Η Έλενα Τσαγκρινού είναι η πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων.

Για ακόμα μία φορά ξεπέρασε τα σύνορα η Έλενα Τσαγκρινού.

Περίπου ένα μήνα αφότου εντυπωσίασε στη σκηνή της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο με το «El Diablo», εμφανίστηκε σε μία από τις διαφημιστικές πινακίδες στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

Η νέα διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς μέσω της Panik Records, η Έλενα Τσαγκρινού έγινε η πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist «Equal Global» στο Spotify.

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι στην playlist με το «El Diablo», το οποίο συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του πορεία στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και το YouTube ανά την Ευρώπη, μετρώντας πάνω από 12 εκατομμύρια streams και περισσότερα από 22 εκατομμύρια views.

Το «El Diablo» εμφανίστηκε επίσης στο Top 10 της λίστας του Spotify με τα πιο viral τραγούδια παγκοσμίως τις ημέρες του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.
Συγχρόνως η Έλενα Τσαγκρινού πρωταγωνιστεί στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την «Equal Greece» και η φωτογραφία της κοσμεί το εξώφυλλο της λίστας.

Η παρουσία της Έλενας Τσαγκρινού στην Times Square έρχεται λίγες ημέρες αφότου η Panik Records και η Sony Music υπέγραψαν παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας για την τραγουδίστρια.

Παράλληλα η Έλενα Τσαγκρινού ετοιμάζει το καινούργιο της τραγούδι, ένα ντουέτο με τον ταλαντούχο νέο τραγουδιστή Δημήτρη Ταταράκη με τίτλο «Η Ζωή Συνεχίζεται», που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.ΠΗΓΗ