Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique εμφανίζονται την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2020 και μας προσκαλούν σε μία συναρπαστική συναυλία!

Μαζί τους και ο ξεχωριστός νέος τραγουδοποιός Γιάννης Παπαγεωργίου.

Για μία ακόμη φορά η Ελένη Τσαλιγοπούλου στήνει μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και καινούργια τραγούδια, όλα θα είναι εκεί και θα αποδίδονται με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης, που κάνει κάθε συναυλία να είναι μια συναρπαστική, λυτρωτική μουσική εμπειρία.

Και βέβαια εκεί θα είναι και οι σταθεροί συνεργάτες της τα τελευταία χρόνια, οι καταλύτες στον ήχο που έχει διαμορφώσει, οι Boğaz Musique που μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου αποτελούν μία δημιουργική μουσική ομάδα, που εξελίσσεται, πειραματίζεται, «πειράζει», ενώνει το καινούργιο με το παλιό και διαμορφώνει ένα σύγχρονο, ελκυστικό ηχητικό τοπίο.

Επιθυμία της επίσης φέτος είναι να μας συστήσει ένα νέο τραγουδοποιό, ο οποίος από την πρώτη ακρόαση τράβηξε την προσοχή της.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου, που πριν από ένα χρόνο κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο «Από Τη Σιωπή Στη Σιωπή», τραγουδοποιός που μας έρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, μαθητής του Δημήτρη Μυστακίδη στη λαϊκή κιθάρα, με το δικό του ξεχωριστό ύφος και ηχόχρωμα.

Μία μοναδική συναυλία με τον ιδιαίτερο τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου και των συνεργατών της.

Οι Boğaz Musique είναι οι Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (κιθάρες), Αριστείδης Χατζησταύρου (κιθάρες), Άκης Κατσουπάκης (πιάνο, synth), Απόστολος Τσαρδάκας (κανονάκι, μπαγλαμάς), Τζώρτζης Μαυροειδής (τρομπέτα, μπάσο), Αλέκος Σπανίδης (τύμπανα).

Πληροφορίες
Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2020
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου
Λ. Κηφισίας 219 – Μαρούσι
Τηλέφωνο: 2132038059

Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμή εισιτηρίων: 10€

Προπώληση

• Μέσω διαδικτύου, στο www.viva.gr και στο τηλ. 11876.

• Από το Δημαρχείο Αμαρουσίου στο ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα).
Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00.
Πληροφορίες στο τηλ. 2132038059.

Δεν θα διατίθενται εισιτήρια από το ταμείο του θεάτρου.

• Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. • Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από τον χώρο της εκδήλωσης. • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του Υπ. Υγείας και το ΥΠΠΟ.ΠΗΓΗ