ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους αναλαμβάνει να σε… γλυκάνει, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών αλλά και των ενδιαφερόντων σου, ενώ είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σε κάνει πιο διεκδικητικό σε περιουσιακά ή οικογενειακά ζητήματα, με συνέπεια να κερδίσεις έδαφος στις υποθέσεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα συναντήσεις έντονες αντιδράσεις. Επιπλέον είναι εύκολο να προκύψουν ζημιές ή ατυχήματα στον χώρο σου, ειδικά αν πάρεις φόρα και… κουτουλάς οτιδήποτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους συντελεί στο να βελτιώσεις άμεσα τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα όμορφο δώρο. Επιπλέον, μην διστάσεις να κάνεις μια οικονομική κίνηση που ανοίγει νέους ορίζοντες στην ζωή σου, είτε πρόκειται για μια αγοραπωλησία, είτε για ένα επαγγελματικό deal. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Καρκίνο να «διψά» για νέες γνώσεις, είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης, από την άλλη πλευρά όμως η καθημερινότητά σου μπορεί να διαταραχθεί από εντάσεις με όποιον/α μπλέκεται στα πόδια σου και κάνει τα… δικά του!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διανύει ημέρες… δόξας βοηθώντας κι εσένα να ξεχωρίσεις και να διακριθείς εύκολα στον κοινωνικό στίβο, σε τέτοιο βαθμό που σίγουρα σε… συμφέρει να «το ρίξεις στο σορολόπ», αφήνοντας πίσω σου εντάσεις και προβλήματα! «Παίζει» ακόμη και μια καλλωπιστική παρέμβαση. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Καρκίνο να επηρεάζει τα οικονομικά σου, μπορεί να πάρεις ένα ρίσκο παραπάνω, προκειμένου να πετύχεις έναν στόχο, που κανονικά απαιτεί αρκετό χρόνο και κόπο, πρόσεξε ωστόσο μήπως πάνω στην φούρια σου θίξεις τα κεκτημένα κάποιου/ας άλλου/ης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να «απλώνει την αρίδα του» θα αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες και… ποιος σε πιάνει, πρόσεξε όμως μήπως από εγωισμό γίνεις πιο φανατικός/η στις επιδιώξεις σου ή επιρρεπής σε καβγάδες. Έτσι κι αλλιώς θα γίνει αυτό που θες, οπότε απλά κάνε πέρα τους «αντιρρησίες» και αφοσιώσου στους στόχους σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει ευκολότερη πρόσβαση σε μυστικά ή πληροφορίες, που σχετίζονται με προσωπικά ή εργασιακά θέματα, ενώ μπορεί να βρεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και για να κάνεις τα… μποτέ σου!.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτης στους Διδύμους θα σου φέρει περισσότερες ικανοποιήσεις, αρκεί κι εσύ να «παίξεις» πιο ομαδικά και να εμπιστευτείς τους άλλους, αφού υποχωρούν πλέον οι… στρατιές των κολάκων! Ακόμη, μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει μέσα από την υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα ή ύστερα από την μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, είναι πιθανό μάλιστα να διαφωτιστείς πλήρως για ένα ζήτημα που σου είχε προκαλέσει απορίες. Επιπλέον, μπορεί να ανοίξουν οι δουλειές σου και να επικοινωνήσεις τα θέματά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να αξιοποιήσεις την φυσική σου παρουσία, αφού αυτή είναι το «διαβατήριο» της επιτυχίας σου. Επιπλέον η δημοσιοποίηση ενός θέματος που αφορά στην καριέρα σου, θα λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις, ενώ μπορεί να πετύχεις και μια σημαντική διάκριση. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να δράσεις και συλλογικά, διεκδικώντας τα δίκαιά σου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να υπάρξουν ανταγωνισμοί, αυθαιρεσίες και… αναπόφευκτοι τσακωμοί στις φιλικές σχέσεις σου!

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους ανοίγεται μπροστά σου μια πολύχρωμη «βεντάλια» εκδρομών ή ψυχαγωγικών εξόδων αλλά και ευχάριστων ειδήσεων, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς και από μια εξέλιξη νομικής φύσεως. Επιπλέον, μπορεί να αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς αλλά και να εξωραΐσεις την εμφάνισή σου με ρούχα, αξεσουάρ και αισθητικές παρεμβάσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να τολμήσεις το… κάτι παραπάνω στην καριέρα σου κι είναι πιθανό να σημειώσεις μια σημαντική νίκη, ανεξάρτητα με το αν κάποιος/α θα αντιδράσει έντονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει οικονομικές διευκολύνσεις ή αυξημένα έσοδα, που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις πολλά από αυτά που θέλεις, ίσως όμως να σου δωρίζουν και κάτι σημαντικό. Επιπλέον, αν μέχρι σήμερα έβρισκες μια «πόρτα» χρηματοδότησης κλειστή, δεν έχεις παρά να την κτυπήσεις ξανά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο οξύνει το πνεύμα σου και σε ωθεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο, ενώ εντατικοποιεί τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις είτε στην δουλειά σου, είτε με κάποιον/α γείτονα ή συγγενή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη απέναντί σου να έχει μπροστά της «ελεύθερο διάδρομο», δεν έχεις παρά να εξαντλήσεις την όποια συνεργατική σου προδιάθεση, αφού εύκολα μπορεί να προκύψει μια επωφελής συμφωνία ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που συμφωνούν με τις αντιλήψεις σου και μπορείτε να μοιραστείτε πολλά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να αναλάβεις άμεση δράση στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να αρπάξεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά»! Ίσως όμως να προκύψει και μια έντονη επιθυμία ή «τρέλα» να προσφέρεις στο πρόσωπο που αγαπάς, με συνέπεια να μείνεις… ταπί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα εργασιακά σου και πέρα από τις ευκολίες ή τις εξυπηρετήσεις που σου παρέχονται, αν θέλεις να βρεις μια δουλειά που να συνδυάζει την άνεση με τις καλές αποδοχές, δεν έχεις παρά να αποδεχθείς μια πρόταση που θα σου γίνει. Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου σε ωθεί να αλλάξεις πολλά από τα κακώς κείμενα στην ζωή σου, είτε σε σχέση με σένα, είτε ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να πάρεις την αφορμή από μια επίθεση που θα δεχθείς. Επειδή όμως «δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά», όποιος/α κι αν «τσινίσει», ας πιει… ξίδι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι στα… χάι της, φέρνοντάς σου περισσότερες διασκεδάσεις και ευχάριστες στιγμές στην ζωή σου αλλά και με «μπόνους» την επαφή σου με πρόσωπα που αγαπάς ή… θα αγαπήσεις! Επιπλέον μπορεί να πάρεις μια χαρά ή ικανοποίηση από τα παιδιά σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο φέρνει νέες προοπτικές στα εργασιακά σου και παρότι δεν θα λείψουν οι εντάσεις έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις στα καλύτερα. Ίσως πάλι θελήσεις να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου, μην πετάξεις όμως τίποτε, αφού κάποια πράγματα θα σου χρειαστούν μελλοντικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους να… πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αναμένονται ευχάριστες αλλαγές στον χώρο σου και ευπρόσδεκτες επισκέψεις, που όλο και κάτι καλό θα βγει από αυτές! Επιπλέον, ευνοείσαι στα περιουσιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ομορφύνεις το σπίτι σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε κάνει πιο δραστήριο/α και δημιουργικό/η από την άλλη πλευρά όμως συναισθηματικά φαίνεται να είσαι σε φάση αναταραχής, είτε αυτή προκύψει στα προσωπικά σου, είτε προέλθει από τα παιδιά σου, με την σύγκρουση των… εγωισμών να είναι μάλλον αναπόφευκτη.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/07 : απόλαυσε τη μέρα σου και μην τη χαλάς με απαισιόδοξες σκέψεις ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ