Η Γιώτα Νέγκα αποκαλύπτει στο Θέατρο Άλσος τις «Κρυφές Γωνιές» του κόσμου της.

Η Γιώτα Νέγκα για πρώτη φορά στο Θέατρο Άλσος από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:00 για λίγες παραστάσεις.

Στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που οι συντεταγμένες του χώρου γίνονται το σημείο αναφοράς της σύγχρονης μουσικής ιστορίας. Εκεί που τέμνεται η ενέργεια των παλιών ρεμπετάδικων με αυτή των μετέπειτα μπουάτ, των σύγχρονων μουσικών σκηνών και των μικρών αυτοσχέδιων καταστάσεων.

Η Γιώτα Νέγκα γαλουχήθηκς από τους ήχους του μπουζουκιού του Γιώργου Ζαμπέτα και τα jazz ένστικτα της Nina Simone. Έμαθς να τραγουδά μελετώντας τους αμανέδες των Σμυρνιών αλλά και τα τρυφερά κρεσέντο της Βίκυς Μοσχολιού.

«Ενηλικιώθηκε» μέσα από το συνειρμικό λόγο του Μάνου Χατζιδάκι και το ρομαντικό ρεαλισμό της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Διάβασε τις πρώτες ρου παρτιτούρες γραμμένες από τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και έφτασε να τραγουδά τις σκέψεις του Σταμάτη Κραουνάκη, του Οδυσσέα Ιωάννου, του Θέμη Καραμουρατίδη, του Θοδωρή Γκόνη, του Νίκου Μωραΐτη.

Σας μοιάζουν μεγάλες αυτές οι αποστάσεις; Κι όμως, δεν είναι.

Είναι ένας δρόμος φτιαγμένος από διαφορετικές υφές και χρώματα που συνθέτουν τον κόσμο της Γιώτας Νέγκας. Έναν κόσμο φτιαγμένο από φως, με πολλές «Κρυφές Γωνιές» που περιμένουν να συστηθούν.

Αυτές που θα αποκαλύψει η Γιώτα Νέγκα για πρώτη φορά φέτος, στη σκηνή του Άλσους. Σε μια «χειροποίητη παράσταση», με όλα τα αντιθετικά υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένη.

Πληροφορίες

Θέατρο Άλσος
Ευελπίδων 4, Κυψέλη
Πεδίον του Άρεως

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
210 8831487 & 210 8227471

Από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:00

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο του viva.gr, τα καταστήματα Public και στα ταμεία του θεάτρου.

ΠΗΓΗ