Νέα διεθνής διάκριση για τη «Number One» τραγουδίστρια της Ευρώπης.

Η Έλενα Παπαρίζου, μια από τις εμπορικότερες και δημοφιλέστερες τραγουδίστριες στην Ελλάδα την τελευταία εικοσαετία, μας κάνει για ακόμα μια φορά υπερήφανους στο εξωτερικό.

Αυτή τη φορά το «Number One» της Ελλάδας εμφανίστηκε στην κεντρική ηλεκτρονική διαφημιστική πινακίδα της περίφημης Times Square στη Νέα Υόρκη ως πρέσβειρα στην παγκόσμια καμπάνια «EQUAL» του Spotify στην οποία συμμετέχουν άλλες 35 τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο.

Η καμπάνια έχει ως σκοπό να ενισχύσει τη «φωνή» των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία.

Για το λόγο αυτό, η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται και στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist «EQUAL Greece» στο Spotify στην οποία συναντάμε τις πρόσφατες επιτυχίες της «Μη» και «Για Ποια Αγάπη» που κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Το «Για Ποια Αγάπη» βρίσκεται επίσης στην international λίστα «EQUAL Global» που μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Έλενα Παπαρίζου απασχολεί την Αμερική.

Στο παρελθόν είχε καταφέρει να μπει στο Dance Chart του Billboard με το «My Number One», το τραγούδι με το οποίο κέρδισε το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2005.

Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που έχει διακριθεί στο εξωτερικό με τις κυκλοφορίες της, πολλές από τις οποίες έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες φτάνοντας τις πλατινένιες και χρυσές πωλήσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Σουηδία, η Νορβηγία, Δανία, η Φινλανδία και άλλες.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ