ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Δία ευνοεί τα του οίκου σου αλλά και ζητήματα μισθώσεων. Επιπλέον σου φέρνει «υψηλές» γνωριμίες, κάνοντας αρκετά πράγματα πολύ πιο εύκολα Και μην υποτιμάς καθόλου τις «εύκολες λύσεις», αφού μέσα από αυτές θα σου ανοίξουν δρόμοι, που σε… παίδεψαν πριν! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να ταξιδέψεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ενώ δεν αποκλείεται να μυηθείς σε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Επιπλέον, αναμένεται να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αλλά και τον εξοπλισμό σου σε αξεσουάρ και μέσα επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Δία διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σου ανοίγει «πόρτες», τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Πέρα όμως από τα τυχερά συναπαντήματα, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να κάνεις ένα διασκεδαστικό ταξίδι, ενώ φαίνεται πως ένας συγγενής ή γείτονάς σου έχει για σένα φυλαγμένα τα… καλύτερα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι θετικό για σένα, είτε ψάχνεις για χρηματοδότη, είτε επιθυμείς να ρυθμίσεις κάποιες οφειλές σου. Επιπλέον, έχεις το… ελεύθερο για αγορές!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την αντίθεση Ερμή-Δία να ευνοεί τα οικονομικά σου, σίγουρα θα εξασφαλίσεις πολλά περισσότερα, αν κινηθείς ποντάροντας περισσότερο στην τύχη σου, παρά στις ικανότητές σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «τερματίσεις» τον καταναλωτισμό σου ή να κεράσεις… κόσμο και κοσμάκη! Παράλληλα, με την Σελήνη απέναντί σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξανοιχτείς κοινωνικά, είναι μάλιστα πιθανό να σου γίνει μια «σούπερ» πρόταση ή να ξεκινήσεις μια αποδοτική συνεργασία. Επιπλέον, μπορεί να μοιραστείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Κι εδώ θα χρειαστεί απλά να ακολουθήσεις τον… εύκολο δρόμο, χωρίς να θέτεις προαπαιτούμενα, αφού ακόμη κι αν σύμφωνα με τα κριτήριά σου δεν υπάρχουν οι συνθήκες μιας επιτυχίας, αυτή θα έρθει στην συνέχεια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ποικίλες εργασίες και μένει το να κάνεις σωστή κατανομή δυνάμεων και να μην ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Ερμή-Δία ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες αλλά και τις κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντας σου την δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές, πρόθυμες να σε βοηθήσουν, χωρίς μάλιστα να ζητήσουν σπουδαία ανταλλάγματα. Μπορεί όμως απλά να χαρείς τα καλά μιας άδειας, που θα σου δώσει πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον κάνεις ότι θέλεις. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη, η προσωπική σου ζωή αποκτά μια νέα διάσταση, με τα ευχάριστα να υπερτερούν αισθητά των… άλλων και το «τσιμπολόγημα» να έχει τον πρώτο λόγο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς ή εκτιμάς κι ίσως αυτό να σου αρκεί για να νοιώσεις ευτυχής! Δεν αποκλείεται ωστόσο και το να βρεθείς σε μια διασκεδαστική παρέα, έχοντας τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να επιλέξεις μεταξύ πολλών… καλών! Επιπλέον, σε «προικίζει» με μια τύχη, σε οικονομικά ζητήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέα δεδομένα, μεταβολές, επισκέψεις και μετακομίσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου αλλά μην ανησυχείς για την… διασάλευση της τάξης, αφού ότι κι αν γίνει θα σου βγει τελικά σε καλό.

ΖΥΓΟΣ

Με την αντίθεση Ερμή-Δία καλείσαι να διώξεις μακριά κάθε αρνητική σκέψη και να αφεθείς σε πιο χαλαρές στιγμές. Αν μάλιστα σε δυσκολεύει ή σε προβληματίζει κάτι το πιθανότερο είναι να σου δοθεί η λύση από ένα οικείο σου πρόσωπο ή κάποιον «μπάρμπα»! Επιπλέον, ευνοείται κάθε δραστηριότητα που αφορά στο σπίτι, την οικογένεια ή τα περιουσιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται να παραστείς σε μια γιορτή. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη θα αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, μέσα σε ένα κλίμα χαράς και απολαύσεων, χωρίς φυσικά να λείψουν και τα… κουτσομπολιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Δία διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα δρώμενα και καλές ειδήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι «σούπερ» που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου. Ίσως όμως να υπάρξουν και κάποιες υπερβολές ή «τερατολογίες» ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα ενοχληθείς από «χοντρά» αστεία ή την… γενικευμένη χαλαρότητα που επικρατεί γύρω σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη, τα οικονομικά σου «ανθίζουν» αλλά όσο εύκολο είναι να λάβεις χωρίς να κοπιάσεις, άλλο τόσο είναι το να ξοδέψεις ότι… περισσεύει, καλύπτοντας ανάγκες κι επιθυμίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Ερμή-Δία θα σε βοηθήσει είτε να αυξήσεις το εισόδημα σου, είτε να λάβεις βοήθειες σε είδος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να προβείς σε σπατάλες ή να δανειστείς χρήματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι αλλά αν είναι να περάσεις καλά τότε… χαλάλι σου! Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει αρκετά πιο κοινωνικό/η και δημιουργικό/η, με την θετική σου «αύρα» να περνά και στους άλλους, κάνοντας την ζωή όλων πιο εύκολη και διασκεδαστική. Μένει βέβαια το να μην ξανοιχτείς σε πολλά, που μετά δεν θα μπορείς να τα μαζέψεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση Ερμή-Δία προωθεί «με χίλια» το γέλιο και την χαρά στην ζωή σου και θα σε βοηθήσει να περάσεις «σούπερ», αρκεί να πάψεις να τα βλέπεις όλα σοβαρά και να κριτικάρεις τους άλλους. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πολύ καλή πρόταση συνεργασίας ή να επωφεληθείς από την επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, μην είσαι πολύ αυστηρός/η ωστόσο σε «επιπολαιότητες» που γίνονται από άγνοια. Επιπλέον, «κλέψε» χρόνο για να μείνεις λίγο μόνος/η και να φροντίσεις τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Δία σου παρέχει προστασία και λύσεις «στο παρά πέντε» και σε κάνει γνώστη κάποιων «γαργαλιστικών» μυστικών, αν όμως έχεις κάτι να κρύψεις, το πιθανότερο είναι να δημοσιοποιηθεί, φέρνοντάς σε τελικά σε αμηχανία. Επιπλέον, ευνοείσαι στα εργασιακά σου κι αν ψάχνεις για δουλειά το πιθανότερο είναι να βρεις κάτι που θα σου αρέσει, ίσως όμως και να σου προσφερθούν εύκολες, όσο και αποδοτικές επιλογές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αξιοποιήσεις μια φιλική βοήθεια ή το πλεονέκτημα που σου δίνει η συμμετοχή σου σε μία ομάδα ή κάποιον σύλλογο.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την αντίθεση Ερμή-Δία ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους, που δυσκολεύεσαι ή… αρνείσαι να δεις από μόνος/η σου, ενώ ανάλογα επωφελής μπορεί να αποδειχθεί και η υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα. Σε ακόμη πιο προσωπικά ζητήματα δε, όπως και στα οικονομικά σου φαίνεται να έχεις «το κοκαλάκι της νυχτερίδας», οπότε μην… σκας για τίποτε! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη, έχεις όλα τα εχέγγυα για να προβληθείς ή να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σχέδιά σου, δεν έχεις λοιπόν παρά να πιστέψεις στον εαυτό σου και την καλή σου «νεράιδα».

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/07 : έρχονται εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ