ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια μηδενιστική φάση, που βέβαια είναι προοίμιο της αναγέννησής σου κι έτσι να το δεις. Κι εδώ δεν χωράνε ημίμετρα, ρίξε λοιπόν «μαύρη πέτρα» πίσω σου, τελειώνοντας οριστικά με τις παλιές καταστάσεις και τις παθογένειες που τις συνοδεύουν, αφού αν μείνουν υπόλοιπα θα σε «κυνηγάνε» όπου κι αν… πας! Επιπλέον βέβαια μπορείς να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια ή να μάθεις πράγματα για τους «κακούς» που σε ταλαιπώρησαν και σε ταλαιπωρούν ακόμη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου αναθέτει ένα δυσάρεστο καθήκον.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να «ξεψαχνίσεις» το παρασκήνιο, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια εκμυστήρευση που θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα» αλλά θα σου δώσει και το έναυσμα για να απαλλαγείς από «τοξικά» πρόσωπα! Επιπλέον οφείλεις να επικεντρωθείς στην διατροφή και την υγεία σου, «κόβοντας μαχαίρι» κάποιες δράσεις ή συνήθειες που την επιβαρύνουν αλλά και προσέχοντας μην εκτεθείς σε μολυσματικούς παράγοντες.. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου φέρνει μια δυσάρεστη είδηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να εγείρει ένα σοβαρό θέμα με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή να θέσει τέλος σε μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συμμετέχεις. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί από την πλευρά σου να ψάξεις τα πράγματα, αφού πίσω τους κρύβονται «σκοτεινές» προθέσεις ή παιχνίδια χειραγώγησης αλλά αν κρίνεις πως δεν έχεις τα μέσα και τον τρόπο να αντιπαρατεθείς με το «κακό», είναι προτιμότερο να απέχεις και να πας παρακάτω. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μια «μοιραία» αναπροσαρμογή στα οικονομικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου στην ζωή σου, ίσως μάλιστα να συμβεί κάτι που θα σε στενοχωρήσει ή να συνειδητοποιήσεις ότι στην καριέρα σου «το παιχνίδι είναι στημένο», αφού θα βγουν στην επιφάνεια διάφορες «βρωμιές». Μπορείς φυσικά να συνταχθείς με τους «κακούς», υπολογίζοντας σε προστασία και εξασφαλίσεις αλλά ακολουθώντας έναν τέτοιο δρόμο κάποια στιγμή στο μέλλον θα χρειαστεί να πληρώσεις το τίμημα, οπότε… ξανασκέψου το! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να τερματίσει μια σχέση ή συνεργασία σου.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια «καταλυτική» εξέλιξη νομικής φύσεως ή το τέλος ενός κύκλου σπουδών, ενώ συνηγορεί σε μια ταλαιπωρία στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά και κακά συναπαντήματα, ιδιαίτερα αν «πας γυρεύοντας» στο άγνωστο. Επιπλέον, «παίζει» το ενδεχόμενο να πέσεις θύμα μιας κατασκοπευτικής δράσης σε βάρος σου, είτε στον «έξω» κόσμο, είτε στο διαδίκτυο αλλά ευκαιρίας δοθείσης θα μάθεις πολλά για την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου ζητά να αποφύγεις οτιδήποτε «τοξικό» στην διατροφή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα αναζωπυρώνει τα πάθη και τις εμμονές σου κι επειδή δεν είναι και τόσο «υγιεινό» να επιμένεις σε κάτι που «δεν τραβάει», πάρε την απόφαση να «σκοτώσεις» μια προοπτική, πριν σε «σκοτώσει» εκείνη. Όσο για τις νέες πρωτοβουλίες στα οικονομικά σου, κινήσου με γνώμονα το ότι υπάρχουν σίγουρα κάποιες κρυφές παράμετροι, που η γνώση τους θα σε προστατέψει, αντίθετα όμως η άγνοιά τους θα σε κάνει να «την πατήσεις» άσχημα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διερευνήσεις εξονυχιστικά το που και το πώς έμπλεξε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει τετελεσμένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις, αφού τα πολλά διπλωματικά δεν «περνάνε», ούτε μπορεί να διαπραγματευτείς μια υπόθεση στην οποία όλα είναι προαποφασισμένα. Αν πάλι μπεις στον πειρασμό να κλείσεις τα μάτια σε «βρώμικες» πρακτικές, να θυμάσαι ότι… όλα εδώ πληρώνονται! Ίσως βέβαια οι εξελίξεις να αφορούν κυρίως σε έναν δικό σου άνθρωπο που έχει μπλέξει άσχημα .Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί καταλυτικές εξελίξεις στην οικογένεια ή σε ένα περιουσιακό σου θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ο τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου στα εργασιακά σου κι αν δεν πρόκειται για κάτι «αναπότρεπτο» που προκύπτει από τις γενικότερες συνθήκες, άρχισε να ψάχνεις για το ποιος/α σου… σκάρωσε την βρωμοδουλειά! Αν πάλι μπεις στον πειρασμό να μετέλθεις «σκοτεινών» μέσων, να θυμάσαι ότι «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες»! Επιπλέον, καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις για την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει κακά μαντάτα για ένα γείτονα ή συγγενή σου, από την άλλη όμως σε βοηθά να μάθεις ένα μεγάλο μυστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ο τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε φορτίζει συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις μηδενιστικά, αν δεις ότι κάτι δεν σου «βγαίνει». Ωστόσο θα είναι χειρότερα αν επιμείνεις στα αρχικά σχέδιά σου, αφού κινδυνεύεις να πιαστείς στην «μέγγενη» ενός αυτοκαταστροφικού πάθους, είτε στα προσωπικά σου, είτε στα οικονομικά σου. Επιπλέον, οφείλεις να δώσεις έμφαση στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να παρέμβεις άμεσα για να το προστατέψεις από τους «κακούς». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει ένα αίσθημα στέρησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταγωνιστή στις εξελίξεις σε μια ημέρα που χαρακτηρίζεται από την σύγκρουση της «σκοτεινής» πλευράς με την φωτεινή και μένει να βρεθείς στην… σωστή πλευρά της Ιστορίας. Κι αυτό γιατί το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε φέρνει προ τετελεσμένων και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ενός «ξεκαθαρίσματος», τόσο στα προσωπικά σου, όσο και σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα. Αν όμως κάτι τελειώνει, κάτι άλλο ξεκινά και σε αυτό να ποντάρεις, κόβοντας κάθε δεσμό με το «αμαρτωλό» παρελθόν. Η αναγέννησή σου είναι το πρώτο ζητούμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε θέλει πολύ πιο καχύποπτο/η σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σου, αφού η αθωότητα… λείπει σε ταξίδι, ενδέχεται ωστόσο να συμβάλλει και σε εκμυστηρεύσεις ή αποκαλύψεις. Επιπλέον, στις ενδεχόμενες μετακινήσεις αλλά και στις διαδικτυακές συναλλαγές σου, καλό είναι να προσέχεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστα συναπαντήματα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση που θα σε στενοχωρήσει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει περισσότερες υποχρεώσεις και πρέπει να κατανείμεις σωστά τον χρόνο σου για να μην «τα παίξεις».

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και καλό είναι μην αναλάβεις πρωτοβουλίες σε τομείς που δεν γνωρίζεις, αφού η υπόθεση μπορεί να είναι «στημένη». Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να ωφεληθείς από ζημιές ή απώλειες άλλων αλλά και να ρυθμίσεις τις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις σου «μια κι έξω». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ανακινεί ζητήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όσο πιθανό είναι να κλείσει ένας κύκλος σε αυτές, άλλο τόσο είναι να γνωρίσεις κάποιον/α που έχει την «φωλιά» του… πολύ λερωμένη!

 

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡA 14/04: Εφάρμοσε τις αλλαγές που επιθυμείς ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ