Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στο Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2021.

Η Stefania γέμισε με τη νεανικότητά της και τη δυναμική σκηνική παρουσία της το «Ahoy Arena» τραγουδώντας το «Last Dance» κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Ημιτελικού για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Το «Last Dance», το τραγούδι με το οποίο συμμετέχει φέτος η Ελλάδα στο δημοφιλή διαγωνισμό, είναι μια δημιουργία του Δημήτρη Κοντόπουλου, των ARCADE και της Sharon Vaughn.

Για την εμφάνιση της Stefania χρησιμοποιήθηκαν ειδικά οπτικά εφέ και ειδικοί φωτισμοί που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά στη σκηνή της Eurovision, σκηνοθετικά ευρήματα προηγμένης τεχνολογίας υπό την καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού.

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Stefania φέρουν την υπογραφή του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή μόδας Βρεττού Βρεττάκου.

H νεαρή τραγουδίστρια έλαμψε φορώντας μια κρυστάλλινη μοβ tanzanite ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, αλλά και ασορτί πανύψηλες μπότες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς διακοσμημένες με μοτίβο κρυστάλλων. Η Stefania συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ίδια κεντημένα κρυστάλλινα μωβ γάντια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 18χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στο διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που λαμβάνει μέρος φέτος στην Eurovision.

Η Stefania εμφανίστηκε στην πόλη της, καθώς ζει και έχει μεγαλώσει στο Ρότερνταμ, όπου έχει γεννηθεί από Έλληνες γονείς.

«Η σκηνική παρουσίαση του “Last Dance” καταγράφει το ταξίδι που μπορούμε όλοι να κάνουμε όταν χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας», περιέγραψαν οι εκπρόσωποι της ελληνικής αποστολής για την εμφάνιση της Stefania.

«Η Stafania μερικές φορές κάνει ένα επίγειο ταξίδι ή επιπλέει και μετακινείται σε ένα αστικό τοπίο, όπου ο ρυθμός της ζωής διαμορφώνει τις σχέσεις των ανθρώπων ως απρόσωπες. Ο ενθουσιασμός της την φέρνει σε έναν “τελευταίο χορό”, γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια νέα αρχή».

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ