ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι επειδή τα πολλά σούρτα-φέρτα… απαγορεύονται, δεν είναι κακή ιδέα να αλλάξεις διαρρύθμιση ή να «σκαλίσεις» ντουλάπια και αποθηκευτικούς χώρους. Επιπλέον, η γιαγιά και ο παππούς κάτι έχουν να σου… πουν!Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Κρόνου φέρνει πιέσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μην πάρεις όμως επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν, απλά κάνε υπομονή. Ίσως πάλι να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη σου ή να απογοητευτείς από μια «αδικία της ζωής».

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου σε περνάει από γενικές εξετάσεις και βέβαια όλα θα κριθούν από την επάρκειά σου. Αν όμως διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επωφελείται πατώντας στις δικές σου πλάτες, μην διστάσεις να απαιτήσεις το δίκιο σου, αφού αν ενδώσεις, το μόνο που θα πετύχεις είναι να δυσκολέψεις ακόμη περισσότερο την ζωή σου.Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο θα σου προσφέρει την ευκαιρία για να ασχοληθείς με «ρετρό» δράσεις, όπως είναι η χειροτεχνία και το.. κέντημα! Επιπλέον, μπορεί να λάβεις διάφορες ειδήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις στο διαδίκτυο ή το τηλέφωνο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλει σε έξτρα αγορές και έξοδα, αφού και η… καραντίνα θέλει καλοπέραση! Μπορείς ωστόσο να εντρυφήσεις και σε παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Κρόνου θέτει σε δοκιμασία τις γνώσεις-δεξιότητές σου κι ανάλογα με το πόσο καλά γνωρίζεις ή έχεις «δουλέψει» τα θέματά σου, θα είναι και τα αποτελέσματά σου.Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλη για διαβάσματα, μελέτες και εργασίες ταξινόμησης, όχι όμως για εξωστρεφείς δράσεις και εργασίες που κρύβουν κινδύνους. Αν πάλι «πρέπει» να εξέλθεις, να είσαι νομότυπος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα του κόσμου κι είναι πιθανό να αναλάβεις μια «αποστολή σωτηρίας». Επιπλέον όμως μπορείς να «σκαλίσεις» το παρελθόν για να βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι στο «σήμερα». Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Κρόνου εξακολουθεί να μην ευνοεί σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ενώ αν δεν προσαρμοστείς με ρεαλισμό στην οικονομική πραγματικότητα που βιώνεις, το πιθανότερο είναι να «τρέχεις» και να μην φτάνεις! Μπορεί όμως να ωφεληθείς από μια πώληση ή την απαλλαγή σου από κάποια βάρη.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου αυξάνει τις πιέσεις που δέχεσαι από τους άλλους, με συνέπεια να οδηγήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε ένα προσωρινό αδιέξοδο. Στην περίπτωση δε, που σου γίνει μια πρόταση να θυμάσαι ότι η εν λόγω υπόθεση θα «κολλήσει». Επιπλέον, αναμένεται να επηρεάσει συνολικά την διάθεσή σου κάνοντας την πιο απαισιόδοξο/η. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στην υγεία ή την εργασία σου κι ίσως η προσωρινή απομόνωσή σου να είναι το «φάρμακο» αλλά τελικά και μια δημιουργική διέξοδος για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να μην μείνεις μόνος/η σε αυτές τις δύσκολες ώρες και να αναζητήσεις συμπαράσταση και παρηγοριά σε φιλικές παρέες, έστω και από… μακριά. Μπορείς όμως κι εσύ να εμψυχώσεις και να συμβουλέψεις όποιον/α έχει τέτοια ανάγκη. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Κρόνου δημιουργεί πιέσεις στα εργασιακά σου κι ίσως να επιφορτιστείς με επιπλέον ευθύνες χωρίς να λάβεις σπουδαία ανταλλάγματα ή να υποστείς μια κριτική για κάτι που δεν φταις. Επιπλέον καλείσαι να παρατείνεις τα προστατευτικά μέτρα για την υγεία σου και να κόψεις μια κακή συνήθεια.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει ενεργό πολίτη, προκειμένου να αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, μειώνοντας τις αντιθέσεις μεταξύ δύο αντιμαχομένων πλευρών. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Κρόνου σε πιέζει να ασχοληθείς με τα λάθη ή τα προβλήματα αγαπημένων σου προσώπων, ξεκινώντας ίσως από τα παιδιά σου. Και παρά την όποια απογοήτευσή σου, δεν θα ήταν σοφό από την πλευρά σου να καταλογίσεις ευθύνες σε μια φάση που εκείνο που χρειάζονται περισσότερο είναι η στήριξή σου και η πρακτική συμβολή σου στα όσα αντιμετωπίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου σηματοδοτεί κρίσιμες ώρες και την λήψη αναγκαίων αποφάσεων στο σπίτι ή την οικογένειά σου, φρόντισε ωστόσο να μην τα πάρεις όλα πάνω σου, αφήνοντας τους άλλους απλά να σε… κριτικάρουν! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για τακτοποίηση και την «επιβολή της τάξης» στον χώρο σου. Αντίθετα σε περιουσιακά ζητήματα, το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι είτε μια πώληση, είτε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει πολλά «πίτσι-πίτσι» με γνωστούς/ες αλλά και διαβάσματα ή διαδικτυακές δράσεις που θα σε κάνουν πιο σοφό/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να καλύψεις τις υλικές ανάγκες ή επιθυμίες σου, και σε αυτό μπορεί να συμβάλλει και η οικογένειά σου. Μην γίνεις όμως «φαταούλας» αλλά να μοιραστείς με τους δικούς σου από το περίσσευμά σου. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Κρόνου σε ωθεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια τεχνική. Ωστόσο σε σχέση με τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου οφείλεις να κινηθείς αργά και μεθοδικά, τσεκάροντας την επάρκειά σου σε έγγραφα αλλά και στον εξοπλισμό που θα χρειαστείς για τις συναλλαγές σου. Επιπλέον, ενδέχεται να μην τα «βρεις» με έναν συγγενή σου.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο ανανεώνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι από την μια πλευρά θα σε φέρει πιο κοντά σε άτομα που έχουν αναζητήσεις και προτεραιότητες ανάλογες με τις δικές σου. Από την άλλη όμως θα υπάρξουν και συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα σε φέρουν σε αμηχανία. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Κρόνου «στενεύει» τις οικονομικές δυνατότητές σου, οπότε είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε περιττό έξοδο και να κινηθείς με πρώτο σου μέλημα την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Κι αν τα «κουκιά» δεν βγαίνουν, δες μήπως μπορεί να σε «ξελασπώσει» μια πώληση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στο ζώδιο σου σηματοδοτεί έναν απολογισμό στα πεπραγμένα σου ή την λήψη σημαντικών αποφάσεων κάτω από πίεση κι εδώ το ζητούμενο είναι ο συμβιβασμός με την πραγματικότητα. Επιπλέον, μην αναλάβεις κοπιαστικές εργασίες, ούτε καν αυτές της καθημερινότητας, αφού «υποφέρεις» από ενεργειακό έλλειμμα και μπορεί «να φας τα μούτρα σου». Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να μεριμνήσεις για ζητήματα υγείας και διατροφής, είτε αυτά αφορούν εσένα, είτε πρόσωπα αλλά και ζώα ή φυτά που τελούν υπό την «κηδεμονία» σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σου βρει το κατάλληλο «φάρμακο» για την καραντίνα μέσα από επαφές με αγαπημένα πρόσωπα κι από την στιγμή που είναι τσεκαρισμένο το ότι κανείς δεν έχει πέσει στα… νύχια του κορωναϊού, οι αγκαλιές όχι μόνον επιτρέπονται αλλά επιβάλλονται! Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Άρη-Κρόνου είναι σκόπιμο να συνεχίσεις να τηρείς μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία της υγείας σου κι όχι μόνον από ιούς αλλά και μυοσκελετικά προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν είτε από μια εντατικοποίηση εργασιών, είτε από την πολύ… ξάπλα!

 

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/03: συγκράτησε την ανυπομονησία σου και μάθε να περιμένεις ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ