Η Έλενα Τσαγκρινού γέμισε τη σκηνή του «Rotterdam Ahoy» με την ενέργεια του «EL Diablo».

Με την Έλενα Τσαγκρινού και την αποστολή της Κύπρου ξεκίνησαν την Κυριακή 9 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας οι πρόβες για τη δεύτερη μέρα προετοιμασιών ενόψει των δύο ημιτελικών του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Η Έλενα Τσαγκρινού τραγούδησε για πρώτη φορά επί σκηνής το πολυσυζητημένο «EL Diablo», το τραγούδι με το οποίο εκπροσωπεί την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό και έδωσε μια γεύση από την άκρως φλογερή εμφάνιση που έχει ετοιμάσει για τον ημιτελικό της επόμενης εβδομάδας.

Στη σκηνή του «Rotterdam Ahoy» η Έλενα Τσαγκρινού φορά τις εντυπωσιακές δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία έχει επιμεληθεί τις εμφανίσεις διεθνών stars και υπογράφει όλη την ενδυματολογική εικόνα της κυπριακής αποστολής.

Την τραγουδίστρια πλαισιώνουν γυναίκες χορεύτριες σε μία δυναμική χορογραφία που σχεδίασε η Chali Jennings.

Η Έλενα Τσαγκρινού θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου.

Κατόπιν απόφασης των διοργανωτών για τη σειρά εμφάνισης των χωρών, η συμμετοχή της Κύπρου θα εμφανιστεί όγδοη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών πρακτορείων η πρόκριση της Έλενας Τσαγκρινού στο Μεγάλο Τελικό θεωρείται σχεδόν σίγουρα, ενώ μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πρόβας, οι αποδόσεις στέλνουν τη συμμετοχή της Κύπρου και το «El Diablo» στην κορυφαία δεκάδα του τελικού του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Το «El Diablo» έχουν υπογράψει οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ