Η Αναστασία σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της με τις «Αμαρτίες».

«Αμαρτίες» από… πλατίνα για την Αναστασία, την πιο πολυσυζητημένη πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια της φετινής χρονιάς.

Η 18χρονη Αναστασία έχει καταφέρει μέσα σε μόλις ένα μήνα να ακούγεται παντού με το δισκογραφικό ντεμπούτο της.

Η επιτυχία «Αμαρτίες» ξεκίνησε τη διαδρομή της μέσα από το TikTok, στο οποίο έγινε viral πριν κυκλοφορήσει και σήμερα διαθέτει περισσότερες από 20.000 αναδημοσιεύσεις και 15 εκατομμύρια προβολές του ίδιου τραγουδιού.

Στο YouTube οι «Αμαρτίες» έχουν συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια views, ενώ από 3 εκατομμύρια streams αντίστοιχα είναι streams που έχει καταγράψει το τραγούδι στην πλατφόρμα του Spotify.

Η Αναστασία έχει κυριαρχήσει επίσης με την επιτυχία της “Αμαρτίες” στην πρώτη θέση του chart του Shazam για την Ελλάδα για πάνω από 35 συνεχόμενες ημέρες και έχει εκτιναχθεί στο Top 10 του Ελληνικού Airplay Chart, όπως καταγράφεται εβδομαδιαίως από τη Mediainspector.

Αναμφίβολα πρόκειται περί επιδόσεων ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα και ειδικά για έναν πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη όπως η Αναστασία, η οποία έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες εβδομάδες.

Τη φρενήρη πορεία της ανερχόμενης τραγουδίστριας επισφραγίζει μία ακόμα διάκριση. Το single «Αμαρτίες» χρειάστηκε μόλις πέντε εβδομάδες από την κυκλοφορία του για να καταφέρει να γίνει πλατινένιο, σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της IFPI.

Τη μουσική και τους στίχους του «Αμαρτίες» υπογράφουν η Daphne Lawrence και ο Γιώργος Καλογεράκος, ενώ το μουσικό βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά ο Γιάννης Παπαδάκος.

Το single «Αμαρτίες» της Αναστασίας κυκλοφορεί κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ