Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα μας καλεί να αναζητήσουμε την έννοια του έρωτα μέσα από τη χαρά της καθημερινότητάς μας.

H αγαπημένη Αλεξάνδρα Μπουνάτσα, την οποία γνωρίσαμε από τις ερμηνείες της στο δημοφιλές συγκρότημα Les Au Revoir, παρουσιάζει την ξεχωριστή δημιουργική της πλευρά και συστήνεται ξανά με το τραγούδι «Ένα Γύρο Τον Κόσμο».

Με το πρώτο της συνθετικό βήμα προτείνει ένα φωτεινό και χαρούμενο μουσικό ταξίδι που εκπέμπει ρυθμό και ενεργεία, εν αντιθέσει και σε πείσμα των καιρών που ζήσαμε.

Στη μελωδική της εξιστόρηση μας καλεί να αναζητήσουμε την έννοια του έρωτα μέσα από τη χαρά που πηγάζει από πράγματα της καθημερινότητάς μας. Όλα τα παραπάνω τα ντύνει αρμονικά με ήχους του κόσμου, έντονα κρουστά και πνευστά σε βαλκανικά ηχοχρώματα.

Το «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» είναι για την Αλεξάνδρα Μπουνάτσα το πρώτο από μία σειρά τραγουδιών που κλείνουν μέσα τους εμπειρίες ζωής των τελευταίων χρόνων.

Στο music video που συνοδεύει το τραγούδι την ακολουθούμε σε ένα οδοιπορικό που εκτυλίσσεται σε όμορφες γωνίες της χώρας μας. Εκεί η Αλεξάνδρα έχει μια απρόσμενη συνάντηση, μια νέα φιλία γεννιέται, μια εγκαταλελειμμένη ψύχη βρίσκει σπιτικό και με αυτό τον μοναδικό τρόπο ελπίζει να ευαισθητοποιήσει όλους εμάς στο μεγάλο πρόβλημα της εγκατάλειψης των κατοικίδιων ζώων.

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα με το πρώτο της single, «Ένα Γύρο τον Κόσμο»μ θα συντροφεύσει μελωδικά όλα τα καλοκαιρινά μας μουσικά ταξίδια, θέτοντας μας παράλληλα μερικά ερωτήματα:

«Εσένα, ποιος είναι ο κόσμος σου;»
«Εσύ, για ποιο λόγο θα έκανες ένα γύρο τον κόσμο;»
«Έχεις τον χάρτη… σου λείπει η πυξίδα;»
«Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρες το αμάξι και όπου σε βγάλει;»

Το single «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Plus Rec με τη διανομή της Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ