ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε θέλει δυναμικό/η αλλά και με γνώση των ενδεχόμενων κινδύνων, ώστε να πετύχεις έναν πολύ σημαντικό στόχο σου. Ίσως μάλιστα, η πείρα που έχεις αποκομίσει στην ζωή σου να είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου. Από την άλλη πλευρά, πρόσεξε μήπως πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας μιας «άτσαλης» ή βιαστικής κίνησης. Παράλληλα το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη αναπαράγει πάθη στα προσωπικά σου, ίσως μάλιστα να σε βάλουν οι άλλοι στο «κόλπο», θες δεν θες, έχεις ωστόσο και το δικαίωμα να «ξεδώσεις» απλά και μόνον διασκεδάζοντας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει πιέσεις και εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, από την άλλη πλευρά όμως σου δείχνει τον δρόμο για να ξεσκεπάσεις παρασκηνιακές ενέργειες. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, καλείσαι να ακολουθήσεις μια σταδιακή θεραπεία, ενώ πρόσεξε τις κινήσεις σου αφού «παίζει» κι ένα ατύχημα. Παράλληλα το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε προσανατολίζει σε ζητήματα στέγης ή στα του οίκου σου, σε κάθε περίπτωση όμως θα υπάρξουν εξελίξεις που θα δημιουργήσουν μια προσωρινή αναστάτωση. ίσως μάλιστα να ξεσπάσει μια αντιζηλία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πιθανό να αναλάβεις μια κοινωνική ή πολιτική δράση, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και φυσικά όλη αυτή η διαδικασία θα προκαλέσει ρήξεις και τριβές, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και διασπαστικές τάσεις. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να φέρει μια οικονομική ζημιά. Παράλληλα το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει να μην μπορείς να αντισταθείς σε ερωτικές προ(σ)κλήσεις κι επειδή όλα αυτά τα «πικάντικα» είναι του γούστου σου και ικανοποιούν πλήρως την περιέργειά σου, η «σούμα» θα βγει υπέρ σου, ακόμη κι αν υπάρξουν εντάσεις στο περιβάλλον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου «απαιτεί» να δώσεις λύσεις σε ακανθώδη ζητήματα και μάλιστα μέσα σε ένα κλίμα αντεγκλήσεων και διαφωνιών κι εδώ θα χρειαστεί από πλευράς σου μια συμβιβαστική στάση, ώστε να μην επέλθει ρήξη με άτομα που σίγουρα τα χρειάζεσαι και σε χρειάζονται. Παράλληλα το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σηματοδοτεί οικονομικά σκαμπανεβάσματα, οφειλόμενα σε δυνατές επιθυμίες, που πρέπει να εκπληρωθούν άμεσα, σε βάρος φυσικά της τσέπης σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχεις και να… λαμβάνεις από ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται σφόδρα για σένα.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σου δίνει το κίνητρο για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ιδιαίτερα σε τεχνικά θέματα, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου αλλά και την χρήση εργαλείων ή συσκευών, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η, αφού ένας λάθος χειρισμός αρκεί για να δημιουργηθούν κίνδυνοι είτε για σένα, είτε για τους άλλους. Επιπλέον στα εργασιακά σου αναμένονται εμπόδια νομικής φύσης κι εδώ είναι που πρέπει να συμβιβαστείς. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει διασκεδάσεις και «καυτές ερωτικές στιγμές, έστω κι αν πρόκειται για καταστάσεις της μιας βραδιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», σε οικονομικά ζητήματα, αφού σίγουρα θα χρειαστεί να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Όσο για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, το προτιμότερο είναι να «παγώσεις» τις εξελίξεις μέχρι νεωτέρας! Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη αναδεικνύει παρασκηνιακές καταστάσεις στα προσωπικά σου, ίσως μάλιστα να γίνει το «έλα να δεις» ύστερα από την αποκάλυψη ή το «ξεμπρόστιασμα» μιας απιστίας. Επιπλέον, τείνεις να καταστρατηγήσεις προγράμματα και κανόνες που έχουν να κάνουν με την διατροφή και την υγεία σου.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου απειλεί να διαταράξει τις μέχρι τώρα διαμορφωμένες ισορροπίες στην ζωή σου, επειδή όμως ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, προσπάθησε να μην δράσεις «εν βρασμώ» αλλά να περιμένεις μέχρι να περάσει η «μπόρα», ακόμη κι αν έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου. Επιπλέον, ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα σε «στριμώχνει». Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως για να διασκεδάσεις και να… ερωτευθείς μαζί τους, δεν θα λείψουν ωστόσο και οι «σκηνές», που μάλιστα θα έχουν ακραίο χαρακτήρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει πιεστικές αναγκαιότητες στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να φορτωθείς με επιπλέον καθήκοντα, με την ενέργειά σου να είναι στο… ναδίρ! Και προκειμένου να πάθει η υγεία σου, κάνε κράττει κι αν χρειαστεί αξιοποίησε την αδυναμία που δείχνει για σένα ένα άτομο στο εργασιακό σου περιβάλλον και «κάν’ την». Παράλληλα βέβαια με το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη να αναπαράγει κάθε είδους αντιζηλίες, ο φανατισμός είναι στο πρόγραμμα, ενώ θα συναντήσεις και άτομα που είναι τόσο «ψώνια», που θα σου βγάλουν τον… κακό εαυτό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε φέρνει προ διλήμματος στις σχέσεις και τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα αυτοί οι δύο τομείς να εμπλέκονται μεταξύ τους αλλά σε καμία περίπτωση μην κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι αφού… εσύ θα ματώσεις! Αν πάλι έχεις παιδιά, ενδέχεται να βρεθούν σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό έχε τα από κοντά. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σηματοδοτεί ένα «καυτό» ταξίδι ή μια συναρπαστική έξοδο. Επιπλέον, στα προσωπικά σου αλλά και συνολικά στον τρόπο ζωής σου οι όποιες δεσμεύσεις έχεις υποχωρούν, εν ονόματι μιας «εφήμερης» απόλαυσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει πιέσεις και έκτακτες αναγκαιότητες στο σπίτι και την δουλειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να δράσεις, πριν τσεκάρεις την επάρκειά σου σε μέσα και προαπαιτούμενα. Επιπλέον, μην αναλάβεις ευθύνες χωρίς να έχεις το γενικό πρόσταγμα. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη αναδεικνύει πάθη, με… κίνδυνο να εκτεθείς στα μάτια εκείνων που σε θεωρούν «βράχο ηθικής». Όμως η ζωή είναι δική σου κι όχι δική τους και δεν υπάρχει κανένας λόγος να σε πιάσουν οι ενοχές και να επιστρέψεις στο «οχυρό» σου καυτηριάζοντας την ανηθικότητα της… εποχής!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε παραπέμπει σε δράσεις σχετικές με την επιμόρφωσή σου, από την άλλη πλευρά όμως σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου ή τον χειρισμό συσκευών και εργαλείων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί επιθυμίες και ορμές που δεν… συμμαζεύονται κι αργά ή γρήγορα θα «υποκύψεις» σε ένα πάθος ικανό να «σπάσει» τις όποιες δικλείδες ασφαλείας σου. Επιπλέον, ο τρόπος ζωής σου γίνεται πολύ έντονος αλλά και με διακυμάνσεις από τον ενθουσιασμό στην… αγωνία και αντίστροφα!

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική, αφού οι εξελίξεις δεν σε δικαιώνουν. Αν όμως απειληθούν τα κεκτημένα σου, οφείλεις να διασφαλίσεις τα κυριαρχικά συμφέροντά σου με κάθε νόμιμο μέσον. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σε παρασύρει σε διατροφικές ατασθαλίες ή καταχρήσεις. Όσο για τα εργασιακά σου, οι εξελίξεις δεν κρίνονται από το πόσο καλός/η είσαι στην δουλειά σου αλλά από τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες μεταξύ συναδέλφων κι εδώ η προσωπική σου γοητεία μπορεί να αποβεί καθοριστική.

ΠΗΓΗ