ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να καλύψεις ανάγκες ή επιθυμίες που συνδέονται με το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ «παίζει» και μια σημαντική εξέλιξη στα περιουσιακά σου. Επιπλέον, μπορεί να έχεις μια γόνιμη επαφή με την Παράδοση ή με άτομα που την υπηρετούν, Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ποντάρεις στην έκπληξη ή να εφαρμόσεις κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές στα οικονομικά σου, αφού οι «συνήθεις» δεν πρόκειται να αποδώσουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο» αλλά τα υποτιθέμενα «σίγουρα»… ξέχασέ τα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου αλλάζει το σκηνικό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις, από άτομα που θα περίμενες να σε στηρίξουν, από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την υποστήριξη κάποιων «ξένων». Επιπλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις το πλαίσιο των δραστηριοτήτων σου, δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα θα οδηγήσει τα βήματά σου σε στέκια και άτομα που σου θυμίζουν πολλά, ίσως μάλιστα να ξαναζήσεις κάποιες καταστάσεις μέσα σε μια ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα καλείσαι είτε να αποθηκεύσεις αγαθά, είτε να αξιοποιήσεις-διασφαλίσεις την ακίνητη περιουσία σου Μπορεί ακόμη να σου επιστραφούν χρήματα ή να σου γίνει ένα δώρο μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια απρόσμενη εξέλιξη στα εργασιακά σου, που σίγουρα θα σε ξεβολέψει αλλά σε κάθε περίπτωση έχεις τον τρόπο για να γυρίσεις το παιχνίδι υπέρ σου. Επιπλέον καλείσαι να αλλάξεις κάτι στην διατροφή σου, σε θέματα υγείας όμως, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από κάτι που είναι σχετικά σπάνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η, με συνέπεια να μην αντιδράς λογικά και να είσαι επιρρεπής σε εξαρτήσεις, αυτό όμως είναι που θα σε… ρίξει σε μια ζεστή αγκαλιά! Επιπλέον, ένα οικογενειακό θέμα, που είναι συνάμα και επαγγελματικό, γίνεται κυρίαρχο στην ζωή σου, καλό είναι όμως να έχεις ή να ανακτήσεις τον έλεγχο των πραγμάτων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό προοιωνίζει δημιουργικές δράσεις μέσω των οποίων θα αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, ενδέχεται όμως και να αιφνιδιαστείς από την απρόβλεπτη συμπεριφορά ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αλλάξεις ρότα σε οικογενειακά και προσωπικά θέματα, υιοθετώντας νέες πρακτικές κι ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου. Επιπλέον όμως μπορεί να ξαφνιαστείς από τα όσα συμβαίνουν στην ζωή ενός οικείου σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε προσανατολίζει σε παραδοσιακές «συνταγές» για την σωματική και ψυχική ευεξία σου, ενώ μπορεί και να σου αποκαλύψει το παρασκήνιο μιας παλιάς υπόθεσής σου στην οποία εμπλέκεται κι ένας συγγενής σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με θρύλους και παραδόσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναθέρμανση μιας φιλίας, αλλά και την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό αντικείμενο. Επιπλέον, ένας συλλογικός φορέας ή ένα πιστωτικό ίδρυμα σχετίζεται με τα περιουσιακά-κληρονομικά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να μην κάνεις προγράμματα, ώστε να είσαι «ασορτί» με την μάλλον απρόβλεπτη καθημερινότητα που σε περιμένει. Ίσως βέβαια να πρόκειται και για εξελίξεις που δεν σε αφορούν προσωπικά κι έχουν να κάνουν με συγγενείς σου αλλά και πάλι θα επηρεαστείς.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πιο συναισθηματικό/η, με αφορμή κι αιτία την αναβίωση κάποιων καταστάσεων του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να γίνεις ο… ώμος που θα ακουμπήσει κάποιος/α για να κλάψει! Επιπλέον, αν κάνεις σχέδια προσωπικής ή οικογενειακής «αποκατάστασης», είσαι σε πολύ καλό timing! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα στα οικονομικά σου και βέβαια σε συμφέρει να είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις και να κυνηγήσεις την έκπληξη, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να γίνεις «ουραγός» των εξελίξεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε θέλει πρόθυμο να ανοίξεις νέους δρόμους στην ζωή σου, αφού έτσι κι αλλιώς οι παλιοί… κλείνουν! Κι αν «σπάσει» μια συνεργασία σου, αντί «να κλαις τον μακαρίτη», πάρε την «πάσα» από εκείνα τα ξεχωριστά άτομα, που σε ενθαρρύνουν να κάνεις «την επανάστασή σου». Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα δημιουργεί και μια ιδιαίτερη νοσταλγία για άτομα που βρίσκονται μακριά σου και θα ήθελες πολύ να είναι δίπλα σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναζήσεις καταστάσεις του παρελθόντος αλλά και να εντρυφήσεις σε θρύλους και παραδόσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές αδυναμίες σου, ίσως μάλιστα να «καθηλωθείς» από μνήμες και παλιές αγάπες ή συνήθειες. Μπορεί ωστόσο να προκύψει κι ένα οικονομικό-περιουσιακό ζήτημα, που συνδέεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να… ξαποστάσεις στο δικό σου «μυστικό μέρος», αφού εκείνο που χρειάζεσαι πρωτίστως είναι το να φορτώσεις τις «μπαταρίες» σου, βελτιώνοντας συνάμα την σωματική και ψυχική ευεξία σου. Επιπλέον, δώσε βάση στα όσα γίνονται στο παρασκήνιο για να μην βρεθείς προ απροόπτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η για τα δεδομένα σου, ενώ μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που ως «περπατημένα» κατέχουν μια ειδική γνώση-τέχνη ή ξέρουν πολύτιμα μυστικά. Επιπλέον, αναμένονται εξελίξεις στην οικογένεια και τα περιουσιακά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό απελευθερώνει την δημιουργική έκφρασή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού, τόσο περισσότερο θα… προκόψεις! Στις «στάνταρ» φιλίες σου όμως, καλό είναι να μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να κάνεις πράγματα, που μπορεί μεν να ξενίζουν κάποιον «ισχυρό» ή το ευρύ κοινό, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι βρίσκουν μια αναπάντεχη ανταπόκριση. Μην διστάσεις λοιπόν να «προκαλέσεις»! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα προωθεί την ενασχόλησή σου με κάτι παραδοσιακό, είτε σε πνευματικό επίπεδο είτε σε καθαρά πρακτικό, ενώ όσον αφορά στα εργασιακά σου σε φέρνει σε επαφή με παλιούς/ες γνώριμους/ες και πελάτες. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, σε συμφέρει να καταφύγεις σε μια παραδοσιακή θεραπεία.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα δημιουργεί ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά… παρόντος του ανάδρομου Ερμή δεν αποκλείεται να εγκλωβιστείς συναισθηματικά, ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό πριμοδοτεί μοναδικές στιγμές στα πλαίσια μιας ξεχωριστής παρέας ή ομάδας αλλά κι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα ή να γνωρίσεις ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, που θα σε μυήσει σε μια γνώση για λίγους.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/06 : Είναι καιρός να διεκδικήσεις τα θέλω ΣΟΥ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ