Ο επίλογος του συναυλιακού καλοκαιριού της Νατάσσας Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, αφού ταξίδεψαν αυτό το καλοκαίρι την «Εποχή Του Θερισμού» σε Ελλάδα και Κύπρο, επιστρέφουν στην Αθήνα και στο χώρο που έχει ταυτιστεί με κάποιες από τις πιο συναρπαστικές συναυλιακές στιγμές τους.

Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την «Εποχή Του Θερισμού» στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Παραλία Ελευσίνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ «Αισχύλεια», στον επίλογο του συναυλιακού καλοκαιριού.

Η «Εποχή Του Θερισμού», η νέα παράσταση της πλέον καταξιωμένης δημιουργικής ομάδας της ελληνικής μουσικής, είναι βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα.

Τα νέα και πολυαναμενόμενα τραγούδια τους ήρθαν με φόρα για να μεταφέρουν το φως, τη λάμψη και την αισιοδοξία τους, αλλά ταυτόχρονα και το ρεαλισμό και τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματά τους σε μία παράξενη και σκοτεινή εποχή.

Και με όλη τη χαρά και την ανυπομονησία της επιστροφής στις live εμφανίσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει με το μοναδικό, φλεγόμενο τρόπο της στη σκηνή και στο κοινό, μαζί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.

Μία συναρπαστική συναυλία, από εκείνες που μας έλειψαν πολύ, με την εγγύηση των εξαιρετικών συντελεστών της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου θα πυρπολήσει για μία ακόμη φορά τη σκηνή, σε μία συναυλία «όπως παλιά», και θα καταφέρει να μεταδώσει όχι μόνο χαρά και συγκίνηση αλλά και ελπίδα για όλα τα όμορφα που θα έρθουν.

Πληροφορίες

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου
Φεστιβάλ «Αισχύλεια»
Παλαιό Ελαιουργείο, παραλία Ελευσίνας

Ώρα έναρξης: 21.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20.00

Τιμή εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Μειωμένο: 5 ευρώ

Προπώληση:

• viva.gr

• Κ.Ε.Δ.Ε.
Παγκάλου & Κίμωνος Ελευσίνα
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 18:00
& Σάββατο 09:00 – 13:00

• Πλατεία Ηρώων, Ελευσίνα
Κυριακή – Παρασκευή 19:00 – 23:00

• Παλαιό Ελαιουργείο, παραλία Ελευσίνας
19:00-21:00 και αποκλειστικά για τις παραστάσεις της ημέρας.

ΠΗΓΗ