ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα που είναι «στα μέσα και στα έξω» κι όλο και κάτι ενδιαφέρον θα μάθεις, είτε για ζητήματα που αφορούν σε σένα είτε για τις ζωές των… άλλων! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο φέρνει μια οικογενειακή στενοχώρια, επειδή όμως ότι γίνεται δεν… ξεγίνεται, άφησε πίσω σου το παρελθόν και κάθε είδους αρνητικές σκέψεις. Επιπλέον, έχε τον νου σου και για ζημιές, που τα αίτιά τους δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά. Από την άλλη πλευρά θα έχεις την αφορμή για να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στον χώρο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας ευνοεί διαβουλεύσεις και ρυθμίσεις για θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσεις υπέρ σου ένας φίλος ή μια φίλη. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο δυσκολεύει κατά τι την καθημερινότητά σου, με διαρκή «μπρος-πίσω», ενώ στις μετακινήσεις σου αλλά και στον χειρισμό εργαλείων-συσκευών, καλό είναι να προσέχεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε στενοχωρήσει, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να σου εκμυστηρευτούν κάτι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας προωθεί τόσο εσένα σαν άτομο, δίνοντάς σου «βήμα», όσο και τα σχέδια που κάνεις, αν μάλιστα το έργο σου απευθύνεται στο κοινό, θα βρεις πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σε παραπέμπει σε ένα οικονομικό αδιέξοδο και καλό είναι μην αναλάβεις πρωτοβουλίες σε τομείς που δεν γνωρίζεις, αφού η υπόθεση μπορεί να είναι «στημένη», έχε όμως τον νου σου και για «καρφωτές». Επιπλέον μπορεί να λάβεις ένα «ραβασάκι» από την εφορία, αν όμως ανήκεις στους τυχερούς της υπόθεσης θα καρπωθείς την… χασούρα άλλων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας «σου ανοίγει τα μάτια» γύρω από όλα εκείνα που διαμείβονται στο παρασκήνιο, ενώ την ίδια στιγμή σου προσφέρει εναλλακτικές λύσεις σε ζητήματα νομικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο ζώδιό σε κάνει κοινωνό μάλλον δυσάρεστων καταστάσεων, ίσως μάλιστα να αναλάβεις κι ένα «θλιβερό» καθήκον. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις μια… καλή αντίληψη για τα «βρώμικα» παιχνίδια κάποιου/ας, είτε τα ανακαλύψεις από μόνος/η σου, είτε σου τα εκμυστηρευτούν. Μπορεί ωστόσο να εντρυφήσεις και σε ποικίλα μυστήρια στα πεδία της γνώσης.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή φορείς, που εξυπηρετούν τα οικονομικά σου σχέδια και είναι στο πρόγραμμα μια συμφωνία ή ρύθμιση. Ίσως μάλιστα να αξιοποιήσεις και τα «κονέ» ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να «ξεψαχνίσεις» το παρασκήνιο, ώστε να… λάβεις γνώση, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια εκμυστήρευση που θα αλλάξει πολλά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις πρόσωπα ή καταστάσεις. Επιπλέον οφείλεις να επικεντρωθείς στην διατροφή και την υγεία σου, αφού χρειάζεσαι αποτοξίνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας φέρνει διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις που καταλήγουν σε μια επίσημη συμφωνία ή ρύθμιση. Επιπλέον, ευνοεί κάθε δράση σου που απευθύνεται στο κοινό και δεν έχεις παρά να «ξανοιχτείς», προσδοκώντας τα καλύτερα, ίσως όμως να καρπωθείς και το «σουξέ» ενός δικού σου ανθρώπου.. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να αναδείξει ένα σοβαρό θέμα με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή να «σκιάσει» μια συλλογική προσπάθεια, αφού κάτι «ύποπτο» παίζεται σε σχέση με το ποιος/α πραγματικά «κινεί τα νήματα» σε αυτήν και τι εξυπηρετεί.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας διευρύνει τους ορίζοντές σου στον τομέα «δημόσιες σχέσεις», ίσως μάλιστα να έχεις πολύ ενθαρρυντικές επαφές ή εξελίξεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση στην καριέρα σου κι όσο πιο νωρίς το πάρεις απόφαση, τόσο το καλύτερο για σένα. Επιπλέον σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η και υποψιασμένος/η σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά, αφού ενδέχεται να πέσεις θύμα των «κακών» ή μιας χειραγώγησης. Κι όσο περισσότερο ψάξεις, τόσο πιο πολλά θα ανακαλύψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας προωθεί συμβάσεις και ρυθμίσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, είτε αυτές αφορούν σε σένα, είτε σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. «Παίζει» ωστόσο και η δημοσιοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων ή ενός «σκανδάλου». Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο οδηγεί τα βήματά σου σε άγνωστες ατραπούς και είναι πιθανό να ανακαλύψεις ή να σου εκμυστηρευτούν πολλά. Επιπλέον, ενδέχεται να πέσεις θύμα παρακολούθησης ή να μπεις εσύ σε αυτήν την διαδικασία, είναι πιο «υγιεινό» ωστόσο να μυηθείς σε μυστήρια και να διερευνήσεις άγνωστους τομείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας προωθεί συνεργασίες και συμφωνίες με επίσημο χαρακτήρα, ίσως μάλιστα να υπογράψεις κάτι σχετικό με το σπίτι ή τα περιουσιακά σου. Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια «δημοσιοσχετίστικη» εκδήλωση. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο «ψήνει» μια οικονομική απώλεια, πολύ περισσότερο αν παρασυρθείς από πάθη ή εμμονές. Όσο για τις νέες πρωτοβουλίες στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι υπάρχουν σίγουρα κάποιες κρυφές παράμετροι, που η γνώση τους θα σε προστατέψει, αντίθετα όμως η άγνοιά τους θα σε καταστήσει στόχο των «κακών»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε βοηθά να δικτυωθείς και να διαφημίσεις το έργο σου, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και μια σημαντική σύσκεψη στην δουλειά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής απέναντί σου, ενδέχεται να δημιουργήσει τετελεσμένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς άμεσα την ικανότητα σου να βρίσκεις το μέτρο, προστατεύοντας αν χρειαστεί τόσο τις ισορροπίες στην ζωή των «δικών σου» ανθρώπων όσο και τις δικές σου. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι πίσω από τις «αβανταδόρικες» συνεργασίες κρύβονται και κάποιες «σκοτεινές» προθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε βοηθά να αναδείξεις τις πιο δημιουργικές πτυχές σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση με οικονομικό ενδιαφέρον. Επιπλέον ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είναι κοντά σε μια διάκριση, ενώ «παίζει» και μια επίσημη πρόταση για σένα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου εργασιών και την απαρχή ενός νέου αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες υπονομευτικές ενέργειες σε βάρος σου, γι’ αυτό έχε τον νου σου. Όσο για την υγεία σου, φαίνεται πως οι τοξίνες αναζητούν διέξοδο διαφυγής στο… δέρμα σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε βγάζει «στον αφρό», ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν διαβουλεύσεις με πρόσωπα που κατέχουν σημαντικές αρμοδιότητες. Επιπλέον είναι στο πρόγραμμα μια «επίσημη» πράξη. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σε φορτίζει συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να «μηδενίσει το κοντέρ» στα προσωπικά σου, ωστόσο θα είναι χειρότερα αν επιμείνεις στα αρχικά σχέδιά σου. Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε ταράξει και θα σε αποσπάσει από τις λοιπές δράσεις σου. Καλύτερα όμως να έχεις επίγνωση κάποιων πραγμάτων παρά να ζεις στο σκοτάδι.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/05 : Η μέρα χαρακτηρίζεται ιδανική για τη βελτίωση της σχέσης σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ