ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου θα χρειαστεί να βάλεις και τους «άλλους» στο πλάνο σου, ωστόσο αν συνεργαστείς ή συμφωνήσεις σε κάτι, να είσαι βέβαιος/η πως θα αποδώσει, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση υπάρξουν αντιγνωμίες και αντιφάσεις. Αν βέβαια τα πάρεις όλα εγωιστικά, δύσκολα θα βγει άκρη. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους συμβάλει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με γέλια χαρές αλλά και αρκετά… κουτσομπολιά! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια αλλά και για αγορές ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, ενώ είναι πιθανό να εξυπηρετηθείς από έναν γείτονα ή συγγενή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μεταβολές στα εργασιακά σου αλλά φαίνεται πως θα εξυπηρετηθείς από άτομα πρόθυμα να σου παράσχουν τις υπηρεσίες τους ή να «σου κάνουν πλάτες» στην δουλειά σου. Επιπλέον, ενδέχεται να ενημερωθείς διεξοδικά και για θέματα υγείας ή διατροφής αλλά και να κάνεις τις εξετάσεις σου, έτσι για να… σου φύγει η ιδέα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσφέρει οικονομικές «ανάσες», βελτιώνοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου, ίσως μάλιστα να λάβεις μια «συμπαντική» υποστήριξη που θα σου διώξει κάθε άγχος και θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις αυτά που θες κι… άλλα τόσα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αλλάζει υπέρ σου το σκηνικό και πέρα από την τύχη που θα συνοδέψει τις προσπάθειές σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου. Ίσως βέβαια να αρκεστείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με την καλοπέρασή σου αλλά κι έτσι… καλά είναι! Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις λουκ εντυπωσιάζοντας τους πάντες! Παράλληλα και η Σελήνη στον Ζυγό σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα να μυηθείς σε ένα νέο ενδιαφέρον που θα δώσει νόημα στην ζωή σου. Συναισθηματικά ωστόσο, τα πράγματα θυμίζουν το «όπου φυσά ο άνεμος»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αναδιάρθρωση στο γραφείο ή το σπίτι σου, κάτι που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία, είτε σε τεχνικές εργασίες αλλά σε κάθε περίπτωση… αξίζει ο κόπος σου! Επιπλέον είναι πιθανό να υπάρξουν συνεννοήσεις και ρυθμίσεις για περιουσιακά ή οικογενειακά ζητήματα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι θετικό, παρά τις όποιες παλινδρομήσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα εργασιακά σου προσφέροντάς σου διακριτές ευκολίες, ίσως μάλιστα από την… πίσω πόρτα! Επιπλέον, θα μάθεις κάτι που θα «σου ανοίξει τα μάτια» ή θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Ζυγό, η ημέρα σου αναμένεται να έχει πολλά «πέρα- δώθε» και αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δεν σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες. Σίγουρα πάντως, θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε νέα ενδιαφέροντα και να γνωρίσεις άτομα που κατανοούν το πνεύμα σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους προσδίδει μια πιο ευχάριστη νότα στις φιλίες σου, από τις οποίες μάλιστα μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη και χαρές! Επιπλέον, ένας συλλογικός φορέας θα συνδράμει θετικά στα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα να σου προταθεί και μια τιμητική θέση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Ζυγό είναι πιθανό να συνάψεις μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία ή απλά να αποκομίσεις περισσότερα κέρδη μέσα από τις καλές δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν αυτό που εμπορεύεσαι απευθύνεται στο πλατύ κοινό ή σχετίζεται μαζί του. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει τύχη και μεγαλύτερες ευκολίες, γι αυτό να αισιοδοξείς και να διεκδικήσεις τα καλύτερα για σένα δίνοντας απλά το παρόν. Επιπλέον, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, αφού θα σου το λύσει στο άψε σβήσε, ίσως μάλιστα να λάβεις -πέρα από την ηθική- και μια οικονομική στήριξη.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε αναβαθμίζει, τόσο ως προς την ανάδειξη των ταλέντων και των δεξιοτήτων σου, όσο και σε σχέση με διαμεσολαβήσεις που τυχόν θα αναλάβεις. Σε κάθε περίπτωση οι δημόσιες σχέσεις σου θα βελτιωθούν, φέρνοντάς σε μάλιστα κοντά σε πρόσωπα που θα σου φανούν χρήσιμα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Συναισθηματικά ωστόσο είναι περίπου αδύνατον να καταλήξεις κάπου… συγκεκριμένα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει πιο τυχερό στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν είναι διόλου… κακή ιδέα να αφήσεις κατά μέρος ευθύνες και υποχρεώσεις, επιλέγοντας να «εξέλθεις» ή να ταξιδέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε παραπέμπει στην «μυστική διπλωματία», από την οποία θα «βγουν» πολλά ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας θα λάβεις την σωστή ενημέρωση, ώστε να πράξεις τα δέοντα. Μην παραλείψεις ωστόσο να κάνεις ένα τσεκ απ, αφού πάντα η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια ή να κερδίσεις κάτι με την βοήθεια της τύχης. Καλό είναι όμως να περιορίσεις την τάση σου να «τα δίνεις όλα», όταν πιστεύεις πολύ σε κάποιον/α αφού έτσι γίνεσαι πολύ πιο εκμεταλλεύσιμος/η!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου και μπορεί να ωφεληθείς πραγματικά μέσα από την ένταξή σου σε μια συλλογική δράση, χρειάζεται ωστόσο μια αξιολόγηση, ως προς τα πρόσωπα, ώστε να διακρίνεις και να ξεχωρίσεις τα πιο αξιόπιστα. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα περάσεις όμορφα και σε αυτό συνηγορεί και η Αφροδίτη απέναντί σου που σε κάνει πιο… τυχερό/η, μέσω των δημοσίων σχέσεων σου και γενικότερα των άλλων. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά σε συμφωνίες ή συνεργασίες και το μόνο που σου απομένει είναι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό επισφραγίζει μια συμφωνία που αναβαθμίζει τους στόχους αλλά και την καριέρα σου, ίσως μάλιστα να τιμηθείς με μια διάκριση ή με ένα ακόμη πιο χειροπιαστό όφελος, χώρια οι «υψηλές» γνωριμίες σου. Κι αν τυχόν κάτι «στραβώσει» στην πορεία, μια διαπραγμάτευση θα το ξαναφέρει στα… ίσα του και εσένα σε πιο πλεονεκτική θέση! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί και αυτή τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να… τεμπελιάσεις, χωρίς να πάει κάτι πίσω ή να πάρεις μια άδεια για να ξεκουραστείς. Επιπλέον μπορείς να κάνεις και τα «μποτέ» σου, μην πασχίζεις όμως άδικα με δίαιτες και τα τοιαύτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό προσδίδει έναν πιο γόνιμο χαρακτήρα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου και το καλό είναι πως ακόμη κι αν «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά, χωρίς σκοπό και πρόγραμμα, θα πέσεις πάνω σε ενδιαφέροντα πρόσωπα και προτάσεις συνεργασίας! Επιπλέον καλείσαι να διαδώσεις τις απόψεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς, ενώ μπορεί να σημάνει και μια σημαντική επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Αλλά και μια ψυχαγωγική έξοδος μπορεί να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, φέρνοντας στην ζωή σου το γέλιο και την χαρά, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς και σε καθαρά οικονομικά ζητήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα με τις εμπορικές πράξεις και τις αγοραπωλησίες να πολλαπλασιάζονται, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και σε μια συμφέρουσα ρύθμιση ή να γλιτώσεις από έναν μεγάλο «μπελά», έχοντας σωστή ενημέρωση αλλά και… συμπαράσταση! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα σου δοθούν ευκαιρίες ή ευκολίες που δεν έρχονται κάθε μέρα, με συνέπεια να αναβαθμιστεί συνολικά η καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ευνοείσαι σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να διακοσμήσεις τον χώρο σου, ασκώντας στην πράξη τα ταλέντα σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/06 : Είναι μια άριστη στιγμή για να κάνεις μελλοντικά σχέδια ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ