ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω διευκολύνει το έργο σου, φέρνοντάς σε κοντά σε «ισχυρά» πρόσωπα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου κι έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πετύχεις με ευκολία αυτό που θέλεις, αρκεί βέβαια να μην σε πιάσουν οι… εγωισμοί! Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Ιχθύς να αναμοχλεύει το παρασκήνιο και να δημοσιοποιεί κρυφές καταστάσεις, η πρόσβαση σου σε προσωπικά μυστικά πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αν όμως έχεις εσύ κάτι να κρύψεις, τότε να… ανησυχείς! Κατά τα άλλα βέβαια, είναι πιθανό να επωφεληθείς από μια μυστική ή άτυπη συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω σου φτιάχνει την διάθεση μέσα από καλές ειδήσεις και ευχάριστα δρώμενα, ενώ σε πιο πρακτικό επίπεδο σηματοδοτεί και μια νομική νίκη ή την έναρξη ενός κύκλου σπουδών, που τα έξοδά του θα καλυφθούν από άλλους. Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Ιχθύς φαίνεται πως μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει, ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου, είτε από το φιλικό σου περιβάλλον, είτε από έναν συλλογικό ή πολιτικό φορέα στον οποίο συμμετέχεις. Φρόντισε λοιπόν να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου, αφού σε αυτήν την φάση εκεί είναι η «δύναμή» σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς τονίζει και αναδεικνύει το έργο σου, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες σου για μια διάκριση και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιδείξεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο. Σε αυτήν την φάση μια παρουσίαση του έργου σου ή μια καλά στημένη προώθηση του, ίσως αρκούν για να σου ανοίξουν «πόρτες», γι’ αυτό μην διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου, παρέχοντάς σου μια σχετική άνεση για να προβείς σε ποικίλες αγορές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα δώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας απέναντί σου σε κάνει αρκετά πιο… τυχερό/η σε ποικίλα ζητήματα και σε φέρνει πλησιέστερα με άτομα που «σε πάνε» και μπορείς να περάσεις όμορφα και δημιουργικά μαζί τους. Επιπλέον, ευνοεί την σύναψη μιας συμφωνίας, ενώ δεν αποκλείεται να καρπωθείς την επιτυχία ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Ιχθύς, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις αλλά και να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας από μακριά. Κινητικότητα υπέρ σου, ενδέχεται να υπάρξει και σε νομικά ζητήματα ή στις σπουδές σου.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον Αιγόκερω σε βοηθά να «έρθεις στα ίσα σου» οργανικά και ψυχολογικά, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε μια επαγγελματική επιτυχία, ακόμη κι αν αυτή την «δανειστείς» από κάποιον συνεργάτη σου, που διαβαίνει το κατώφλι της επιτυχίας. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου, μπορεί μάλιστα να δρομολογηθεί μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία που θα τα «απογειώσει», επιτρέποντάς σου να κινηθείς με άνεση, καλύπτοντας και κάποιες ανάγκες «πολυτελείας». Επιπλέον τα έσοδά σου θα αυξηθούν και από την θετική διαφήμιση «από στόμα σε στόμα»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς σου φέρνει μια πλούσια κοινωνική ζωή και προτάσεις σε όλα τα επίπεδα! Επιπλέον έχεις «άστρο» ως προς την προώθηση των ιδεών ή του έργου σου και δεν θα έπρεπε να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ίσως μάλιστα η δημοσιοποίηση ενός προσωπικού ή οικονομικού θέματος σου, να προσελκύσει άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω διώχνει τα «σύννεφα» από τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ μπορεί να σου δώσει μια μεγάλη ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Η τύχη βέβαια σε συνοδεύει και σε επενδυτικά- οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου σου, είτε αυτές έχουν να κάνουν με πρόσωπα, είτε με καταστάσεις. Ίσως μάλιστα να «απλωθείς» ή να εφοδιάσεις τον χώρο σου με όλα τα αναγκαία. Θετικές εξελίξεις μπορεί ακόμη να υπάρξουν στα περιουσιακά σου. Παράλληλα, στα εργασιακά και συνολικά στην καριέρα σου σου θα λάβεις τις βοήθειες που χρειάζεσαι, αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για ανεύρεση εργασίας ή μια επαγγελματική συνεργασία, οι συνθήκες σε ευνοούν. Επιπλέον, η Δήμητρα στους Ιχθύς σε βοηθά να δικτυωθείς και να διευρύνεις το πελατολόγιό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω διαμορφώνει μια ευχάριστη καθημερινότητα με ποικίλες διευκολύνσεις, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση αλλά και να αποκτήσεις κάτι που θα αναβαθμίσει εντυπωσιακά τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σε φέρνει σε επαφή με διακεκριμένα πρόσωπα, τα οποία μάλιστα ενδιαφέρονται για σένα με πολλούς τρόπους! Επιπλέον, μπορεί να σημάνει την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου και το μόνο «ενοχλητικό» είναι η ενδεχόμενη δημοσιοποίηση δικών σου «προσωπικών δεδομένων».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνθήκες ευνοούν μια συνεργασία, ικανή να σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα, πολύ περισσότερο αν έχεις διαπιστώσει στην πράξη ότι οι δυνάμεις σου δεν αρκούν για να τα καταφέρεις. Επιπλέον, η Δήμητρα στους Ιχθύς συμβάλλει στην ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος, όπως επίσης και στο να διαμορφωθεί ένα «κοσμοπολίτικο» κλίμα στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω συμβάλλει σε παροχές ή δώρα, που σε κάνουν να νιώσεις πιο άνετα και να ξεχάσεις ότι σε στενοχωρεί. Ίσως μάλιστα να

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις την ζωή πιο ανάλαφρα, αφού η τύχη του θα σε συνοδεύει ότι κι αν κάνεις. Μην την «κόψεις» όμως επιμένοντας σε μια σώνει και καλά «σοβαρή και υπεύθυνη» στάση, αφού κάποιες φορές τα πράγματα γίνονται με τον εύκολο τρόπο. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σε καλεί να συμμετάσχεις σε δρώμενα κι εκδηλώσεις –έστω και διαδικτυακά- «μαζεύοντας» επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να σου δοθεί κι ένα «βήμα» για να εκφράσεις τις απόψεις σου. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις πολλά για τις… ζωές των άλλων και τα παραλειπόμενα μιας υπόθεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα της υγείας σου, ενώ θετικές θα είναι οι εξελίξεις και στα εργασιακά σου, όπου τα πράγματα θα «ρολάρουν» από μόνα τους. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς «θεραπεύει κάθε νόσο» στα οικονομικά σου, φέρνοντας βοήθειες εκεί που οι δυνάμεις σου δεν αρκούν. Φαίνεται μάλιστα ότι ένα συμβόλαιο ή μια συνεργασία βρίσκεται «στα σκαριά», δίνοντας νέες προοπτικές και νέες δυνατότητες. Επιπλέον, τα καλά λόγια που λένε για σένα θα έχουν και θετικό αντίκτυπο στα έσοδά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός και τα έργα σου έχουν απήχηση, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα, ζητώντας κάτι περισσότερο από μια αναγνώριση των προσπαθειών σου. Επιπλέον, η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε καλεί να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, ώστε να πολλαπλασιάσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες κι όχι βέβαια για να λύσεις τα προβλήματά τους αλλά για να λύσουν αυτοί/ες τα δικά σου κι όταν σου… δίνουν «γάιδαρο» μην τον κοιτάς στα δόντια!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/04: ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ