέον, σε βοηθά να εμφανίσεις κάτι όπως σε… βολεύει, είτε για να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις, είτε για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές. Επιπλέον, η καλλιτεχνική σου υπόσταση βγαίνει στο προσκήνιο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην ρύθμιση μιας περιουσιακής υπόθεσης, στον εξοπλισμό του χώρου σου αλλά και στο να λάβεις παροχές ή ένα κληροδότημα από την οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλεί να υιοθετήσεις ένα «εναλλακτικό» πρόγραμμα που σε αποτοξινώνει σωματικά και ψυχικά. Επιπλέον, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου πολλά μπορεί να «παίζονται στο παρασκήνιο αλλά επειδή, κάποιοι είναι επαγγελματίες στην εξαπάτηση, πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε βάζει να διερευνήσεις το παρελθόν ή το ιστορικό μιας υπόθεσης, ίσως μάλιστα να περιέλθουν στην κατοχή σου παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα αξίας, τα οποία βέβαια μπορείς να εκμεταλλευτείς κατά το δοκούν.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου γνωρίζει «σικ» κόσμο αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να «ξεδιαλέξεις» τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Επιπλέον, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό να θυμάσαι ότι πίσω από τα όμορφα λόγια και τα οράματα μπορεί να κρύβονται συμφέροντα, με συνέπεια η όποια προσφορά σου να μην πάει τελικά εκεί που θα έπρεπε. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό δίνει το έναυσμα για την ρύθμιση εκκρεμών οικονομικών και περιουσιακών υποθέσεων, ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί η απόκτηση ενός κληροδοτήματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να πρωταγωνιστεί στην ζωή σου, ούτε εσύ, ούτε και οι άλλοι/ες εκφράζετε αντιρρήσεις «στα ίσια», προτιμώντας να συντηρήσετε μια ειδυλλιακή εικόνα. Επιπλέον ασχήμιες και ελαττώματα αποκρύπτονται έντεχνα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και καλό θα ήταν να κρατήσεις ενεργή την καχυποψία σου απέναντι στους… πάντες, αφού ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει να μεροληπτείς υπέρ εκείνου/ης που αγαπάς! Παράλληλα βέβαια, σε ωθεί να εντρυφήσεις και σε μυστήρια θρύλους ή παραδόσεις που η αφετηρία τους χάνεται στα βάθη των… αιώνων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να ζήσεις «μαγικές στιγμές» μέσα από πολιτιστικά δρώμενα ή απλά να διαλογιστείς «δραπετεύοντας» από όλα εκείνα που σε αγχώνουν. Από την άλλη πλευρά, στον… πραγματικό κόσμο μην πιστεύεις ότι σου λένε ή σου υπόσχονται, ούτε όμως και να «προγκήξεις» όποιον/α «ζει στον κόσμο του/της», αφού ο καθένας –κι εσύ- έχει δικαίωμα στο όνειρο! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να σου αποκαλύψει το παρασκήνιο μιας προσωπικής υπόθεσής σου, παραπέμποντάς σε ένα… ραντεβού στα κρυφά, όπου μάλιστα θα πέσει πολύ κλάμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε «γεμίζει» με υποσχέσεις για το οικονομικό μέλλον σου, ωστόσο, μην «μασάς», ιδιαίτερα όταν τα πράγματα σου φαίνονται πολύ ιδανικά για να είναι αληθινά! Επιπλέον, ενδέχεται να προβείς σε «άχρηστες» αγορές που αποσκοπούν κυρίως στην βελτίωση της ψυχολογίας σου, Κι αν σου… έρθει να κάνεις μια «καλή πράξη», μην δώσεις χρήματα αλλά ελπίδες και παρηγοριά! Παράλληλα ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που σου θυμίζουν έντονα το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε ένα reunion με πολλές συγκινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να δείξεις ένα πρόσωπο αρεστό στους άλλους, αποκρύπτοντας ότι θα μπορούσε να «ενοχλήσει», το ίδιο ωστόσο κάνουν κι εκείνοι, οπότε ας είσαι επιφυλακτικός/η και πιο… προσγειωμένος/η με όσα σου παρουσιάζονται. Φυσικά «παίζει» και το ενδεχόμενο μιας απιστίας, η οποία ωστόσο θα είναι μόνον «νοερή», αφού στην πράξη δεν θα γίνει απολύτως τίποτα! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό αναζωπυρώνει επαγγελματικές ή κοινωνικές προοπτικές που έχουν παρελθόν στην ζωή σου, ενώ είναι πιθανό να ωφεληθείς από γνώσεις και συμβουλές πρεσβυτέρων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα συνηγορεί στο να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές ή τις πιο υπερβατικές αναζητήσεις σου αλλά και στην αποτοξίνωσή σου από τροφές ή συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, σε σχέση με τα εργασιακά σου, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να κοπιάζεις, αφού πολλά πράγματα ή θα πάνε ή… δεν θα πάνε από μόνα τους! Παράλληλα ο Ερμής στον Σκορπιό σε παροτρύνει να «βουτήξεις» στο παρελθόν, προκειμένου να ανασύρεις «θαμμένες» αλήθειες αλλά και… θησαυρούς, ενώ φαίνεται πως έχεις να λαμβάνεις και από συγγενικά πρόσωπα μεγάλης ηλικίας.

ΠΗΓΗ