ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει γκρίνιες στο σπίτι, με αφορμή κι αιτία κάποια «ξεχασμένα» θέματα, που επανέρχονται στο προσκήνιο. Ίσως πάλι να υπάρξει μια αναστάτωση από επισκέψεις, αυτό όμως είναι και μια καλή αφορμή για να κάνεις τον χώρο σου πιο ζεστό και φιλόξενο. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, διεκδικώντας πράγματα με επιτυχία κι εδώ είναι που θα «μετρήσει» το καλώς εννοούμενο «θράσος» που συχνά σε διακρίνει. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις μια «σούπερ» νέα γνωριμία αλλά και να ευνοηθείς από την παρέμβαση κάποιου/ας υπέρ σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον Υδροχόο είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις και προστριβές, που όμως δεν πρέπει να φοβηθείς, αφού το πιθανότερο είναι να πετύχεις μια μεγάλη νίκη. Όσον αφορά στην διαχείριση στόχων και προσωπικού, το ζητούμενο είναι μια δυναμική ισορροπία, να κάνει δηλαδή ο καθένας αυτό στο οποίο είναι καλύτερος, χωρίς να μπερδεύεται στα πόδια του άλλου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε παρακινεί να αναβιώσεις ένα παλιό σου ενδιαφέρον ή να έρθεις σε επαφή με άτομα από το παρελθόν σου και τελικά αυτό που θα σου μείνει είναι μια «ζεστασιά» και οι πολλές συγκινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να λάβεις χρήματα από την οικογένεια, κάτι που θα σε κάνει να νοιώσεις πιο ασφαλής. Επιπλέον μπορεί να μαζέψεις όλο το… χρήμα, με μια «κίνηση ματ». Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να προβείς και σε αχρείαστες σπατάλες. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει «θερμές» ανταλλαγές απόψεων και μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα είναι βέβαιο πως θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και θα ακονίσεις το μυαλό σου. «Παίζει» ακόμη μια νομική νίκη ή μια δημοσίευση που «θα κάνει πάταγο».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να κερδίσεις τους άλλους με την… αγκαλιά σου! Επιπλέον, σε ωθεί να ασχοληθείς με υποθέσεις του παρελθόντος, προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να συμπληρώσεις τα όποια κενά υπάρχουν και δεν σου επιτρέπουν να «φύγεις προς τα εμπρός». Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να βρεις νέους πόρους, ίσως όμως και να προβείς σε αχρείαστες σπατάλες. Αν πάντως ανησυχείς για την πορεία του ισολογισμού σου, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν και κάποια μη αναμενόμενα έσοδα, ίσως μάλιστα να έλθουν από ένα ρίσκο που θα πάρεις, γι’ αυτό μην… δειλιάσεις!

ΛΕΩΝ

Ο Άρης απέναντί σου προοιωνίζεται μια μάλλον «ακατάστατη» αλλά και ζωηρή ημέρα με πολλές διακυμάνσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές ή «εν θερμώ» αποφάσεις, αφού οι ισορροπίες και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση μπορείς να πετύχεις ένα μεγάλο deal στις δουλειές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε οδηγεί σε μια δημιουργική ενδοσκόπηση, πέρα όμως από αυτά που θα συνειδητοποιήσεις με το μυαλό σου, θα λάβεις «σήματα» και από το υποσυνείδητό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ή κύκλους που συνδέονται με το παρελθόν σου, αναβιώνοντας «ξεχασμένες» δράσεις, με σκοπό να δοθεί είτε μια δημιουργική συνέχεια, είτε ένα οριστικό τέλος! Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη θα σε συγκινήσει με τις ενέργειές του/της. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει δουλειές, που επείγουν και πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα, έχεις-δεν έχεις… όρεξη, σε κάθε περίπτωση όμως η τύχη είναι με το μέρος σου και τελικά θα εκπλαγείς κι εσύ από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Πρόσεξε μόνον τα εύφλεκτα υλικά.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο δίνει έναν «ρετρό» τόνο στις βασικές επιλογές σου και δεν αποκλείεται να επιστρέψεις σε μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία ή απλά να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση κι όλα αυτά με θετικό πρόσημο. Επιπλέον, στην οικογένεια και τα περιουσιακά σου δρομολογούνται θετικές εξελίξεις, αν μάλιστα έχεις παιδιά, φαίνεται πως θα συμμετέχουν σε αυτές με κάποιο τρόπο. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο «ξυπνά» τον δημιουργικό οίστρο σου, κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο ζωηρή και δημιουργική, ίσως μάλιστα να σου δώσει «φτερά» ένας έρωτας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένεια σου αλλά ευκαιρίας δοθείσης δεν έχεις παρά να δρομολογήσεις άμεσα όλα εκείνα που σχεδίαζες. Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα περιουσιακό ζήτημα στο οποίο ο καθένας έχει την δική του επίμονη άποψη αλλά τελικά θα… περάσει το δικό σου! Πρόσεξε μόνον τις φωτιές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που μεταφέρουν ισχυρό συναισθηματικό φορτίο και η συμβατότητα μαζί τους θα σε κάνει να νοιώσεις όμορφα. Επιπλέον μπορεί να εντρυφήσεις στην Ιστορία ή την Παράδοση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο καλείσαι να ρυθμίσεις μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, ώστε να αρθούν τα εμπόδια που συναντάς στο «σήμερα». Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις χρήματα ή άλλα είδη από την οικογένειά σου αλλά και να σου επιστραφούν δανεικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε βάζει να… τρέχεις για διάφορα, σε κάθε περίπτωση όμως το αποτέλεσμα των ενεργειών σου θα είναι νικηφόρο, ανεξάρτητα με το αν προς στιγμή θα γίνει «μύλος», αφού η τύχη είναι με το μέρος σου. Αν πάλι επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου ή σε σπουδές, μπορεί να βγάλεις και «λαγό»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο προωθεί ένα κλίμα συνεργασίας και όλα θα εξελιχθούν όπως τα θες, ανεξάρτητα με το αν στο ενδιάμεσο θα υπάρξουν και κάποιες… γκρίνιες! Επιπλέον, μια δοκιμασμένη λύση του παρελθόντος θα σε βγάλει «ασπροπρόσωπο/η». Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα και σίγουρα μπορείς να πετύχεις τον σκοπό σου, παίρνοντας ένα ρίσκο παραπάνω, συνάμα όμως φέρνει κι ένα καταναλωτικό «ξέσπασμα» από πλευράς σου, που καλό είναι να ελέγξεις, πριν ξοδέψεις εντελώς το αποθεματικό σου «βγάζοντας τα απωθημένα σου»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να είναι «σαρωτικός», σήμερα μπορείς να πετύχεις πολλά και δύσκολα με χαρακτηριστική… άνεση! Δικαιούσαι βέβαια να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια σου και μέσα από αθλητικές δράσεις ή μαστορέματα, πρόσεξε μόνον μήπως πάνω στην φούρια σου ανάψεις φωτιές, που δεν σβήνουν, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αξιοποιήσεις παλαιό ή αδιάθετο εξοπλισμό, ενώ στις δουλειές σου επανακάμπτει μέρος μιας πελατείας που είχες να δεις καιρό. Συνάμα, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα υπάρξει μια πολύ θετική εξέλιξη.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε στρέφει προς το παρελθόν προκειμένου να αξιοποιήσεις δημιουργικές ιδέες που μπορούν και σήμερα να εφαρμοστούν. Επιπλέον θα βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα που σου θυμίζουν πολλά, ευχάριστα, ίσως μάλιστα να έχεις και κάποιες απολαβές από αυτά. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να «ψαχτείς», είτε μέσα σου, είτε στο περιβάλλον σου, αφού βγαίνουν στην επιφάνεια «πράματα και θάματα», σε κάθε περίπτωση όμως το ζητούμενο είναι να «λυτρωθείς» από ότι σε βασανίζει, ενώ αν κάποιος πήγαινε «να σου σκάψει τον λάκκο», θα βρει τον «δάσκαλό» του!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/04: Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ