ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/08 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και ένα συλλογικό εγχείρημα, που θα ξεκινήσει «επαναστατικά» για να… προσγειωθεί στην συνέχεια, αφού στην θεωρία όλα είναι εύκολα. Επιπλέον μπορεί να ασχοληθείς και με προσωπικά ζητήματα φίλων. Παράλληλα, στα εργασιακά σου, ο Ήλιος στην Παρθένο «δουλεύει» για σένα και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου. Ίσως μάλιστα να πετύχεις μια συμφωνία η ρύθμιση που σου λύνει τα χέρια, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι προοπτικές για να βρεις μια δουλειά, που σε εκφράζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στα πράγματα, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να αποκρούσεις θέσεις που αντίκεινται στις δικές σου. Εξ άλλου… δημοκρατία έχουμε, φαίνεται μάλιστα πως οι ποικίλες «κόντρες» θα σου βγουν τελικά σε καλό, αναδεικνύοντας τις φιλοδοξίες σου σε πρώτη επιλογή και για τους άλλους. Παράλληλα βέβαια με τον Ήλιο στην Παρθένο μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και στις δημιουργίες σου ή σε εκείνα που σε ευχαριστούν, έχοντας μάλιστα και μια καλή παρέα να σε συντροφεύει στο «σήμερα» αλλά και τα… όνειρά σου για το αύριο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις προς κάθε κατεύθυνση, καλό είναι όμως να μείνεις και λίγο στην.., ουσία κι όχι να ασχολείσαι διαρκώς με το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος. Αντίθετα επικεντρώσου σε εκείνα που προάγουν τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο «φωτίζει» τα θέματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, με θετικές προοπτικές.. Επιπλέον, μπορεί να βρεις τις «άκρες» σου σε ζητήματα που αφορούν τα περιουσιακά ή πολεοδομικά ζητήματα αλλά και να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο προσδίδει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου κι αν αναζητάς χρηματοδότες ή εγγυητές, θα πετύχεις τον στόχο σου. Επιπλέον μπορεί να σου γίνει μια όχι και τόσο συνηθισμένη οικονομική πρόταση αλλά μπορεί να ξοδέψεις τα χρήματά σου για να ικανοποιήσεις κάποιο «βίτσιο» σου! Παράλληλα, με τον Ήλιο στην Παρθένο οι δημόσιες σχέσεις σου βελτιώνονται –το ίδιο και οι γνώσεις σου γύρω από πρακτικά ζητήματα- ίσως μάλιστα η παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να γίνει αφορμή για να ενημερωθείς και να δοθούν λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα, που την μια λένε άσπρο και την άλλη μαύρο, πριμοδοτώντας μια αστάθεια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα προς στιγμή να εκνευριστείς εξ αιτίας συμπεριφορών ή αντιδράσεων των άλλων, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε πτοήσει, αφού τελικά οι διαβουλεύσεις και οι ζυμώσεις θα σε ευνοήσουν! Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σε καλεί να κάνεις μια έρευνα αγοράς, προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο για σένα, ενώ είναι πιθανό να καταφύγεις στην βοήθεια των ειδικών για να επιλυθεί με τον σωστό τρόπο ένα οικονομικό σου ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου «φωτίζει» τα ταλέντα σου και κατά την διάρκεια της ημέρας θα χρειαστεί να αναλάβεις την πρωτοβουλία σε ποικίλα ζητήματα, είτε τεχνικής φύσεως είτε… ιατρικής! Κατά τα άλλα βέβαια, θα υπάρξουν και περιπτώσεις όπου ένα αθώο ψέμα αρκεί για να νοιώσουν όλοι/ες καλύτερα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου αλλά τελικά, όπως θα διαπιστώσεις, τα πράγματα θα επανέλθουν στις πρότερες ισορροπίες τους. Φρόντισε ωστόσο να μην ταλαιπωρήσεις την υγεία σου με καταχρήσεις, αφού είναι ασταθής.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» και επιπλέον διλήμματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αν όμως δεν πάρεις τα πράγματα και τόσο στα σοβαρά και τα αφήσεις να «κυλήσουν», θα μείνεις σίγουρα με το… χαμόγελο της ικανοποίησης στα χείλη! «Παίζει» βέβαια και το να ανησυχήσεις από «σκανταλιές» των αγαπημένων σου! Παράλληλα, με τον Ήλιο στην Παρθένο, ένα παρασκηνιακό «αλισβερίσι» θα σου αποκαλύψει ενδιαφέροντα μυστικά. Επιπλέον, θα σου δοθούν εναλλακτικές σε θέματα υγείας ή διατροφής, μέσω ατόμων, που ξέρουν πολλά γύρω από το θέμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που σίγουρα θα σε «ξεβολέψει» ή θα σε ενοχλήσει, από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να «ανοίξεις» τον χώρο σου στο κοινό και να κάνεις κάποιες αλλαγές που είχες από καιρό στο μυαλό σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που διακρίνονται για τις ειδικές γνώσεις τους αλλά και για την καπατσοσύνη τους και δεν αποκλείεται να σου δοθούν ιδέες και λύσεις που θα διευρύνουν συνολικά τις προοπτικές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να αυξήσει τις επαφές σου, ενώ ένα μικρό ταξίδι θα σου προσφέρει το «αλατοπίπερο», ίσως και την… ελαφρότητα που λείπει από την ζωή σου! Φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις όλον τον χρόνο σου με συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων» αλλά να επικεντρωθείς σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα, ξεκινώντας από την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, με τον Ήλιο στην Παρθένο οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις οτιδήποτε σε «ανεβάζει» στα μάτια της κοινωνίας αλλά και να έρθεις σε επαφή με «ισχυρούς» κύκλους που θα σε προωθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου φέρνει οικονομικές βοήθειες και παροχές από τους άλλους, από την άλλη πλευρά όμως σε κάνει λιγότερο εγκρατή κι… επειδή το χρήμα πρέπει να «γυρίζει» δεν αποκλείεται τελικά να τα ξοδέψεις όλα, για να ικανοποιήσεις μια «εξεζητημένη» ανάγκη ή επιθυμία σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σε καλεί να ταξιδέψεις αλλά και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, αφού μεταξύ των «αδιάφορων» γνωριμιών, θα συναντήσεις και άτομα πολύ ενημερωμένα για ζητήματα που απασχολούν κι εσένα, ίσως μάλιστα να σου ανοίξουν και «πόρτες» που δεν είχες στα υπόψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου ενεργοποιεί τις… παραξενιές σου, συνάμα όμως σε χρίζει «το πρόσωπο της ημέρας» με τις προκλήσεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Έσο έτοιμος/η λοιπόν για εκπλήξεις και αιφνιδιασμούς, αν μάλιστα είσαι εσύ ο εισηγητής τους, θα έχεις το πλεονέκτημα. Στην περίπτωση δε που κινηθείς «συντηρητικά», το μόνο που θα πετύχεις είναι να τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα σχετικά με τα οικονομικά σου, μέσα από επαφές και διαμεσολαβήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ενίσχυση σε είδος.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου καθιστά βασική προτεραιότητά σου την δικτύωση και τις δημόσιες σχέσεις σου, αφού μέσω αυτών πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για σένα σε πολλούς τομείς. Φαίνεται μάλιστα πως μια συμφωνία ή μια νομική πράξη θα σου δώσει το «οκ» για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο προσδίδει μια αστάθεια στην υγεία σου γι’ αυτό κάνε σωστή κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να μην εξαντληθείς κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο, μην διστάσεις να το πράξεις αφού έτσι θα φορτώσεις τις «μπαταρίες» σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/08 : σημερα Βρίσκεις τρόπους να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ