Μια μοναδική μουσική βραδιά με πρωταγωνίστρια τη Γλυκερία.

Το «Σπίτι Με Το Mega» υποδέχεται το Σάββατο 10 Απριλίου στις 21:00 την πιο αυθεντική λαϊκή φωνή της Ελλάδας, τη Γλυκερία.

Η ερμηνεύτρια, με τη χαρισματική φωνή και τη σπουδαία πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του Mega ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο μεγάλες επιτυχίες του λαϊκού, του σμυρναίικου, του παραδοσιακού αλλά και του πιο σύγχρονου τραγουδιού.

Από τα «Ό,τι Και Να Γίνει Θυμήσου», «Μέχρι Να Βρούμε Ουρανό», «Δεν Έχω Πολλά» μέχρι το «Ό,τι Αγαπώ Είναι Δικό Σου», η Γλυκερία ξεδιπλώνει το άλμπουμ της μακρόχρονης μουσικής της καριέρας στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Δίπλα της θα βρεθούν σπουδαίοι καλλιτέχνες: η Μελίνα Κανά, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Κώστας Καραφώτης και η Demy.

Στην παρέα τους θα βρεθεί και ο Δημήτρης Σταρόβας, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Στέλιος Φωτιάδης.

Ακόμα, συμμετέχουν οι σολίστες Ανδρέας Κατσιγιάννης και Νίκος Χατζόπουλος.

Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και έχει κερδίσει επάξια σε Ελλάδα και εξωτερικό τον χαρακτηρισμό «η φωνή της Ελλάδας».

Παραμένει για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή, σφραγίζοντας με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του ελληνικού τραγουδιού. Στις ζωντανές εμφανίσεις της ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό με τα τραγούδια της και δίνει μοναδικό παλμό με τις επιτυχίες της.

Το Σάββατο 10 Απριλίου ανεβαίνουμε «Σε Μια Σχεδία» και ξεκινάμε για το πιο όμορφο μελωδικό ταξίδι παρέα με τη Γλυκερία.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ