Ο Νίκος Αντύπας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο και δεν πρόλαβε να δει τη νέα συνεργασία του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να κυκλοφορεί.

Η συνεργασία του Νίκου Αντύπα και της Άλκηστης Πρωτοψάλτη υπήρξε θρυλική. Κι ενώ περιμέναμε την νέα δισκογραφική σύμπραξή του, ο Νίκος Αντύπας ξαφνικά έφυγε από τη ζωή…

Με το τραγούδι «Ελεύθερος Ξανά», η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει με ένα χρωστούμενο και μία υπόσχεση.

«Είχαμε ξεκινήσει μήνες πριν και δουλεύαμε στο studio τη καινούργια του δισκογραφική δουλειά! Ώρες πρόβας – επεξεργασίας της φαντασίας, των στίχων και της έκφρασης.

Όρθιος πίσω από το τζάμι του studio να με συμβουλεύει, να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ήθελε να αφήσει το καινούργιο του αποτύπωμα, όπως έλεγε χαμογελώντας…

Ένα πρωί στο ραντεβού μας δεν ήρθε. Ξαφνικά σαν κεραυνός έσκασε η είδηση…. Παγώσαμε… κι όλα έμειναν στην μέση.

Τρυφερέ και ονειροπόλε φίλε μου σαν το νερό ήρθες και σαν αγέρας έφυγες. Το αποτύπωμα σου ανεξίτηλο: “Ελεύθερος ξανά παντού και πουθενά”. Ό, τι έμεινε μισό θα ολοκληρωθεί! Στο υπόσχομαι!», δηλώνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Εμμανουέλα, ολοκληρώνουν ό, τι έμεινε μισό.

Λέει η Εμμανουέλα: «Ήρθε μία μέρα όπως πάντα και μου είπε “μικρή έλα να ακούσεις”. Ήταν οι καινούργιες του μελωδίες, τα καινούργια του τραγούδια!

Την πρώτη εβδομάδα που έφυγε από κοντά μας δεν μπορούσα καν να ακούσω μουσική. Πλέον δεν περνάει μέρα που να μην ταξιδεύω με τα τραγούδια του, μ’ έναν τρόπο που ποτέ δεν τον περίμενα. Ξαφνικά έγινα μέρος τους! Όσα είχαμε πει και όσα οραματιζόταν θα γίνουν πραγματικότητα!

Μαζί μου συνεχίζει ότι αφήσατε μετέωρο η αγαπημένη σου Άλκηστη. Μπαμπά μου, έγινε κοινό μας το όνειρό σου και με ταξιδεύει κοντά σου!».

Τους στίχους του «Ελεύθερος Ξανά» υπογράφει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

«Ελεύθερος ξανά από όλα τα δεσμά, από έναν άνθρωπο μικρό το θαύμα ξεκινά… Ελεύθερος ξανά, παντού και πουθενά, δυο άνθρωποι μαζί κινούν βουνά…»

Το νέο τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ