Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη υπόσχεται ότι κάθε βράδυ θα είναι μοναδικό για όλους.

Λοιπόν, Θεσσαλονίκη πάμε πάλι να νιώσουμε όλοι μαζί; Πάμε «Stage Live Down Town» να απολαύσουμε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη; Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Βασιλέως Ηρακλείου 43.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στη Θεσσαλονίκη με την μπάντα της από τις 26 Φεβρουαρίου, έχοντας στις αποσκευές της τα καινούργια τραγούδια της με τον Σταμάτη Κραουνάκη που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό, αλλά και όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα, γιατί κάποια πράγματα μένουν σταθερά και αγαπημένα.

Και η αλήθεια είναι ότι πάντα είναι δύσκολο να βάλεις στο χαρτί ένα πρόγραμμα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη γιατί είναι αυτό που κάθε φορά νιώθει.

Και ως γνωστόν τα αισθήματα δεν χωράνε σε λέξεις. Ξέρεις όμως ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη σκηνή είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μία φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής.

Σε όλα αυτά προσθέτουμε και τη σωρευμένη επιθυμία για live επικοινωνία και με έναν τρόπο φτιάχνουμε το περίγραμμα αυτού που πρόκειται να συμβεί επί σκηνής στο «Stage Live Downtown» στην καρδιά της Θεσσαλονίκης κάθε Σάββατο στις 22:00 και κάθε Κυριακή στις 20:00.

Τα υπόλοιπα συμπληρώνονται από όσους βρίσκονται κάτω από τη σκηνή.

Εμάς που μας περιμένει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για να γίνει κάθε βράδυ ένα και μοναδικό για όλους. Δεν πάμε για να θυμηθούμε ή να ξαναζήσουμε, δεν πάμε για καμία κανονικότητα, πάμε για να ζήσουμε κάτι σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά.

Μαζί της οι μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Βασίλης Νησσόπουλος (μπάσο), Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, μπουζούκι, λαύτα), Φώτης Δεληνικόλας (κιθάρες), Στέλιος Φραγκούς (πλήκτρα & πιάνο).

Ηχοληψία: Brian Coon, Ανδρέας Κουταλάς

Ενδυματολόγος Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Χάρης Σταματόπουλος
Ενδυματολόγος μουσικών: Ειρήνη Ευριπίδου

ΠΗΓΗ