Η Αναστασία επιστρέφει με νέο τραγούδι μετά τη σαρωτική επιτυχία του «Αμαρτίες».

Μέσα σε λίγους μήνες, έχει κάνει όλη την Ελλάδα να μιλάει γι’ αυτήν. Η Αναστασία είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας αυτήν την περίοδο και όχι άδικα.

Η 19χρονη τραγουδίστρια μας συστήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο μέσα από το TikTok, δίνοντας στον κόσμο ένα μικρό teaser από τις «Αμαρτίες» της.

Οι «Αμαρτίες» της Αναστασίας αγαπήθηκαν δυνατά και έγιναν Νο. 1 στα ελληνικά ραδιόφωνα, Νο. 1 στα trends του YouTube με πάνω από 20 εκατομμύρια συνολικές προβολές και διπλά πλατινένιες σε ψηφιακές πωλήσεις.

Η στιγμή για τη νέα επιτυχία της Αναστασίας έφτασε και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Ένα teaser του «Λίγο Λίγο» στο TikTok ήταν αρκετό για να συγκεντρώσει πάνω από 3.500 αναδημοσιεύσεις και πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Το «Λίγο Λίγο» υπογράφουν το δίδυμο του Γιώργου Καλογεράκου και της Daphne Lawrence, οι οποίοι χάρισαν στην Αναστασία τις «Αμαρτίες».

Το άκρως εντυπωσιακό music video του τραγουδιού μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, συνδυάζοντας την boho και και την παραδοσιακή αισθητική με έναν τρόπο που δένει άρτια με το σήμερα μέσα από τη σκηνοθετική ματιά της Bodega Visuals.

Το «Λίγο Λίγο» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ