ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα κληθείς να διαχειριστείς ευαίσθητες καταστάσεις, που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για «ανασκαφές» στα ντουλάπια σου ή σε αποθηκευτικούς χώρους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει ενώπιον συμπεριφορών που υπαγορεύονται είτε από ζήλεια, είτε από ερωτική… απόγνωση, ίσως όμως «να το χάσεις» κι εσύ αν μπεις στην διαδικασία μιας «πονηρής» αναζήτησης στο διαδίκτυο ή σε νυχτερινά «στέκια».

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να δημιουργήσει κάποιο «θέμα» στα οικονομικά σου, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης, είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης ή ανταγωνισμού που θα σε αφήσει «πανί με πανί» Από την άλλη πλευρά όμως σε κάνει αποδέκτη δώρων ή προσφορών, από κάποιον/α που σε… καλοβλέπει! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο ανασύρει έντονες αναμνήσεις που μπορεί να σε καθηλώσουν σε ένα νοσταλγικό μοτίβο, υπάρχουν ωστόσο και οι πρακτικές ανάγκες σου, οπότε καλείσαι να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε αυτές και σε εκείνα που πραγματικά σε συγκινούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου επηρεάζεται από τον Άρη και τον Πλούτωνα, με συνέπεια να γίνεις πιο παθιασμένος/η και «να τα δώσεις όλα», είτε για να καλύψεις το χαμένο έδαφος, είτε για να… προλάβεις κάποιους/ες που σε ανταγωνίζονται. Φαίνεται μάλιστα να αποκτούν κομβική σημασία οι σχέσεις σου, που όντας πιο παθιασμένες θα σε φτάσουν στα άκρα! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σηματοδοτεί οικονομικές εξελίξεις κι ίσως από ανασφάλεια να «μαζευτείς» λίγο, θα υπάρξουν ωστόσο και έξτρα έσοδα ή παροχές, είτε από την οικογένειά σου, είτε μέσα από την επιστροφή δανεικών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου βγάζει τον πιο νοσταλγικό και ρομαντικό εαυτό σου και δείχνεις έτοιμος/η να… υποκύψεις στις συναισθηματικές αδυναμίες σου, φρόντισε λοιπόν να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν. Μπορεί ακόμη να «προπονηθείς» σε παραδοσιακές συνταγές-κατασκευές αλλά και να κάνεις τον χώρο σου πιο φιλόξενο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, σου υπόσχεται μια «σούπερ» εμπειρία κάπου στα… κρυφά, ενδέχεται ωστόσο να αναδείξει ζητήματα με πρόσωπα που σε ζηλεύουν και δεν εκφράζουν τα θέλω τους «στα ίσα» αλλά καταφεύγουν σε συνομωσίες.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζεται από Άρη και Πλούτωνα, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου μπορεί να συμβούν τα… πάντα, με τις νοητικές «κόντρες» να αναδεικνύονται σε ένα πρώτης τάξεως αφροδισιακό! Ίσως βέβαια να μην έχεις άμεση ανάμιξη αλλά περισσότερο έναν υποστηρικτικό ρόλο σε φίλο/η που περνά «των παθών του τον τάραχο». Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε ζητήματα υγείας και διατροφής κι αν σου προκύψει το οτιδήποτε –από δυσανεξία μέχρι… μάτιασμα- να ανατρέξεις πρώτα σε μια παραδοσιακή αντιμετώπιση του θέματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου «μπολιάζεται» με την ενέργεια του Άρη και του Πλούτωνα κι ίσως να χρησιμοποιήσεις τα θέλγητρά σου, είτε για να πετύχεις «εδώ και τώρα» έναν σημαντικό στόχο σου, είτε για να προλάβεις τους ανταγωνιστές σου, πρόσεξε ωστόσο μήπως πέσεις θύμα μιας φορτικής παρενόχλησης. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να αξιολογήσεις μια φιλία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, με βάση όχι το πρακτικό κομμάτι της αλλά κυρίως τα συναισθήματα που την διέπουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναβρεθείς με παλιούς/ες γνώριμους/ες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο προδιαθέτει για μια ημέρα με αυξημένες απαιτήσεις, αφού θα πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να συμβιβάσεις τον ρεαλισμό με τις… αγκαλιές, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου φέρνει επικοινωνιακές προκλήσεις με ερωτικό «άρωμα», ίσως μάλιστα να μπεις κι εσύ στον πειρασμό να «κυνηγήσεις» κάτι σε ταξίδι ή το διαδίκτυο Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ρούχα ή αξεσουάρ που θα τονίσουν το σεξ απήλ σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου το πάθος περισσεύει, από πλευράς σου όμως, έχοντας έξτρα κίνητρα plus την γοητεία σου, θα έχεις και την δυναμική για να «σαρώσεις» σε όλα τα μέτωπα. Από την άλλη πλευρά θα χρειαστεί σίγουρα να κοντράρεις συμπεριφορές που υπαγορεύονται από αντιζηλία αλλά και να «μαζέψεις» την ζήλεια σου, που είναι πάντα ένας κακός σύμβουλος.. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε θέλει να… τριγυρνάς σε παλιά στέκια, αναζητώντας τις χαμένες στιγμές του παρελθόντος σου και θα συναντήσεις όντως πρόσωπα με τα οποία έχετε αφήσει… κάτι στην μέση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη απέναντί σου να παθιάζεται υπέρ το δέον, είναι πιθανό να ξεσπάσει μια αντιζηλία, είτε στις σχέσεις, είτε στην οικογένειά σου κι επειδή το πάθος και ο φανατισμός περισσεύουν θα σου είναι δύσκολο να κουμαντάρεις τα πρόσωπα ή τις καταστάσεις. Μπορείς ωστόσο και να «το κάψεις» με… ενδιαφέρουσα παρέα! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε προσανατολίζει σε ζητήματα τροφοδοσίας και κάλυψης των αναγκών σου, ενώ μπορεί να σου επιστραφούν και κάποια χρήματα ή να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να ρυθμίσεις ζητήματα ακίνητης περιουσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο συντηρεί το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις συνεργασίες και γενικότερα στο τι κάνουν οι άλλοι για σένα και τι εσύ για αυτούς και όλα αυτά επενδυμένα με… μπόλικο συναίσθημα, ίσως μάλιστα να δημιουργηθεί κι ένας ενωτικός πυρήνας κόντρα σε έξωθεν απειλές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου «ταράζει τα νερά» σε εργασιακά θέματα, όπου από την μια πλευρά έχοντας κίνητρο και ζέση θα καταφέρεις πολλά μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο, από την άλλη όμως δεν θα λείψουν και οι παρενοχλήσεις -ενίοτε και σεξουαλικές- που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει σε εγρήγορση, τόσο στα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σου, αφού αναμένονται έκτακτες καταστάσεις και προκλήσεις, χωρίς να αποκλειστεί και ένα «θερμό επεισόδιο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ή με κάποιον/α που μπλέκεται στα προσωπικά σου. Το ζητούμενο ωστόσο είναι να κάνεις έρωτα κι όχι πόλεμο, οπότε… κανόνισε! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή με εργασιακά θέματα, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, ρώτα τους… παλιότερους που ξέρουν!

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζεται από τον Άρη και τον Πλούτωνα, όλα ξεκινούν «μέλι-γάλα» αλλά μπορεί εύκολα να γίνετε «μαλλιά κουβάρια» στην οικογένεια, εξ αιτίας μιας αντιζηλίας ή μιας διαφωνίας επί των οικονομικών. Επιπλέον, η ικανοποίηση ενός πάθους σου δεν θα τους βρει όλους σύμφωνους. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο αναδεικνύει προσωπικά θέματα κι ευαισθησίες, ίσως μάλιστα να εμψυχώσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, το θέμα όμως είναι ποιος/α θα στηρίξει ψυχολογικά κι… εσένα!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/07 : Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ