Μία εξαιρετική εμφάνισή από την Έλενα Τσαγκρινού στη σκηνή της Eurovision.

Εκρηκτική όσο ποτέ, η Έλενα Τσαγκρινού άναψε «φωτιά» στη σκηνή της Eurovision 2021 με το «El Diablo», το τραγούδι που μέσα σε λίγες ημέρες εκτοξεύθηκε στις πρώτες θέσεις των προγνωστικών για το φετινό τελικό.

Ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision ξεκίνησε επίσημα το βράδυ της Τρίτης 18 Μαΐου, με τη διεξαγωγή του Πρώτου Ημιτελικού και 16 χώρες να διεκδικούν τα δέκα εισιτήρια για το Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου 22 Μαΐου.

Μπροστά στα μάτια δεκάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών που συντονίστηκαν από όλη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο πλανήτη, η Έλενα Τσαγκρινού εκπροσώπησε την Κύπρο και ερμήνευσε το «El Diablo».

Στη σκηνή του «Rotterdam Ahoy», η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε τις εντυπωσιακές δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία έχει επιμεληθεί τις εμφανίσεις διεθνών stars και υπογράφει όλη την ενδυματολογική εικόνα της κυπριακής αποστολής.

Την Έλενα Τσαγκρινού πλαισίωσαν γυναίκες χορεύτριες σε μία δυναμική χορογραφία που σχεδίασε η Chali Jennings.

Το «El Diablo» έχουν υπογράψει οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Το τραγούδι εξιστορεί την περιπέτεια μιας κοπέλας που βρίσκει τον εαυτό της δέσμια σε μια σχέση εκμετάλλευσης.

Πρόκειται για την αιώνια πάλη του κακού με το καλό. Μέσα από αυτή την προβληματική σχέση και παρά την παράνοια που βιώνει, στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια, όπου αποζητάει βοήθεια για έξοδο και αποτίναξη των δεσμών σε μια πορεία για ελευθερία.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ