Η αισθαντική φωνή της Βιολέτας Ίκαρη και η νοσταλγική μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου ντύνουν το τραγούδι της νέας σειράς «Γλυκάνισος».

Η Βιολέτα Ίκαρη ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων αρχής της σειράς «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ, σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη.

Ο «Γλυκάνισος» είναι ένα ethnic τραγούδι, γεμάτο άρωμα Ελλάδας και Μεσογείου, εμπνευσμένους στίχους και μεστή ερμηνεία, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, με έντονο ελληνικό χρώμα και ερωτισμό, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της σειράς Σταύρου Ποταμάρη.

Η σειρά «Γλυκάνισος» κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, και από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 θα σκορπίζει το μεθυστικό άρωμά του στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Ο έρωτας, που γεννιέται στη Λέσβο ανάμεσα στον Μυτιληνιό Στρατή και τη Σύρια πρόσφυγα Ραζάν, ξεδιπλώνεται μέσα από το σενάριο του Γιώργου Κυρίτση, ενώ ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών πρωταγωνιστεί στην παραγωγή της Tanweer Productions.

Η υπόθεση της σειράς

Ένα πλοίο πέφτει σε φουρτούνα. Ένας καταυλισμός προσφύγων γίνεται στόχος εμπρηστών. Δύο τραγικά γεγονότα συνηγορούν για να συναντηθούν οι δρόμοι του Στρατή και της Ραζάν. Μία επίθεση είναι η αφορμή για να ξεκινήσει ο μεγάλος έρωτάς τους.

Ο Στρατής Δεμίρης (Γιώργος Παπαγεωργίου) είναι υποπλοίαρχος σε ένα πλοίο που ναυαγεί μεσοπέλαγα. Οι τραγικές συνέπειες του ναυαγίου, εκτός από την καριέρα του πλήττουν και το γάμο του. Η Λέσβος, το νησί απ’ όπου κατάγεται και μένει μόνιμα η οικογένειά του, είναι μονόδρομος για εκείνον.

Η Ραζάν Ναζάλ (Έλενα Πιερίδου) είναι Σύρια πρόσφυγας. Όταν ο καταυλισμός που μένει στη Μυτιλήνη τυλίγεται στις φλόγες, βιώνει μια τραγική απώλεια.

Ο Στρατής γυρνά κοντά στην οικογένειά του στη Μυτιλήνη και ένα βράδυ δέχεται επίθεση από αγνώστους. Η σωτήρια επέμβαση του Καρίμ (Χρήστος Κοντογιώργης), συντρόφου της Ραζάν, τον σώζει από βέβαιο θάνατο.

Η πρώτη συνάντηση του Στρατή και της Ραζάν είναι η αρχή μίας δύσκολης πορείας για τους δυο τους. Ένας χριστιανός. Μία Μουσουλμάνα. Τους χωρίζουν η πίστη, τα ήθη, τα έθιμα, οι κουλτούρες. Τους ενώνει η δυνατή αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Η αγάπη αυτή θα πρέπει να παλέψει πολύ για να επιβιώσει.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Έλενα Πιερίδου, Κώστας Κόκλας, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Αιμιλιανός Σταματάκης. Στον ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη. Στον ρόλο του Πάρη Τριανταφύλλου, ο Τεό Αλεξάντερ

ΠΗΓΗ