ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου φέρνει μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, ίσως μάλιστα αρχίσεις να θυμάσαι έντονα πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, που ακόμη σε «καίνε», αφού η… φλόγα τους δεν έχει σβήσει! Παράλληλα, το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις στα καλύτερα και να αποκρύψεις τις όποιες αδυναμίες σου αλλά το ίδιο ακριβώς κάνουν και κάποιοι άλλοι που «σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες»! Επιπλέον, μπορεί να ακυρωθούν κάποιες προγραμματισμένες δράσεις σου αλλά και να «εξαφανιστούν» έγγραφα και αντικείμενα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα μπορείς μεν να σταθείς αλληλέγγυος/α, χωρίς όμως να συνδράμεις οικονομικά, αφού στον «πραγματικό» κόσμο, κυριαρχεί η εκμετάλλευση. Πριν πειστείς λοιπόν να προσφέρεις το οτιδήποτε «τσέκαρε» για πιθανές… απατεωνιές! Επιπλέον είναι πιθανό να χάσεις κάτι εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή να προβείς σε μια εντελώς αχρείαστη αγορά. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να υιοθετήσεις μια παραδοσιακή θεραπευτική αγωγή αλλά μπορεί και να σε «στείλει», αποκαλύπτοντας τον/την ένοχο/η μιας μηχανορραφίας, που σου κόστισε αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα απαλύνει τις εντάσεις στην ζωή σου και σε βοηθά να δραπετεύσεις από τα δύσκολα, τονίζοντας περισσότερο τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Ωστόσο σε πιο πρακτικά θέματα θα υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις ή παρανοήσεις κι εδώ είναι που πρέπει να «ακούσεις» την διαίσθησή σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Επιπλέον, σήμερα είσαι αρκετά επιρρεπής σε ιώσεις γι’ αυτό λάβε τα μέτρα σου! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε φέρνει σε επαφή με παλαιούς ανταγωνιστές σου, που δεν έχουν ξεχάσει το παρελθόν και ζητούν «τα ρέστα» τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε συναισθηματικές κρίσεις κι όχι βέβαια χωρίς λόγο και αιτία. Επιπλέον, μπορεί να αναδείξει επαγγελματικά ή κοινωνικά ζητήματα, που ανήκουν μεν στο παρελθόν αλλά εξακολουθούν να σε κατατρέχουν, ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια «βεντέτα»! Παράλληλα, με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε «εναλλακτικές» θεραπευτικές μεθόδους, αφού αυτές είναι που θα σου δώσουν λύσεις, πρόσεξε όμως, μήπως κάποια δήθεν «ψαγμένα» άτομα εκμεταλλευτούν είτε την καλή προαίρεση, είτε την άγνοιά σου.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα σε βοηθά να δείξεις το καλύτερο πρόσωπό σου στις συλλογικότητες που συμμετέχεις και τις φιλίες σου, κρύβοντας κάθε τι το «ενοχλητικό», ίσως όμως να λαθέψεις κι εσύ στην κρίση σου για κάποιον/α, που ξέρει να «κουλαντρίζει» τους άλλους με τα ψέματα. Επιπλέον, μην «ξηλωθείς» για ένα κοινό σκοπό, αφού «κάποιο λάκκο έχει η φάβα»! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να προκαλέσει «τρικυμία» με συγγενείς ή άτομα του περιβάλλοντός σου, ενώ δεν αποκλείεται να ανακύψει κι ένα νομικό ζήτημα, που θεωρούσες λυμένο αλλά… δεν είναι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μια σύγχυση σχετική με ένα επαγγελματικό ζήτημα ή να σε βάλει να κυνηγάς χίμαιρες και «άκυρες» συνεργασίες, από την άλλη πλευρά όμως σου επιτρέπει να «περάσεις» την άποψή σου για ένα κορυφαίο ζήτημα, έστω και με ψέματα! Μπορείς ακόμη να «βγάλεις» τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου ή να κάνεις παρέα με «φευγάτα» άτομα, έχοντας… επίγνωση! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να αναθερμάνει παλαιές οικονομικές διαφορές, ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις κάτι θαμμένο ή κρυμμένο, που όμως κρύβει κάποιους κινδύνους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Χείρωνας απέναντί σου δρα καταλυτικά στην ψυχολογία αλλά και τα οικογενειακά σου κι είναι πιθανό να περάσεις από μια συναισθηματική «θύελλα». Επιπλέον επαναφέρει δυνατές μνήμες που θα σε συγκινήσουν αλλά συνάμα πιστοποιούν εξαρτήσεις, που σε «κυνηγούν» ακόμη. Παράλληλα, το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα φέρνει… αρκετά ψέματα ή λάθη στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό καλό είναι να μην πάρεις πολύ στα σοβαρά τα όσα ακούς ή διαβάζεις. Επιπλέον στις διαδικτυακές επαφές σου να προσέχεις τους ιούς αλλά και τους επιτήδειους με τα ψεύτικα προφίλ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα ενθαρρύνει τον ανθρωπισμό ή την διάθεση προσφοράς σου αλλά σε σχέση με αγορές ή επενδυτικά σχέδια, λειτουργεί μάλλον αποπροσανατολιστικά, ίσως μάλιστα να χάσεις κάτι από αφηρημάδα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να στραφείς σε εργασιακά θέματα, όπου απειλείται ένας μίνι «εμφύλιος» και οφείλεις να παρέμβεις πριν τα πράγματα «ξεφύγουν» εντελώς. Επιπλέον είναι πιθανό να σε… ξαναθυμηθεί ένα ζήτημα υγείας που θεωρούσες πως έχεις ξεπεράσει κι εδώ θα σου φανούν πολύ χρήσιμες οι γνώσεις και τα… κόλπα των πρεσβυτέρων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα σίγουρα μπορείς να κερδίσεις τους άλλους βγάζοντας τον καλλιτέχνη ή τον εμψυχωτή που κρύβεις μέσα σου, έστω κι αν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα όποια σχέδια για το παρόν ή το μέλλον δεν θα πραγματοποιηθούν. Παράλληλα όμως η ημέρα δεν προσφέρονται για συμφωνίες ή συνεργασίες κι αν εμπιστευτείς κάποιον/α, σύντομα θα το μετανιώσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας φέρνει πολύ δυνατές συγκινήσεις και «παρελθοντικά» συναισθήματα που… δεν παλεύονται, αν όμως έχεις παιδιά, μπορεί να πρόκειται για ένα δικό τους ζήτημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναθέρμανση οικογενειακών εντάσεων ή περιουσιακών διαφορών, με κίνδυνο να ξεσπάσει μια έντονη διαμάχη που θα πληγώσει πολλούς. Ίσως όμως να υπάρξει και μια «απειλή» για τον χώρο σου, ενώ πρόσεξε μην πάθεις ατύχημα… εντός! Παράλληλα, το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα σε… προειδοποιεί να μην εμπιστεύεσαι άτομα που «σου κάνουν τον καλό» στο εργασιακό σου περιβάλλον, αφού άλλα έχουν κατά νου. Επιπλέον, στην υγεία σου ίσως υπάρξει μια «παραπλανητική» ένδειξη, με κίνδυνο να ακολουθήσεις μια αχρείαστη αγωγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα σε κάνει πιο ρομαντικό/η και ανεβάζει στα ύψη την δημιουργική έμπνευσή σου και με το τίποτα μπορείς να κάνεις «παπάδες», θέτει ωστόσο κι ένα θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και εκείνο που μένει να διαπιστωθεί είναι το ποιος τελικά είναι ο αφελής ή ο… πονηρός της υπόθεσης! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά έχθρα αλλά κι ένα πρόβλημα υγείας, που θεωρούσες ότι ξεπέρασες οριστικά. Αν πάλι αρχίζεις να «σκαλίζεις» παλιές ιστορίες, πρόσεξε μήπως ξυπνήσεις ένα «θηρίο που κοιμάται»!

ΙΧΘΕΙΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να υπερθεματίζει ως προς την αίσθηση ευτυχίας που νιώθεις όλα δείχνουν… όμορφα κι ωραία, καλό είναι ωστόσο να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα σε όσους/ες κινούνται στον χώρο σου, αφού ενδέχεται να σε εκμεταλλευτούν ποικιλοτρόπως. Επιπλέον, τσέκαρε για υγρασίες και παράσιτα, ενώ η περίοδος δεν συστήνεται για να ρυθμίσεις περιουσιακά θέματα, αφού στην καλύτερη περίπτωση δεν θα γίνει τίποτε από όσα συμφωνηθούν. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας βγάζει στον «αφρό» οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος κι όχι με… καλό τρόπο!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/03: Άδειασε το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ