ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει άλλον «αέρα» και παρά τις διαρκείς μεταπτώσεις στην διάθεσή σου, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να κατακτήσεις νέους στόχους και να ορίσεις νέα ξεκινήματα. Και βέβαια πάνω στην φούρια σου μπορεί να εκνευρίσεις και κάποιους/ες, να φοβάσαι ωστόσο τα «σιγανά ποτάμια», αφού ο Ερμής στον Υδροχόο σου φέρνει άτομα που σου τα παρουσιάζουν όλα όμορφα, ενώ την ίδια στιγμή διαδίδουν «ψιθύρους» για σένα. Κι επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, πρόσεξε μήπως άθελά σου γίνεις το «πιόνι» σε μια δολοπλοκία ή κατηγορήσεις άδικα κάποιον/α.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό η μέρα προσφέρεται κυρίως για να διευθετήσεις ζητήματα σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου, σίγουρα όμως υπάρχει κι ένα παρασκήνιο που σε… περιμένει για να το διερευνήσεις! Το κακό βέβαια είναι ότι πολλές από τις πληροφορίες που σου δίνονται είναι fake ή εντελώς άστοχες, οπότε κι εσύ μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Επιπλέον, ο Ερμής στον Υδροχόο σπέρνει στο διάβα σου άτομα που είναι άλλο από αυτό που δηλώνουν, ίσως μάλιστα να σου φουσκώσουν τα μυαλά με δήθεν προοπτικές και αν τύχει να σε πείσουν, μπορεί να την πατήσεις άσχημα στην συνέχεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει νέες γνωριμίες, ενώ κι εσύ έχεις την τάση να λειτουργήσεις πιο ομαδικά, μέχρι τουλάχιστον να προκύψουν εγωισμοί και ανταγωνισμοί για το ποιος/α έχει «το πάνω χέρι»! Καλύτερα λοιπόν να θέσεις πιο βραχυπρόθεσμα πλάνα στις επιδιώξεις σου, ώστε να μην προλάβουν να αναπτυχθούν τα «ζιζάνια» στις παρέες σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο βρίσκεται σε φάση «παραμυθιάσματος» και μένει να διαπιστωθεί ποιος είναι ο καλύτερος ψεύτης! Όσον αφορά δε τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, πολλά είναι εκείνα που… δεν θα γίνουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις δράση στο κοινωνικό και επαγγελματικό πεδίο, σίγουρα όμως θα πέσεις επάνω σε αντιφρονούντες ή άτομα που έχουν τον δικό τους –και όλως διόλου διαφορετικό- τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων, θα χρειαστεί λοιπόν από την πλευρά σου μεγαλύτερη ευελιξία και… υπομονή! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο αποπειράται να… εξαφανίσει έγγραφα, χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα, ίσως όμως και να προβείς σε μια επενδυτική κίνηση που δεν έχει καμία τύχη. Επιπλέον, μην κάνεις κάποια σημαντική αγορά, είναι προτιμότερο να… χαρίσεις τα λεφτά σου!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Κριό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς βέβαια να λείψουν και κάποιες εντάσεις ή υπερβολές. Επιπλέον, σου δίνει το έναυσμα για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα σπουδών ή για να ρυθμίσεις μια νομική υπόθεσή σου στο «άψε σβήσε». Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Υδροχόο ρίχνει «ομίχλη» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν δώσεις πολλές… χειραψίες, ψάξου ύστερα, μήπως σου λείπει κανένα δάχτυλο! Αν μάλιστα υπάρξει και οικονομικό διακύβευμα, τότε να είσαι σίγουρος/η πως τα λεφτά σου θα πάνε στον… βρόντο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό ανακινεί οικονομικά ζητήματα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να «κλείσεις τρύπες» ή να εξασφαλίσεις ένα μικρό δάνειο. Αν όμως σου ζητήσουν χρήματα, τότε κάνε… πως δεν είδες και δεν άκουσες, αφού το πιθανότερο είναι να μην τα πάρεις ποτέ πίσω. Το αυτό ισχύει και για την περίπτωση που κάποιος/α σου ζητήσει να εγγυηθείς για αυτόν/η. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να ακυρώσει ραντεβού και συναλλαγές στα εργασιακά σου, ενώ σε καμία περίπτωση, μην ανοίξεις δουλειές με άλλους. Αν μάλιστα επιλέξεις να ξεκουραστείς και να απέχεις, τότε θα έχεις πράξει το… σωστό!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου κάνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου να μοιάζουν με… ασανσέρ, όσον αφορά το επίπεδο συνεννόησης αλλά και την αποτελεσματικότητά τους. Μπορεί λοιπόν να σημειώσεις επιτυχίες αλλά μόνον «εφήμερες», αφού στην συνέχεια όλα θα αλλάξουν, τα ανάλογα όμως ισχύουν και για τις «ήττες» που θα υποστείς. Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από «παλινωδίες» άλλων. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που είτε χρειάζεται εμψύχωση, είτε… τσεκάρισμα, αφού προσπαθεί να σε παραπλανήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε βάζει να τρέχεις προκειμένου να διεκπεραιώσεις πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες κι όσον αφορά αυτές που εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνον από σένα, είναι όλα οκ. Στις άλλες όμως, αν δεις ότι κάποιος/α «δεν τραβάει» μην επιμείνεις, αφού «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει». Επιπλέον, κάνε σωστή κατανομή δυνάμεων για να μην «τα παίξεις». Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί σε μια «χαριστική» πράξη, ενώ δεν αποκλείεται να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Όσον αφορά όμως τους επισκέπτες σου, κάποια… πονηριά σου ετοιμάζουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Κριό ζωηρεύει τις δημιουργικές τάσεις σου, ότι είναι να κάνεις όμως κάνε το… γρήγορα πριν «ξεφουσκώσει» η διάθεσή σου, εξ αιτίας των ερεθισμάτων που λαμβάνεις, αφού τη μια είναι «ενθουσιαστικά» και την άλλη απογοητευτικά. Ανάλογο σκηνικό υπάρχει και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου με το «εφήμερο» να επικρατεί. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε… μυεί στον κόσμο των ψεμάτων κι αν δεν τα πεις εσύ, να ξέρεις ότι στο περιβάλλον σου άλλα λέγονται κι άλλα γίνονται. Επιπλέον, αναμένονται ματαιώσεις ραντεβού και εξαφανίσεις εγγράφων ή αντικειμένων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες για το σπίτι και την οικογένειά σου, «κλέβοντας» χρόνο από τις επαγγελματικές δραστηριότητές σου, ίσως όμως να αναγκαστείς να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα του οίκου σου, λόγω κάποιων έκτακτων καταστάσεων. Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις αλλά και να βρεθείς «εκτός έδρας». Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο, δεν προσφέρεται για αγορές ή επενδύσεις, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας τον έχει… δέσει με τα «μάγια» του! Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας κλοπής ή εξαπάτησης και καλό είναι να μην κυκλοφορείς με χρήματα επάνω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε βάζει να… τρέχεις δεξιά κι αριστερά για να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, μπορεί όμως και να φορτσάρεις επικοινωνιακά στα τηλέφωνα ή το διαδίκτυο. Αν λοιπόν δεν καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, κινδυνεύεις να χάσεις πολύτιμο χρόνο με ανούσιες υποθέσεις. Και το κακό είναι ότι ο Ερμής στο ζώδιό σου φαίνεται να ζει στον… κόσμο του, όντας επιρρεπής σε κάθε είδους φαντασιοπληξία αλλά και σε λάθη ή αστοχίες. Κινδυνεύεις μάλιστα να… πετάξεις και τα ωραία σου λεφτά, προσδοκώντας κάτι που δεν θα γίνει ποτέ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα αλλά και στην τροφοδοσία σου με ότι χρειάζεσαι, αφού τα αποθέματά σου μπορεί να… εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού! Στο τέλος της ημέρας ωστόσο οι ισορροπίες θα έχουν αποκατασταθεί με μόνη «ζημιά» το τρέξιμο που θα ρίξεις για να κλείσεις «τρύπες». Παράλληλα βέβαια ο Ερμής στον Υδροχόο σου συνιστά να τα αποφύγεις όλα αυτά και να μείνεις στην «νιρβάνα» σου, λέγοντας στην ανάγκη και κάποια «ψεματάκια». Κι επειδή η διαίσθησή σου είναι εκείνη που θα σε καθοδηγήσει σωστά, απλά… άκουσέ την!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/01 : ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ