Μια δυναμική εμφάνιση έκανε η Stefania στον τελικό της Eurovision 2021.

Με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, απόλυτα συντονισμένη και πρωτότυπη χορογραφία, η Stefania ερμήνευσε μοναδικά το «Last Dance» στον τελικό για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη εισέπραξε το πιο θερμό και ενθουσιώδες χειροκρότημα στο «Rotterdam Ahoy», διεκδικώντας την καλύτερη θέση για την Ελλάδα.

Σε ηλικία 18 ετών, η Stefania είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στο διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που έλαβε μέρος φέτος στην Eurovision.

Μαζί με τους χορευτές της, Νίκο Κουκάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μάρκο Γιακουμόγλου και Κώστα Παυλόπουλο, απόλυτα συντονισμένοι, με εντυπωσιακή φωνητική και χορευτική ακρίβεια, παρουσίασαν το «Last Dance».

Για την εμφάνιση της Stefania χρησιμοποιήθηκαν ειδικά οπτικά εφέ και ειδικοί φωτισμοί που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά στη σκηνή της Eurovision, σκηνοθετικά ευρήματα προηγμένης τεχνολογίας υπό την καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού.

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Stefania φέρουν την υπογραφή του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή μόδας Βρεττού Βρεττάκου.

Το «Last Dance» είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, ARCADE και Sharon Vaughn.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ