ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου φέρνει μια κρυφή στήριξη από ένα πρόσωπο που σε βλέπει και ερωτικά. Κι εσύ όμως μπορείς να βοηθήσεις κάποιον/α που… συμπαθείς, στα πλαίσια μιας «γλυκιάς συνωμοσίας»! Επιπλέον είναι πιθανό να τύχεις διευκολύνσεων στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να πάρεις μια άδεια. Παράλληλα και ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί την καριέρα σου, με ένα «ισχυρό πρόσωπο» να σου απονέμει τα εύσημα ή απλά να σε προωθεί, είτε το αξίζεις, είτε όχι. Κι αν έχεις κάνει κάποιες «ζαβολιές», θα σου… συγχωρεθούν μεν αλλά μην περιμένεις να μείνουν ασχολίαστες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου φέρνει μια νέα γνωριμία, που σίγουρα μπορείς να «χρησιμοποιήσεις» για να διεκπεραιωθεί ευκολότερα μια υπόθεσή σου, φρόντισε μόνο να «αρπάξεις» άμεσα την ευκαιρία σου, αφού… αύριο είναι μια άλλη μέρα!. Αλλά και στις ήδη υπάρχουσες παρέες σου το κλίμα είναι πολύ καλό, οπότε ας μην μείνεις μόνος/η. Μάλιστα ο Δίας στον Αιγόκερω σου υπόσχεται μια έξοδο ή ακόμη κι ένα ταξίδι με ποικίλα «τυχερά». Όσον αφορά δε στις πιο «σοβαρές» υποθέσεις που σε απασχολούν, καλύτερα να τις βάλεις στο περιθώριο δίνοντας προτεραιότητα στις χαρές του «σήμερα».

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου φέρνει τύχη και σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η στους κύκλους που συχνάζεις αλλά και σε πρωτοεμφανιζόμενα πρόσωπα. Κι επειδή η κοινωνική σου ζωή είναι αυτή που θα σου προσθέσει «πόντους», δεν έχεις παρά να εξέλθεις ή να καλέσεις κόσμο στο σπίτι. Επιπλέον, ευνοείσαι ως προς την απόκτηση αξεσουάρ ομορφιάς. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει και σε άλλα «τυχερά» στον οικονομικό τομέα, οπότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την τύχη σου. Αν μάλιστα θες πολύ κάτι και δεν έχεις την δυνατότητα να το αποκτήσεις, ζήτα το και θα σου δοθεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να βγεις από το «καβούκι» σου και να επικοινωνήσεις με κόσμο, αφού… εκεί κρύβονται οι χαρές για σένα! Αν μάλιστα κάνεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, τότε ακόμα καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση όμως σε περιμένουν καλές ειδήσεις αλλά και θετικοί σχολιασμοί που θα σου ανεβάσουν το ηθικό στα ύψη. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σου φέρνει μια τουλάχιστον πρόταση συνεργασίας –με την ευρεία έννοια του όρου- ενώ σε ευνοεί και σε προσωπικά θέματα, ίσως μάλιστα να σου δοθούν εύκολα κι απλά οι διευκολύνσεις που ζητάς.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου, ας μην πάει όμως το μυαλό σου μόνον σε «επενδύσεις». Τα «τυχερά» έχουν τον πρώτο λόγο και θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις πόσο… εύκολα βγαίνει μερικές φορές το χρήμα! Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις και κάτι που θα σε κάνει υπερήφανο/η. Από εκεί και ύστερα βέβαια καλό είναι να μην ξοδέψεις μονομιάς ότι κερδίσεις, υπερβάλλοντας εαυτόν σε γενναιοδωρία. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τα εργασιακά σου και είναι πιθανό να δοθούν λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν, ακόμη κι αν εσύ τα «έχεις φορτώσει στον κόκορα»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου είναι στις… πολύ καλές της, ίσως μάλιστα να «ισοφαρίσεις» κάποιες απογοητεύσεις των προηγούμενων ημερών. Αναφέρομαι πρωτίστως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά φαίνεται να έχεις μια γενικότερη τύχη, που μπορεί να «μετρήσει» σε οτιδήποτε κι αν ασχοληθείς. Μιλάμε βέβαια για μια ποσοτική βελτίωση κι όχι κατ’ ανάγκη «ποιοτική» αλλά να που… χρειάζονται κι αυτά στη ζωή! Παράλληλα και ο Δίας στον Αιγόκερω σε καλεί να διασκεδάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς μια χαρά ή μια επιτυχία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να αφήσεις τα «δύσκολα» στην άκρη και να… πιάσεις τα εύκολα, ξεκινώντας ίσως από την απόλαυση παρεχομένων υπηρεσιών ευεξίας. Όσο για τις «σοβαρές» εργασίες σου φαίνεται να «πηγαίνουν» μόνες τους χωρίς να χρειαστεί να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα pet, που κατά κάποιο τρόπο θα είναι το «γούρι» σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω, ευνοεί κάθε είδους επεκτάσεις στη δουλειά αλλά και το σπίτι σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν χαρούμενες εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνει «χαρές και πανηγύρια» στην ζωή σου, τις οποίες θα μπορέσεις να ζήσεις στην εντέλεια, αν βγάλεις από το μυαλό σου κάθε τι το «μαύρο» ή «καχύποπτο». Μερικές φορές τα πράγματα είναι ακριβώς όπως φαίνονται και οι «δεύτερες σκέψεις» απλά σε ξεστρατίζουν από τον δρόμο της χαράς. Επιπλέον, είναι πιθανό να μοιραστείς μια ικανοποίηση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω, εκτός από ταξίδια κι εκδρομές σου φέρνει και ένα μέσον που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου και τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνει μια χαρά στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ζώντας… μεγάλες στιγμές σε μια εορταστική ατμόσφαιρα! Αλλά και αλλού να βρεθείς, πάλι καλά θα περάσεις. Επιπλέον ευνοείται η απόκτηση ειδών οικιακής χρήσεως, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς και από την εξέλιξη ενός περιουσιακού ζητήματος. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω πριμοδοτεί την τύχη σου, με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που θες πολύ ή απλά να «αβγατίσεις» τα χρήματά σου, χωρίς να καταβάλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια για αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να υπερβείς τις συνήθεις επιφυλάξεις σου απέναντι σε οτιδήποτε σου φαντάζει ως «ελαφρότητα» και να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται και ζεις στην καθημερινότητά σου. Αν δεν το πράξεις… εσύ θα χάσεις! Επιπλέον ευνοούνται οι εκδρομές και οι κάθε είδους ψυχαγωγικές έξοδοι, ενώ μπορεί να αποκτήσεις και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να φαίνεσαι ακόμη πιο γοητευτικός/η. Αλλά και ο Δίας στο ζώδιό σου… επιμένει πως μερικά πράγματα γίνονται με τον εύκολο τρόπο και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις άμεσα μερικά από τα πλεονεκτήματα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου, διαλύοντας κάθε απαισιόδοξη σκέψη αναφορικά με το παρόν τους. Κι αυτό πέρα από την άνεση κινήσεων που θα σου δώσει, θα σου επιτρέψει να ξοδέψεις το… κάτι παραπάνω, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που θες πολύ ή απλά «να κάνεις το κομμάτι σου» κερνώντας ένα πρόσωπο που «μιλάει» στην καρδιά σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σου έχει φυλαγμένες και κάποιες… κρυφές χαρές, ίσως μάλιστα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και στα εργασιακά σου, είτε αυτές αφορούν μια αύξηση αποδοχών, είτε άλλου είδους διευκολύνσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά τον πιο… τυχερό άνθρωπο της ημέρας και πολλά πράγματα θα πάνε καλύτερα του αναμενομένου, ανεξάρτητα με το πόσο θα προσπαθήσεις για αυτά. Επιπλέον η γοητευτική παρουσία σου γίνεται το «κλειδί» μιας επιτυχίας, καλό είναι όμως να εξαργυρώσεις άμεσα το πλεονέκτημά σου, αφού αν αρκεστείς μόνον σε υποσχέσεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να… μείνεις με την γλύκα! Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με «σημαίνοντα» πρόσωπα, ίσως μάλιστα κάποιο από αυτά να μεσολαβήσει για να λυθεί κάθε πρόβλημά σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/01 : ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ