Η φωνή της σειράς «Αυτή Η Νύχτα Μένει» κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της.

Η Αφροδίτη Χατζημηνά στέλνει τα πιο μουσικά και δυναμικά «Χαιρετίσματα», μέσα από το νέο της single και music video.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια παρουσιάζει ένα φρέσκο λαϊκό τραγούδι, σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και σε στίχους του Δημήτρη Τσάφα.

Το «Χαιρετίσματα» συνοδεύεται από ένα ευφάνταστο music video, που συνδυάζει τo black-and-white με το χρώμα και τον ρυθμό του τραγουδιού, το οποίο σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης.

«Χαιρετίσματα να δώσεις στον καινούργιο έρωτά σου, τι περίμενες να πέσω στα πατώματα… Θα βγω έξω να γιορτάσω, να τα πίνω στην υγειά σου, χαιρετίσματα ήσουν μόνο ελαττώματα…»

Η Αφροδίτη Χατζημηνά έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και με τις live εμφανίσεις της δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες. όπως ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Γιάννης Πλούταρχος.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Αφροδίτη Χατζημηνά ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «YTON The Music Show» δίπλα στον Νίκο Βέρτη.

Επίσης, συνεχίζει να μαγεύει με τις ερμηνείες της σε αγαπημένα και θρυλικά λαϊκά τραγούδια των ‘80s στην τηλεοπτική σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει» του Alpha, όπου ντουμπλάρει μουσικά την πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη που υποδύεται την Ζέτα.

Το «Χαιρετίσματα» κυκλοφορεί  στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ