Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ρίχνει την αυλαίων των καλοκαιρινών εμφανίσεών της.

Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο κύκλο συναυλιών, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κλείνει την καλοκαιρινή περιοδεία της με μία εκρηκτική τελευταία εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Με νέα μπάντα, με τα καινούργια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που πρόσφατα κυκλοφόρησαν σε ένα άλμπουμ με τίτλο «Τι Να Λέμε Τώρα», αλλά και με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα σε μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια που θέλει να μας πει για να διασκεδάσουμε, να αγαπήσουμε, να νιώσουμε, να συγκινηθούμε, να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε και να ελπίσουμε όλοι μαζί.

Όπως κάνουμε πάντα με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά τώρα με περισσότερο πάθος γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι δεδομένο. Και ξέρουμε πως έχουμε όλοι ανάγκη αυτή την έκρηξη συναισθημάτων.

Και η αλήθεια είναι ότι πάντα είναι δύσκολο να μαντέψεις ένα πρόγραμμα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη γιατί κάθε φορά διαφέρει, κάθε φορά είναι αυτό που νιώθει. Ξέρεις όμως ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη σκηνή είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μια φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής.

Τα υπόλοιπα συμπληρώνονται από όσους βρίσκονται κάτω από τη σκηνή. Εσάς που σας περιμένει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για να γίνει αυτό το βράδυ του Σεπτεμβρίου, ένα και μοναδικό για όλους.

Δεν πάμε για να θυμηθούμε ή να ξαναζήσουμε, δεν πάμε για καμία κανονικότητα, πάμε για να ζήσουμε κάτι σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά.

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (κιθάρες), Βασίλης Νησσόπουλος (μπάσο), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Στέλιος Φραγκούς (πλήκτρα, πιάνο).

Ηχοληψία: Γιάννης Λαμπρόπουλος, Ανδρέας Κουταλάς
Σχεδιασμός – Χειρισμός φώτων:  Γιώργος Τσάβαλος

Θέατρο «Άλσος»
Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ. : 210 8227471 & 210 8831487

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022
Ώρα έναρξης παράστασης: 20:30

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο του viva.gr, τα καταστήματα Public και στα ταμεία του θεάτρου.

ΠΗΓΗ