Σε Αυστραλία, Ευρώπη και Αμερική θα ταξιδέψει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η διακεκριμένη και τόσο αγαπητή ερμηνεύτρια -όχι μόνο στο κοινό της Ελλάδας αλλά διεθνώς- γνωστή για την τόσο ξεχωριστή φωνή της αλλά και την υπέροχη σκηνική της παρουσία, ξεκινάει μία παγκόσμια περιοδεία, με τις αποσκευές της γεμάτες με τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια.

Η περιοδεία της χαρισματικής Ελληνίδας ερμηνεύτριας, με τις τόσο υψηλές προδιαγραφές, η οποία πρωτοστατεί στην ελληνική μουσική σκηνή εδώ και 48 χρόνια, ξεκινάει την περιοδεία της τον Φεβρουάριο από την Αυστραλία όπου συμμετέχει στα δύο πιο γνωστά φεστιβάλ της Ωκεανίας.

Πρώτη στάση στις 19 Φεβρουαρίου, στο πολιτισμικό Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϊ και εν συνεχεία στο υπέροχο Φεστιβάλ Antipodes στη Μελβούρνη στις 25 Φεβρουαρίου.

Τον Μάρτιο θα συναντήσουμε την Άλκηστης Πρωτοψάλτη στην Ευρώπη. Η περιοδεία της ξεκινάει από το Βουκουρέστι στις 12 Μαρτίου. Ακολουθεί το Λονδίνο στις 21 Μαρτίου και οι Βρυξέλλες στις 23 Μαρτίου.

Σε αυτές τις συναυλίες θα ακουστούν τραγούδια από το ανεξάντλητο ρεπερτόριο της Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Τραγούδια που έχει αγαπήσει με πάθος κοινό της.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα συνοδεύεται από πέντε εξαιρετικούς μουσικούς, σπουδαίοι σολίστες ο καθένας στο είδος του.

Τον Απρίλιο η ερμηνεύτρια που είναι γνωστό πλέον ότι την ακολουθούν τρεις γενιές, ταξιδεύει στην Αμερική μαζί με τον ξεχωριστό Δημήτρη Μπάση.

Μαζί με μία διεθνή ομάδα σπουδαίων μουσικών θα παρουσιάσουν γνωστά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου και άλλων γνωστών συνθετών αλλά και τα αγαπημένα μας δικά τους.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ